معرفی 10 مورد از بهترین غذاهای شمال سیتا سفری لذت بخش با انتخابی بهتر
انتشار: تیر 13، 1403
بروزرسانی: 28 تیر 1404

معرفی 10 مورد از بهترین غذاهای شمال سیتا سفری لذت بخش با انتخابی بهتر

گردو را خیلی کم تفت دهید؛ زیرا در غیر این صورت گردو می سوزد و طعم خورش را خراب می کند. خورش انار مسما به دلیل وجود دانه انار زودتر از بقیه خورش ها می سوزد؛ پس در حین طبخ آن مراقب باشید. ساقه های ریز خرد شده را با کمی آب در یک قابلمه کوچک بپزید. بعد از شکستن تخم مرغ ها روی اسفناج ها می توان آن ها را هم زد یا به صورت عسلی درست کرد. قدمت میرزاقاسمی به عصر حکومت قاجار در ایران برمی شود. این غذای لذیذ توسط محمدقاسم خان، والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع و به نام او، نام گذاری شد.

  • رستوران خوش بین پارکینگ ندارد و شما باید در خیابان های فرعی ماشین خود را پارک کنید.
  • برای مطالعه طرز تهیه مرجو خورش یا خورش عدس سبز به روش طالقان و گیلان روی لینک مطلب کلیک کنید.
  • پس از تفت، مواد را از روی حرارت بردارید و خرما را به آن ها اضافه کنید.
  • اصلی ترشی ناز خاتون بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، پیاز، آبغوره، نعنا و رب انار است.
  • «کال کباب» یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید با مواد ساده ای مثل سیر و بادمجان درست کنید.

اگر به شمال ایران سفر کردید، حتما خورشت مرغ ترش را به همراه برنج خوش عطر شمالی امتحان کنید. این غذا از ترکیب مرغ، سبزیجات معطر، گردو، رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می شود. سبزیجات این غذا شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و سبزیجات محلی مازندران مانند زلنگ، اناریجه و اوجی می باشد. برای درست کردن مرغ ترش، ابتدا مرغ را با ادویه جات طعم دار کرده و سرخ می کنند. در ظرف دیگری سبزیجات خردشده را با مقدار کمی روغن تفت می دهند تا آب آن خشک شده و کمی سرخ شود.

ترش تره یک غذای اصیل گیلانی است که از ترکیب برنج، سبزیجات و تخم مرغ تهیه می شود. در ظرفی جداگانه سیر له شده را تفت داده و سبزیجات خردشده را به آن اضافه می کنند. سپس ترکیب سیر و سبزی را به برنج اضافه کرده و زمانی که آب خورشت کمی تبخیر شد، رب نارنج را نیز به آن می افزایند.

بشته واش از غذاهای شمالی بدون گوشت

خورش مرغ ترش ظاهری شبیه به قرمه سبزی دارد؛ برای طبخ این غذا از سبزیجاتی همچون گشنیز، جعفری، تره و کمی نعناع استفاده می شود. تکه های مرغ، سیر، لپه، رب انار و تخم مرغ نیز از دیگر موادی است که در طبخ این غذای خوشمزه به کار می رود. لازم به ذکر است؛ این خورشت را بدون لپه نیز طبخ می کنند. پس از رزرو هتل های شمال به یکی از رستوران های سنتی مراجعه کنید و این غذای بسیار لذیذ را نوش جان کنید. این خوروش خوشمزه که طعمی ترش دارد از معروفترین غذاهای شمالی محسوب می شود. برای تهیه این غذا بسته به سلیقه از گوشت مرغ، اردک، بلدرچین یا غاز استفاده می کنند.

۱۰- خورش سیر قلیه یا سیر چغرتمه

سپس آن ها را با پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید و حسابی ورز دهید. روی سطح کار خود، آرد بپاشید و مایه کوکو را روی سطح کار پهن کنید. با استفاده از یک لیوان، کوکو را به شکل دایره برش بزنید و آن را در روغن سرخ کنید. سینه مرغ را با مقداری زردچوبه، یک عدد پیاز و یک حبه سیر بپزید.

۱۷- میرزا قاسمی گیلانی

به همین خاطر هر ساله توریست های زیادی به سمت شهرهای شمالی ایران می روند. در این مقاله تک تک غذاهای محلی مازندران را معرفی و برای هر کدام نیز عکس مناسبی تهیه کرده ایم. یکی دیگر از غذاهای چالوس و مازندران که به دست زنان کدبانوی این مناطق درست می شود، آش کدو است.

سیر رنده شده و مرغ و زردچوبه و فلفل رب انار و سبزیجات را اضافه کنید و تفت دهید، آب داغ و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا یک ساعت خورشت جا بیافتد. این غذا از ترکیب سبزیجات خرده شده، گردوی چرخ شده، رب انار و سیر رنده شده با گوشت درست می شود. برای درست کردن آن مواد به خوبی با هم ترکیب شده و روی حرارت زغال پخته می شود. تاس کباب، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر نقطه ای از کشورمان به یک شکل طبخ می شود. این کباب خوشمزه با نان یا برنج سرو می شود و تجربه ای بی نظیر از آشپزی گیلانی را به شما پیشنهاد می کند.

این غذاهای خوشمزه را در منزل درست کنید و از طعم و مزه ی آن لذت ببرید. همانطور که می دانید مناطق شمال کشور دارای غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. مردم شهر های شمالی انواع مختلفی غذا با استفاده از مرغ درست می کنند. در این مقاله طرز تهیه غذاهای شمالی با مرغ به شما ارائه می شود. در خیلی از غذاهای شمالی و مازندرانی از باقلای پلویی استفاده می شود که طعم بینظیری به غذا می دهد. باقلا وابیج با باقلا، شوید خشک، تخم مرغ، سیر و کره درست می شود و معمولا با برنج خوش عطر شمال، زیتون پرورده و ماهی شور خورده می شود.