سوپ پاستینا (معروف به پنی سیلین ایتالیایی)
انتشار: بهمن 02، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

سوپ پاستینا (معروف به پنی سیلین ایتالیایی)


سوپ پاستینا بکر، سیر کننده و بسیار بسیار آسان است! این دستور سوپ مغذی که به پنی سیلین ایتالیایی نیز معروف است، هر چیزی را که شما را ناراحت می کند درمان می کند. با یک کاسه سوپ خوشمزه که بدن و روح را تغذیه می کند، خود را گرم کنید و احساس بهتری داشته باشید.

یک کاسه سوپ پاستینا

در طول سه ماه گذشته حداقل یک نفر در خانواده من در هر لحظه مریض بوده است، به این م،ی که من تزریق های بیشتری انجام داده ام. سوپ پاستینا، معروف به پنی سیلین ایتالیاییاونوقت میتونم بشمارم!

من و بچه هایم شعاری ساخته ایم که بارها و بارها در حالی که آبگوشت بخارپز را در کاسه ها می ریزیم، می خو،م:

"خیاطی! خیاطی! ما عشق خیاطی!"

شاید باید اونجا بودی

چه بیمار باشید، چه خوب یا جایی در این بین، هر قاشق از این سوپ مقوی، مغذی و آسان را دوست خواهید داشت. مثل طلای مایع است!

نمای نزدیک از سوپ پنی سیلین ایتالیایینمای نزدیک از سوپ پنی سیلین ایتالیایی

پاستینا - با نام مستعار پنی سیلین ایتالیایی - سوپ

سوپ پاستینا یک سوپ رشته مرغ است. مانند Thin for the Soul ک،یک، این نسخه شامل آبگوشت، هویج، کرفس، پیاز و سیر، به علاوه سبزیجات تازه و خشک و ماکارونی است. برخلاف سوپ مرغ معمولی، سبزیجات آب پز می شوند و سپس در آبگوشت مخلوط می شوند و به سوپ کمی بدن می دهند.

سوپ پاستینا با نام "پنی سیلین ایتالیایی" نیز شناخته می شود، زیرا زم، که سرماخوردگی یا آنفولانزا گرفته اید و به چیزی آرامش بخش و مغذی نیاز دارید که نیاز به تلاش زیادی ندارد، بهتر است.

پاستینا چیست؟

Pastina به شکل های کوچک ماکارونی اشاره دارد و در ایتالیایی به «پاستای کوچک» ترجمه می شود. Acini Di Pepe و Orzo انواع Pastina هستند، و Barilla حتی ماکارونی Mini Star را که به ،وان "Pastina" توصیف می شود، می فروشد.

همه آنچه گفته شد، من دوست دارم از ماکارونی بدون گلوتن استفاده کنم که یک ماکارونی ستاره شکل کوچک است که از برنج قهوه ای درست می شود. آنها کار می کنند به طور کامل در این دستور پخت

مواد لازم سوپ پاستینامواد لازم سوپ پاستینا

اجزای لازم

این دستور سوپ می افتد"مجموع آن بیشتر از اجزای آن است"مقوله، به این م،ی که مواد تشکیل دهنده روزمره را می طلبد که با هم ،یب می شوند تا چیزی شگفت انگیز بسازند. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • آب مرغ یا آب استخوان: من دوست دارم از آب مرغ خانگی به ،وان پایه این سوپ استفاده کنم، در غیر این صورت آب مرغ کرکلند (Costco) مورد علاقه من است. اگر واقعاً تحت شرایط آب و هوایی هستید، آب استخوان برای تزریق مواد مغذی و پروتئین به سوپ شما عالی است.
  • Mirepoix: هویج، کرفس، تره فرنگی یا پیاز طعم و مواد مغذی فراو، را ارائه می دهند.
  • سیر: من عاشق سیر هستم و این دستور غذا را با یک سر سیر تا دو حبه تست کردم و طعم لطیف دو حبه سیر را ترجیح می دهم.
  • آویشن تازه: طعم زیادی را اضافه می کند. من به شدت خود را توصیه می کنم، اما خشک ، آن را به سرعت انجام می دهد.
  • ورق پی: این آبگوشت را با طعم می بخشد.
  • پوسته پنیر پارمزان: اگر تا به حال این کار را نکرده اید، یک کیسه پنیر پارمزان در فریزر خود قرار دهید تا دستور پخت سوپ هایی مانند این را پیدا کنید. این تکان دهنده است که چقدر طعم اضافه می کنند! پوست پنیر پارمزان را در پیشخوان پنیر تخصصی در فروشگاه مواد غذایی خود جستجو کنید.
  • روغن زیتون فوق بکر: قطره چکان اضافه شده به یک کاسه سوپ طعم و چربی مورد نیاز را به شما می دهد.
  • نمک و فلفل: فصول سوپ.
  • لیمو: یک نم نم کوچک در انتها اضافه می شود و سوپ روشن می شود. مانند پوسته پنیر پارمزان، این هم باید امتحان کنید.
  • پاستینا: باز هم، من برند سرگرم کننده Stelline Pasta را توصیه می کنم که فاقد گلوتن است.

سوپ پاستینا خود را سفارشی کنید

این دستور تهیه سوپ ساده و کامل همانطور که نوشته شده است، عمدتاً با دست است. با این حال، در صورت تمایل، کمی به او لباس بپوش،د!

  • پروتئین اضافه کنید: با اضافه ، مرغ ،د شده یا ،د شده، پروتئین را پمپ کنید. باقیمانده مرغ بریان، پخته یا سرخ شده در هوا کاملاً کار می کند.
  • گرما را اضافه کنید: به خصوص وقتی که میل می کنید، مقداری یا بیشتر از فلفل قرمز فلفل قرمز مورد استقبال قرار می گیرد.
  • اضافه ، طعم: من دوست دارم یک قطره روغن ترافل را درست قبل از حفاری به کاسه ام اضافه کنم.

خوب، اجازه دهید برای شما یک سوپ پاستینا بیاوریم تا معده و روح را آرام کند!

قاشق را در یک کاسه سوپ پاستینا بریزیدقاشق را در یک کاسه سوپ پاستینا بریزید

با فوکاچیای بدون گلوتن سرو می شود

طرز تهیه سوپ پاستینا

مرحله 1: سبزیجات را آماده کنید.

با ب، انتهای آن و سپس کندن پوست شروع کنید پیاز زرد کوچک (یا تره فرنگی بزرگ)، سپس یک دو دنده را تمیز کرده و کوتاه کنید کرفسو چند لایه برداری کوچک/متوسط هویج.

تقریبا تمام سبزیجات را به صورت بلوک ،د کنید. من دوست دارم که شما مجبور نباشید وقت خود را صرف ،د ، یا ،د ، سبزیجات در این دستور غذا کنید که می تواند تلاش زیادی به نظر برسد، به خصوص زم، که بیمار هستید.

سبزیجات را روی تخته برش ،د کنیدسبزیجات را روی تخته برش ،د کنید

مرحله 2: سبزیجات را در آبگوشت بجوش،د.

سبزیجات ،د شده را به یک قابلمه بزرگ سوپ یا اجاق گاز اضافه کنید آب مرغ یا آب استخوان مرغ، آویشن تازه، الف برگ بو، پوست پنیر پارمزان، نمک، فلفلو یک اسپری از روغن زیتون فوق بکر.

درب آن را گذاشته و حرارت را زیاد کنید تا مایع به جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و 20 تا 30 دقیقه بجوش،د تا سبزیجات بسیار نرم شوند.

مواد سوپ پاستینا در یک کاسهمواد سوپ پاستینا در یک کاسه

مرحله 3: سبزیجات را مخلوط کنید.

هنگامی که سبزیجات بسیار نرم شدند، پوست پنیر پارمزان، ساقه آویشن و برگ بو را از کاسه خارج کنید و سبزیجات را با یک یا دو ملاقه آب گوشت به مخلوط کن پر سرعت منتقل کنید.

مخلوط کنید تا سبزیجات کاملا یکدست شوند سپس پوره را دوباره در قابلمه سوپ بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. من می خواهم اضافه کنم تقریبا همه سبزیجات پوره شده داخل کاسه چون دوست ندارم سس خیلی غلیظ بشه. به راحتی می تو،د مقدار بیشتری یا کمتر اضافه کنید تا آبگوشت به غلظت دلخواه شما برسد.

توصیه دستور پخت

اگر یک مخلوط کن غوطه ور دارید، می تو،د سبزیجات را درست در کاسه مخلوط کنید!

سبزیجات پخته شده در مخلوط کنسبزیجات پخته شده در مخلوط کن

مرحله 4: سوپ را مزه دار کنید.

فشار اضافه کنید آب لیموی تازه - سوپ نباید طعم لیمویی داشته باشد، فقط روشن است - سپس مزه کنید و در صورت ،وم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

همین! درب قابلمه را بگذارید تا در حین پختن پاستینا گرم بماند.

آب لیمو را به قابلمه سوپ اضافه کنیدآب لیمو را به قابلمه سوپ اضافه کنید

مرحله 5: پاستینا را بپزید.

جوشیدن پاستینا در یک قابلمه چوب شور، آب را طبق دستور بسته بجوش،د سپس آبکش کنید و به قابلمه برگرد،د.

یک جعبه کالای بدون گلوتنیک جعبه کالای بدون گلوتن

خوردن این ستاره های کوچک بسیار راضی کننده است. من فقط آنها را دوست دارم!

ماکارونی استیلین برنج قهوه ای در کف دستماکارونی استیلین برنج قهوه ای در کف دست

پاستینای پخته شده را بین کاسه ها ت،یم کنید سپس سوپ بخار پز را روی آن بریزید و با پارمزان تازه رنده شده و فلفل سیاه تازه ،د شده به پایان برس،د. یک نان تازه فوکاچیا بدون گلوتن، یا یک سبد کوکی گرم بدون گلوتن، بهترین گزینه است.

باقیمانده ها به مدت 3-5 روز در یخچال نگهداری می شوند و/یا تا 3 ماه به زیبایی منجمد می شوند. با این حال، پاستا پخته شده و آب آن را هنگام نگهداری در یخچال یا فریزر جدا نگه دارید.

چه در زیر آب و هوا باشید و چه در سلامت کامل باشید - آ،ین قطره این سوپ را دوست خواهید داشت. لذت ببرید!

یک کاسه سوپ پنی سیلین ایتالیایییک کاسه سوپ پنی سیلین ایتالیایی

دستور العمل های سوپ مغذی تر

  • 8 فنجان آب مرغ یا آب استخوان
  • 2 اندازه متوسط \u200b\u200bکوچک هویجو پوست کنده شده سپس تقریباً ،د می شود
  • 2 دنده ها کرفسو تقریبا ،د شده
  • 1 بزرگ تره یا پیاز زرد کوچکو پوست کنده شده سپس تقریباً ،د می شود
  • 2 میخک سیرو پوست را جدا کرده و سپس ،د کنید
  • 2-3 عملکرد آویشن تازه
  • 1 کاغذ پی
  • 1 پوسته پنیر پارمزان
  • اسپری روغن زیتون فوق بکر
  • نمک و فلفل
  • 1/2 لیمو
  • 8 غازها ماکارونی بدون گلوتنو نام تجاری خنده دار توصیه شده، به یادداشت ها مراجعه کنید
  • پنیر پارمزان رنده شده تازهو برای خدمات

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • در یک قابلمه بزرگ سوپ یا فر هلندی، آب مرغ یا آب استخوان، هویج، کرفس، پیاز/تره فرنگی، سیر، آویشن تازه، برگ بو، پوست پنیر پارمزان، روغن زیتون فوق بکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. درب آن را گذاشته و حرارت را زیاد کنید تا مایع به جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و با درب به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زم، که سبزیجات بسیار نرم شوند، بجوش،د.

  • ساقه آویشن، برگ بو و پوست پنیر پارمزان را جدا کرده و سبزیجات پخته شده را در مخلوط کن بریزید. یک ملاقه آب گوشت را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سبزیجات کاملا یکدست شوند. توجه: مطمئن شوید که درب مخلوط کن را باز کرده اید تا بخار خارج شود. مقداری یا تمام سبزیجات پوره شده را دوباره داخل سوپ بریزید و سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. از طرف دیگر، می تو،د از مخلوط کن غوطه وری برای پوره ، سبزیجات داخل کاسه استفاده کنید.

  • کمی آب لیموی تازه اضافه کنید - سوپ نباید طعم لیمویی داشته باشد، فقط باید روشن باشد - سپس مزه کنید و نمک و فلفل اضافی را به مزه اضافه کنید. یک درب روی آن قرار دهید تا زم، که ماکارونی پخته می شود، سوپ گرم بماند.

  • پاستا را طبق دستور بسته در قابلمه آب نمک در حال جوش بپزید سپس آبکش کنید و بین کاسه ها ت،یم کنید. سوپ را روی ماکارونی پخته شده بریزید و سپس با پنیر پارمزان رنده شده و فلفل سیاه تازه سرو کنید.

  • من ماکارونی بدون گلوتن برند Fun را در این سوپ توصیه می کنم. اگر نیازی به خوردن بدون گلوتن ندارید، می تو،د از مینی استار یا Acini di Pepe استفاده کنید.
  • من دوست دارم 3/4 از سبزیجات پوره شده را دوباره به آبگوشت اضافه کنم زیرا من این سوپ را از طرف نازک تر دوست دارم. به راحتی می تو،د بسته به ترجیحات خود مقدار بیشتری یا کمتر اضافه کنید.

کا،ی: 263کیلو کا،یو کربوهیدرات ها: 43gو پروتئین: 11gو چربی: 5gو چربی اشباع شده: 1gو چربی های چند غیر اشباع: 1gو چربی های تک غیر اشباع: 2gو کلسترول: 10میلی گرمو سدیم: 476میلی گرمو پتاسیم: 392میلی گرمو فیبر: 3gو شکر: 6gو ویتامین A: 142iuو ویتامین C: 2میلی گرمو کلسیم: 20میلی گرمو آهن: 1میلی گرم

ارزش های غذایی فقط ،ن زده می شود. لطفاً سلب مسئولیت کامل تغذیه ما را بخو،د.

تصاویر دسته بندی شده سوپ پاستیناتصاویر دسته بندی شده سوپ پاستینا

ع، های اشلی مک لافلین

این دستور غذا را دوست دارید؟ آن را با دوستان به اشتراک بگذارید!


منبع: https://iowagirleats.com/pastina-soup/