رستوران گیلکی در تهران معرفی 9 تا از بهترین رستوران های گیلکی تهران + عکس و آدرس   سفرزون
انتشار: تیر 22، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

رستوران گیلکی در تهران معرفی 9 تا از بهترین رستوران های گیلکی تهران + عکس و آدرس سفرزون

این غذا آنقدر معروف و محبوب است که در کشورهایی مانند ترکیه هم پخته می شود. در ایران مردم به بورانی کدو حلوایی، کدو حلوایی با ماست هم می گویند. این غذا از کدو حلوایی، ماست، پودر زیره، دانه خردل، دارچین، روغن و نمک تهیه می شود.

  • این خوراک سریع آماده می شود و از غذاهای محلی مازندران است.
  • اگر هم برای اولین بار است که می خواهید به طرف گیلان سفر کنید حتماً باید غذا خوردن را در رستوران گیلکی گیلان تجربه کنید.
  • در اواخر زمان پخت رب انار و زعفران را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا آب خورش کشیده شود.
  • رستوران گیلانه یک رستوران کاملاً حرفه ا ی و بسیار لوکس است که علاوه بر سرو غذاهای گیلکی، غذاهای ایرانی باکیفیت بالا و طعم بی نظیری سرو می کند.

برای طبخ این ماهی خوشمزه از روش های مختلفی استفاده می شود. اسپناساک، همان خورشت اسفناج است که از ترکیب گوشت گوسفند یا گاو و اسفناج تازه تهیه می شود. مازندرانی ها علاوه بر اسفناج از سبزیجات معطر دیگر مانند جعفری، گشنیز، تره، برگ سیر و نعناع نیز در این غذا استفاده می کنند که طعمی متفاوت به آن می دهد. اسپناساک به دلیل داشتن اسفناج، بسیار مغذی بوده و دارای انواع ویتامین های A، B، C، E، D، کربوهیدرات ها و و مواد معدنی مانند سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم و ... استفاده از دانه های ساییده انار نیز در این غذا از دیگر تفاوت های آغوز مسما با خورشت فسنجان است.

۱۳- خورش انار بیج یا خورش فسنجان محلی گیلانی

در ۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را در خورش بریزید. آلو مسما گیلانی را با دانه انار تزیین کرده و با پلو کته سرو کنید و از طعم بی نهایت خوشمزه آن لذت ببرید. ترش کباب گیلانی یا «بی جی کباب»، یک نوع خورش است که شباهتی به اسمش ندارد و غیر گیلانی ها معمولا آن را با کباب ترش اشتباه می گیرند. برای تهیه این غذای خوشمزه به گوشت مرغ خردشده، پیاز ورقه ورقه، سیب زمینی، گوجه فرنگی کوچک، زردچوبه، دارچین، آب نارنج، روغن، نمک و فلفل نیاز دارید. این غذا در همه جای استان گیلان طبخ می شود و محبوبیت زیادی دارد.

در آخر، آبغوره را به خورش اضافه کنید تا مزه دار شود. خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را با برنج، ترب سفید، انواع ترشی و سالاد و زیتون سرو کنید. خورش گمج کباب، یک غذای اصیل و لذیذ گیلانی است که مواد تشکیل دهنده آن، شبیه به کباب ترش هستند؛ اما این خورش را با آبی کمی در ظرفی سفالی به نام گمچ درست می کنند. گمج کباب با گوشت خورشتی، گردو، آب انار، رب انار، پیاز و یک سبزی خارق العاده محلی به نام چوچاق درست می شود. پیاز داغ را با زردچوبه و مرغ ها تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود و مرغ ها طلایی رنگ شوند.

مرغ شکم پر یک غذای مجلسی و لذیذ مناسب برای تمامی مهمانی ها و مراسمات شما می باشد و معمولا همراه برنج سرو می شود. در ادامه طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد. طرز تهیه خوراک کدوبره از غذاهای محلی مازندرانخوراک کدو بره بسیار لذیذ و خوشمزه است. این خوراک سریع آماده می شود و از غذاهای محلی مازندران است. طرز تهیه خوراک کدوبره مازندرانی را بصورت کامل و اصلی برایتان قرار داده ایم تا در کنار خانواده خود ، این غذای خوشمزه را طبخ کرده و با عزیزانتان نوش جان کنید. غذاهای محلی که در منو گیلار وجود دارد شمال مرغ ترش، فسنجان با اردک و ماهی سفید شکم پر و کباب ترش است.

خورشت آلو یکی از غذاهای محلی گیلان

رستوران گیلانه در خیابان جردن تهران از رستوران های لوکس به سبک شمالی است. رستورانی که با دکوراسیون تلفیقی سنتی و شمالی، پنجره های چوبی، نور آبی و گل های شمعدانی سعی کرده تا تداعی کننده حال و های شمال کشور باشد. کباب ترش رستوران گیلانه از معروف ترین کباب ترش های تهران است. حتی خیلی ها آن را از خوشبین هم بهتر می دانند و می گویند رتبه اول بهترین کباب ترش برای گیلانه است. ویترهای بارکو اصالتا رشتی هستند و با مهمانان شمالی رستوران با گویش گیلکی صحبت می کنند.

۶- ترش تره شمالی

این غذا به طور سنتی بر روی آتش و با ذغال درست می شود، اما با توجه به شرایط زندگی امروزی اغلب بانوان شمالی ماهی را پس از آماده کردن در فر قرار می دهند تا گریل شود. مالابیج از جمله غذاهای شمال ایران است که حتما باید آن را امتحان کنید. همیشه در لیست غذاهای سنتی ایرانی نام باقالی قاتق دیده می شود.