از غذاهای شمالی کشور که از مواد خرد شده استفاده میشود ️ نکس
انتشار: خرداد 01، 1403
بروزرسانی: 21 تیر 1404

از غذاهای شمالی کشور که از مواد خرد شده استفاده میشود ️ نکس

سبزی چوچاق، مخلوط تره، گشنیز، ترخون و جعفری یا هر سبزی معطر دلخواه دیگری را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم تفت دهید. سپس گردوی آسیاب شده، آب انار و رب انار را در قابلمه بریزید و خوب مواد را هم بزنید. در این مرحله می توانید در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به خورش اضافه کنید. بادمجان کباب به شکل بادمجان شکم پر درست می شود و در شمال کشور و استان گیلان، معمولا آن را با گردوی خرد شده و آسیاب شده، جعفری خرد شده و رب انار ترش پر می کنند. بادمجان کباب یا بادمجان گوده را می توان به عنوان وعده اصلی همراه با برنج یا نان سرو کرد.

  • مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.
  • توجه داشته باشید که نباید در این مرحله به برنج، فشار زیادی وارد کنید، زیرا له می شوند.
  • برخی افراد به جای بادمجان از کدوی خورشتی استفاده می کنند.
  • در ابتدا مرغ ها را با کمی نمک، فلفل سیاه و نیمی از زعفران در یک کاسه بریزید و آن ها را با دستانتان زیر و رو کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.

شامی ها را در یک تابه بزرگ بچینید و آب پیاز رنده شده را در آن بریزید تا شامی ها کم کم با آب پیاز و روغن بپزند. برای سرو، شامی ها را در ظرف بچینید و روی آن ها سماق بپاشید.گوجه های سرخ شده را نیز روی آن ها بچینید. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده کرده (بدون آب)، نمک، فلفل و گلپر و سبزیجات معطر را به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شوند. سپس روی ظرف گوشت را با سلفون بپوشانید و برای یک تا دو ساعت در داخل یخچال بگذارید تا گوشت استراحت کند. مایه شامی رودباری را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک نارنگی متوسط از مایه شامی بردارید. سپس مواد را با دست شکل دهید و در وسط آن، یک سوراخ ایجاد کنید.

رستوران گیلانی لاکان

طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندرانیهمانطور که ذکر شد ، نازخاتون یکی از ترشی های بسیار خوشمزه می باشد. کاملترین روش و اصلی ترین دستور را برای طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندرانی را برایتان در اینجا قرار دادیم. امیدواریم بعد از تهیه این ترشی خوشمزه ، از آن لذت ببرید.

توجه داشته باشید که سبزی قلیه ماهی نباید زیاد سرخ شود؛ زیرا حرارت زیاد باعث تلخ شدن آن می شود. برای سرو، خورش را در کاسه بکشید و تکه های ماهی را روی آن بچینید. ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهی های سرخ شده خیلی زود له می شوند و شکل خود را از دست می دهند.

طرز تهیه خورش فسنجان کنجد خوشمزه و مخصوص شمالی

پس از سرخ شدن گوشت، مقداری گوجه فرنگی خردشده به خورشت اضافه می شود. گوجه ها که له شد، رب گوجه فرنگی را به همراه مقدار بسیار کمی آب در خورشت می ریزند و اجازه می دهند تا خوب جا بیفتد. در برخی موارد نیز سیب زمینی سرخ شده در کنار این خورشت قرار می گیرد.

از غذاهای پر خاصیت و پروتئین دار مازندرانی نخود پلو با کشمش است. این غذای اصیل مازندرانی بیشتر برای سحر و افطار تهیه می شود. این غذای خوشمزه از برنج آبکش، نخود و کشمش، رب انار ترش، پیاز متوسط، مرغ یا گوشت، نمک و فلفل و ادویه های مخصوص تهیه می شود. در واقع برای آماده کردن این غذا شکم یک ماهی سفید نر با رب انار، سبزیجات و گردو پر ...