انواع غذاهای محلی مازندران 21 غذا آموزش آشپزی آنلاین
انتشار: تیر 19، 1403
بروزرسانی: 24 تیر 1404

انواع غذاهای محلی مازندران 21 غذا آموزش آشپزی آنلاین

در نهیات این خورشت را با بادمجان و گوجه های سرخ شده تزیین می کنند. اصالت شامی، غذای خوشمزه گیلانی، به رودبار باز می گردد. راز خوشمزگی شامی رودبار استفاده از سبزی های معطر است. شمالی ها گوشت چرخ کرده را با سبزیجات معطر ترکیب می کنند و به همراه گوجه فرنگی و روغن می پزند.

  • طرز تهیه خورش ترش سماق مازندرانیاگر به غذاهای ترش علاقه دارید ، خورشت ترش سماق از این نوع غذاهاست.
  • حتی اگر سخت به دنبال کاهش وزن باشید باز هم نمی توانید در برابر این غذای خوشمزه مقاومت کنید.
  • برای درست کردن گیجا واش ابتدا سبزی گیجا واش خرد شده به همراه برگ سیر خرد شده خوب تفت داده می شوند و سپس تخم مرغ زده شده به آن افزوده می شود.
  • یکخورشت ایرانیخوشمزه و مقوی که با کمترین و ساده ترین مواد پخته می شود و بسیار مقوی و سیر کننده است.

توجه داشته باشید سبزی چوچاق در این غذا جهت عطر دهی استفاده می شود و در صورتی که این سبزی در دسترس نباشد می توانید از جعفری استفاده کنید. اگر دوست دارید کبابتان ترش شود می توانید از رب انار و بهار نارنج در سس بیشتر استفاده کنید. برای طعم بهتر می توانید کمی آب نارنج را هم به آن اضافه کنید. در شمال کشور، مخصوصاً گیلان دیبیجا را به همراه برنج کته و ترشی سرو می کنند.

چغرتمه مرغ، یک خورش غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد. خورش شوید خولی را می توان به جای مرغ با گوشت اردک درست کرد. در طرز تهیه شوید قورمه می توان فقط از شوید استفاده کرد.

بشته واش از غذاهای شمالی بدون گوشت

سبزی معطر در انواع غذاهای شمالی نباید زیاد سرخ شود زیرا باعث تلخ شدن آن میگردد. همچنین باید درصد استفاده از سبزی های مختلف را رعایت کنید مثلاً در قلیه ماهی گشنیز باید چهار برابر شنبلیله باشد تا طعم غذا بهتر شود. جهت تزیین واویشکا از سیب زمینی سرخ کرده می توانید استفاده کنید و به جای گوجه از رب گوجه فرنگی بهره مند شوید. رب انار می تواند طعم واویشکا را ملس کند و اضافه کردن کمی زعفران آن را خوشمزه تر خواهد کرد. به شما توصیه می کنیم کمی دارچین را در هنگام پخت گوشت به آن اضافه کنید تا عطر واویشکای شما دل انگیز شود.

منوی غذایی رستوران بهزاد، شامل دسته نوشیدنی ها، پیش غذاها، ماهی ها، انواع خورشت و خوراک و کباب های می شود. تنوع پیش غذاها مانند میرزا کدو، کشک بادمجان، میرزاقاسمی، بورانی بادمجان و نوشیدنی های مختلف و سنتی ازجمله آیتم هایی هستند که می توانید از خودتان پذیرایی کنید. شما می توانید با رزرو قبلی مهمانی های خود را در رستوران بهزاد برگزار کنید. داشتن فضایی بزرگ در چندین بخش و دکوراسیون جذاب از امتیازات رستوران بهزاد است. بدون شک رستوران بهزاد یکی از بهترین رستوران های گیلکی تهران است. رستوران ماهی ماهی یک رستوران گیلانی که با ارائه انواع غذاهای گیلکی باکیفیت بالا و طعمی بی نظیر در محیطی بسیار لوکس یکی از بهترین رستوران های گیلکی در تهران است.

۱. ماهی شکم پر شمالی

سپس کمی روغن در آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. سپس یک ملاقه از تخم مرغ هم زده را در تابه بریزید تا خودش را بگیرد. برای سرو، یک تا دو قاشق چای خوری از مایه کوکو را در نان تخم مرغی بریزید و دو طرف آن را روی هم بیاورید. قاشق غذاخوری سیب زمینی پخته شده نیز به مایه کوکو گردو اضافه می کنند.

آش کدو

تمام آن چیزی که وقتی از ماهی خوری در تهران حرف می زنیم به یاد می آید. قلیه ماهی هم در شمال پخته می شود و هم جنوب اما نسخه شمالی و جنوبی با هم تفاوت هایی دارد. در واقع، اگر این غذا را در شمال بخورید و بعد در جنوب هم امتحانش کنید، متوجه نمی شوید که نام هر دو قلیه ماهی است.