
بروزرسانی: 28 خرداد 1404
طرز تهیه 7 غذای شمالی با مرغ با طعمی بی نظیر مینویسم
پس از ۳۰ دقیقه بادمجان ها را بشویید تا سیاهی و تلخی آن ها گرفته شود. سپس آن ها را به صورت جداگانه سرخ کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها کشیده شود. سیر تفت داده شده را به مواد اخل قابلمه اضافه کنید و پس از تفت خوردن مواد برای چند دقیقه، سبزی ها را به همراه آب جوش به این مخلوط اضافه کنید. سپس شعله گاز را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا خورش روی شعله ملایم گاز بپزد و به روغن بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، دو قاشق غذاخوری رب انار یا چند عدد لیمو امانی را به خورش اضافه کنید تا مزه دار شود.
- به روش مازندرانی به گردو آسیاب شده نیاز دارید، در بعضی مناطق از ترکیب رب آلوچه و رب انار استفاده می کنند.
- علاوه بر منوی کامل غذاهایی گیلانی، محیط زیبا و طراحی آن نیز یکی دیگر از جذابیت هایی است که شما را برای رفتن به این رستوران مجاب می کند.
- اسفناج مرجی از اسفناج، عدس، سیر و انار ترش تهیه می شود.
- شما می توانید گوشت را از این طرز تهیه حذف کنید تا یک غذای گیاهی داشته باشند.
در ادامه ماهی های کولی را به نمک، فلفل و گلپر آغشته کنید و در روغن فراوان و داغ، سرخ کنید تا دو طرف آن ها برشته و طلایی شود. آرد برنج را در یک کاسه با آبغوره مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله ای از آرد باقی نماند. اجازه دهید تا آش روی حرارت ملایم بجوش و سبزیجات بپزند و نرم شوند. در ادامه پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید. سپس آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. پس از نیم ساعت، با دست، کوفته های کوچکی به اندازه فندق درست کنید و یکی یکی در آش بیندازید و اجازه دهید تا آش بجوشد.
۱۵. مطنجن مرغابی و طرز تهیه آن
در زبان گیلکی به معنای ماهی است که به صورت گرد پخته شده است. برای پخت این غذا ماهی سفید شکم پر را در گمج قرار می دهند و برای چند ساعت روی شعله خیلی کم می پزند. گمج باید از ماهی کوچک تر باشد تا ماهی را به شکل دایره و گرد در آن قرار داد. در این زمان پخت طولانی، ماهی به آب و روغن می افتد و در نهایت این آب و روغن به خورد آن می رود و خشک می شود. یک لیوان آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید؛ سپس شامی ها را در تابه بچینید و آن ها را برای ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم گاز، مغز پخت کنید.
فقط کافی است که به نزدیک ترین رستوران گیلکی که معرفی کردیم مراجعه کنید و حال و هوای گیلان را برای خود زنده کنید. معمولاً رستوران بهزاد شلوغ است و برای مراجعه به آن بهتر است که از قبل رزرو کنید. رستوران آمولای در قسمت شمالی تهران واقع شده است و کیفیت غذاهایی که در اختیار مشتریان قرار می دهد، بسیار خوب و عالی است. آمولای در زبان گیلکی به معنای پروانه است و این رستوران با الهام از این اسم، غذاهای گیلکی خود را به بهترین شکل به دست مشتریان خواهد سپرد. این غذا به سادگی تهیه می شود و بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود.
یک عدد پیاز را خلالی و سرخ کرده و زردچوبه را اضافه کنید سپس 2حبه سیر را تفت داده و مرغ را اضافه کنید و کمی سرخ کرده در نهایت بادمجان و کدوها را کنار مرغ قرار دهید. گردو را آسیاب کنید را به همراه سبزی سرخ شده به پیازها اضافه کنید. همچنین غذاهای شمالی محبوب دیگری نیز بین مردم ایران شناخته شده هستند. غذاهایی مثل انار بابیج، شامی، شوید قرمه، میرزا قاسمی، آلو مسما، اسپناساک، بشته واش، خورش سیر انار، کئی پلا، ناردونی، اسفناج مرجی.
این آش برای کسانی که کمبود آهن، مشکلات تیروئید، بواسیر و هموروئید بسیار مفید است. موادی که در بیشتر آش های مازندران به کار می رود عدس، زیره سبز و ادویه های متنوع است. این آش ها با آب نارنج و زیره سیاه خورده می شود که برای پخت آن حداقل دو ساعت زمان لازم است. اگر در شرق تهران زندگی می کنید و به دنبال یک رستوران گیلکی باکیفیت هستید، آویشو یک انتخاب ایده آل است.
سخن پایانی درباره غذاهای محلی مازندران
مواد لازم برای تهیه این غذا گوشت اردک یا مرغ، گردو، دانه ساییده شده انار، رب انار، پیاز سرخ شده، ادویه و آب می باشد. شما هم اگر در تهران زندگی کنید گاهی هوس می کنید بروید و در یک رستوران بنشینید و غذای محلی بخورید، آن هم غذاهای لذیذ شمالی که در نوع خود بی نظیر هستند. غذاهای شمالی که پایه اصلی اکثر آن ها سبزی و سیر تازه، برنج ایرانی و ماهی شمال است پیشنهادی نیست که کسی بتواند رد کند.
تعطیلات ژانویه در بهترین کافه و رستوران های تهران با فیدیلیو
گیلان است که اکثر مردم شمالی آن را با برنج کته یا آبکش، اشپل ماهی، ... Apr 4, 2020 — با شنیدن غذاهای شمال و غذاهای گیلان ناخودآگاه ذهنمان به سمت باقلاقاتق می رود. سیر واویج دیگر غذای گیلانی است که اغلب کنار برنج و ماهی شور سرو ... Jun 21, 2018 — این غذا در شمال کشور با نام قلیه ماهی شمالی شناخته می شود که با قلیه ماهی جنوبی متفاوت است. این غذای خوشمزه در واقعی نوعی خورش است که با برنج به ...