پای کدو تنبل سالم - خامه ای ترین پایی که تا به حال می چشید!
انتشار: آذر 29، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

پای کدو تنبل سالم - خامه ای ترین پایی که تا به حال می چشید!


این دستور پای کدو تنبل سالم بسیار نرم و خامه ای است، اما اصلا طعم سالمی ندارد!

پای کدو تنبل سالم وگان
آن را سنجاق کنید

پای کدو تنبل خانگی سالم

پای کدو تنبل اغلب گزینه سالم تری نسبت به سایر پای های محبوب تعطیلات مانند پای اسپند، پای سیب یا پای خامه ای شکلاتی در نظر گرفته می شود.

با این حال، بسیاری از دستور العمل های پای کدو تنبل به شیر تغلیظ شده شیرین، خامه غلیظ و یک فنجان کامل شکر تصفیه شده نیاز دارند.

در مقابل، این نسخه سالم تر به طور طبیعی شیرین شده و با همان طعم دارچینی تند مانند آب نبات ک،یک تعطیلات بسته بندی شده است.

آن را در روز شکرگزاری یا کریسمس سرو کنید و همه مهمانان خود را بی حرف بگذارید. این ممکن است خامه ای ترین پای کدو تنبلی باشد که تا به حال می چشید.

شما همچنین ممکن است این پای کدو تنبل بدون پوسته را دوست داشته باشید

پای کدو تنبل سالم را با بستنی برش دهید

ایده های تزیین پای کدو حلوایی

این پای کدو تنبل سالم به تنهایی عالی است.

اما اگر واقعاً می خواهید آن را به سطوح حماسی از لذیذ برس،د، روی هر برش با کرک مارشمالو وگان یا خامه نارگیل خانگی اضافه کنید.

پای کدو تنبل به اضافه خامه فرم گرفته برابر با شکرگزاری در دسر است.

من همچنین می توانم پای سالمی را که روی آن بستنی نارگیلی قرار داده شده است، تضمین کنم.

ویدیو دستور تهیه پای کدو تنبل سالم

در بالا، ویدیوی کامل و گام به گام را تماشا کنید.

پای کدو تنبل کنسرو شده سالم

مواد اولیه دسر عید سالم

پر ، شامل کدو تنبل، شیر نارگیل، جو دوسر یا آرد، کتان، شکر تصفیه نشده، ادویه جات ترشی جات، نمک و عصاره و،ل خالص است.

کدو تنبل – به جای مخلوط کنسرو شده پای کدو تنبل به دنبال پوره کدو تنبل باشید. مورد دوم قبلاً شامل شکر و ادویه جات اضافه شده است.

گاهی اوقات در فروشگاه های مواد غذایی، پوره کدو تنبل کنسرو شده در طول تعطیلات تمام می شود. اگر این اتفاق افتاد، یک کدو حلوایی شکری یا کدو تنبل ب،ید و آن را در خانه تفت دهید.

شیر نارگیل – برای غنی ترین و غلیظ ترین پای کدو تنبل بدون لبنیات، شیر نارگیل کامل کنسرو شده را توصیه می کنم.

شیر نارگیل سبک، شیر بدون چربی، شیر بادام کم کا،ی یا شیر جو دوسر باعث ایجاد پنکیک نازک تری می شود که برش آن دشوار است. اگر یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید، هنوز طعم خوشمزه ای دارد.

جو یا آرد - آرد گندم کامل، آرد سفید، آرد جو دوسر، آرد همه منظوره بدون گلوتن یا آرد بادام را امتحان کنید. آرد نارگیل نیاز کمتری دارد، بنابراین با خیال راحت آزمایش کنید.

جو دوسر یک گزینه عالی با فیبر، آنتی ا،یدان ها و سایر فواید سلامتی است. جوی سریع یا جوی فوری را می توان جایگزین کرد.

جو دو سر برش فولادی پنکیک را غلیظ نمی کند و نتایج صافی به همراه نخواهد داشت.

تخم کتان - برای یک پای کدو تنبل سالم، گیاهی، بدون تخم مرغ و بدون کلسترول، از کتان آسیاب شده استفاده کنید. افراد غیر گیاهخوار می توانند به جای آن یک تخم مرغ اضافه کنند.

ادویه جات ترشی جات - ادویه های دارچین و پای کدو تنبل بدون چربی و کا،ی اضافی طعم و مزه می بخشند. اگر ادویه کدو حلوایی پیدا نکردید، آن را با دارچین اضافی جایگزین کنید.

یا خودتان ادویه پای کدو تنبل را در خانه درست کنید. 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده، 1/4 قاشق چایخوری هر جوز هندی و زنجبیل آسیاب شده، 1/4 قاشق چای خوری میخک آسیاب شده و 1/4 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده اختیاری را با هم ،یب کنید.

پای کدو حلوایی بدون شکر تصفیه شده

گزینه های تصفیه شده بدون شکر مورد علاقه من شکر نارگیل و شکر ،ما هستند.

در حالی که آنها بسیار فرآوری شده هستند و مقدار کمی از مواد مغذی موجود در قندهای تصفیه نشده را ندارند، شکر قهوه ای سنتی یا شکر سفید نیز به همان خوبی عمل می کنند.

از مخلوط زایلیتول یا اریتریتول میوه راهب برای تهیه مافین بدون قند استفاده کنید.

من هنوز سعی نکردم شکر را با شربت افرا یا عسل خالص جایگزین کنم. اگر قبل از من یکی از این گزینه ها را امتحان کنید، لطفاً به سایر خوانندگان و من اطلاع دهید که چگونه پیش می رود.

هنوز هوس کدو تنبل می کنید؟ لاته ادویه کدو حلوایی درست کنید

پوسته پای کدو تنبل سالم

شما می تو،د از دستور پخت کیک مورد علاقه خود یا کراست ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید.

من پوسته شیرینی سبوس دار خانگی زیر را دوست دارم. بر خلاف بسیاری از پوسته های یخچالی یا یخ زده، این پوسته ها فاقد مواد حاوی چربی اشباع شده مانند کره، گوشت خوک، روغن هیدروژنه و شورتنینگ هستند.

حتی اگر در حال درست ، پای کدو تنبل هستید، توصیه می کنم ابتدا پوسته را از قبل بپزید. این مرحله تضمین می کند که پوسته تمام شده به دلیل وزن و رطوبت کدو تنبل، طعم پوسته پوسته و کره ای دارد، نه خیس.

  • 1 1/2 فنجان آرد همه منظوره یا آرد گندم کامل
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/3 فنجان شکر (یا زایلیتول)
  • 1/2 فنجان روغن نباتی
  • 2 تا 4 قاشق غذاخوری آب

فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید. روغن را اضافه کرده و هم بزنید. به میزان لازم آب اضافه کنید تا زم، که به هم ب،بد اما ن،بد. من معمولاً به 3 قاشق غذاخوری نیاز دارم. به طور مساوی در یک قالب پای 9 اینچی که خوب چرب کرده اید فشار دهید. کراست را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بلافاصله دما را تا 350 درجه فارنهایت افزایش دهید.

ته کراست بالا می آید، بنابراین در حین پخت از وزنه های پای استفاده کنید یا بعد از آن دوباره پوسته پای را فشار دهید. آن را به مدت 15 دقیقه بپزید. در حین تهیه فیلینگ پای کدو تنبل، اجازه دهید خنک شود.

خوانندگان نیز این پای وگان اسپند را دوست دارند

شکرگزاری سالم یا پای کدو تنبل برای کریسمس

طرز تهیه پای کدو تنبل سالم

با تهیه کراست پای دلخواه شروع کنید. این پوسته را کنار بگذارید.

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر به جای آرد از جو دوسر استفاده می کنید، آن ها را در غذاساز یا مخلوط کن مخلوط کنید تا به قوام آرد خوب برسد.

همه مواد باقی مانده را اضافه کنید، دوباره مخلوط کنید یا در یک کاسه بزرگ با قاشق خوب هم بزنید.

پس از اینکه فیلینگ کاملا غلیظ و یکدست شد، آن را با احتیاط داخل پوسته پای کدو تنبل آماده شده بریزید. در صورت ،وم، از یک کاردک استفاده کنید تا به طور مساوی در پوسته پخش شود.

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. 27 دقیقه بپزید. پس از اتمام زمان، بافت هنوز باید کاملاً نرم به نظر برسد.

پای را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. هنگامی که قابلمه دیگر داغ نیست، حداقل 5 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

در طول این مرحله خنک شدن، پای کدو حلوایی به میزان قابل توجهی غلیظ می شود و به راحتی قابل برش است.

باقیمانده غذا را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. اگرچه می تو،د پای را از نظر فنی برش دهید و منجمد کنید، اما پس از یخ شدن، بافت آن به اندازه خامه ای نخواهد بود.

پای کدو تنبل را در یک مهم، تعطیلات سرو کنید

بعد از یک ضیافت سالم از کدو حلوایی پر شده یا نان عدس، سس کرن بری، لوبیا سبز و یک کاسرول سیب زمینی شیرین گیاهی برای خانواده و دوستان سرو کنید.

دسر پای کدو حلوایی با شیرینی طبیعی
  • 15 اونس پوره کدو حلوایی
  • 13.5 اونس کنسرو شیر نارگیل
  • 1/4 فنجان جو دوسر نورد شده یا 3 قاشق غذاخوری آرد بسته به انتخاب شما
  • 2 قاشق غذاخوری کت، زمینی یا 1 تخم مرغ (برای بدون کتان، این پای کدو تنبل وگان را امتحان کنید)
  • 1/2 فنجان شکر نارگیل یا شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره و،ل خالص
  • 1 پوسته پای (یا از دستور کراست بالا استفاده کنید)
  • خمیر پای را در یک تابه 9 اینچی آماده کنید سپس آن را کنار بگذارید. برای تهیه این پای کدو تنبل سالم، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر از جو استفاده می کنید، ابتدا آن ها را با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز، مخلوط کنید تا به غلظت آرد خوب برسد. سپس تمام مواد پنکیک را با هم هم بزنید یا مخلوط کنید تا یکدست شود. فیلینگ کدو تنبل را داخل پوسته بریزید. پای را به مدت 27 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. بعد از این مدت باید نرم به نظر برسد. اجازه دهید خنک شود، سپس آن را به مدت حداقل 5 ساعت بدون درب در یخچال قرار دهید تا پای غلیظ شود و یکدست شود.مشاهده حقایق تغذیه
Hello-breakfast-recipes.png

اطلاعات بیشتر در مورد کتاب آشپزی

شیرینی های سالم عید بیشتر

کیک شکلاتی سالم

کیک شکلاتی سالم

کاپ کیک کدو حلوایی ، پنیر فراستینگ

کاپ کیک کدو حلوایی

دستور پخت چیزکیک وگان

دستور پخت چیزکیک وگان

پای سیب سالم

پای سیب سالم

کوکی های شکلاتی وگان

کوکی های شکلاتی وگان


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/healthy-pumpkin-pie-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=healthy-pumpkin-pie-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=healthy-pumpkin-pie-recipe