بله، شما می تو،د بدون گلوتن باشید و آبگوشت خوشمزه و خوش طعمی نیز داشته باشید! یک دسته از این آبگوشت ساده تهیه کنید تا هر شامی را زنده کنید. بدون گلوتن و بدون لبنیات، تهیه آن آسان است و می توان آن را در عرض چند دقیقه با یا بدون چکیدن در تابه آماده کرد.
من مطمئن نیستم که ارزش چند قاشق چشایی را دارد آبگوشت بدون گلوتن این دستور غذا را به سمت قلمرو “نوشیدن آب با قاشق” سوق می دهد، اما هر بار که من این دستور العمل فوق العاده ساده را درست می کنم که برای تعطیلات عالی است اما به اندازه کافی آسان برای تهیه هر روز از هفته است، محدودیت ها آزمایش می شود.
چه می توانم بگویم – این آبگوشت خوشمزه و بدون گلوتن که فقط با تعداد انگشت شماری مواد روزانه درست می شود، درست به اندازه بوقلمون یا مرغ بوداده که مستقیماً از قابلمه خورده می شود خوب است!
آبگوشت بدون گلوتن آسان
دستور غذای سوخاری بدون گلوتن من ،یبی از مواد روزمره است که با هم ،یب میشوند و یک سس فوقالعاده و براق ایجاد میکنند که میتوان آن را روی مرغ پخته یا برشته، بوقلمون یا پوره سیبزمینی (یا با قاشق خورد کرد… واقعاً بهترین است. سس خوش طعم!)
آن را در کمتر از 10 دقیقه با استفاده از لوازم یخچال و انباری از ابتدا درست کنید، یا با استفاده از چکههای مرغ سوخاری، چکههای بوقلمون یا آبهای گوشت کباب آن را هم بزنید. من هر دو روش را در زیر به اشتراک خواهم گذاشت.
اگر شخصاً در معرض یک شیشه استوک یا یک بسته چاشنی استوک بیش از حد نمک قرار گرفته اید، به سمت ،مت خانگی بروید. چیزی شبیه آن نیست!
اجزای لازم
- آرد بدون گلوتن: از آرد بدون گلوتن که معمولاً با آن میپزید و میپزید، استفاده کنید—من همیشه آرد نان بدون گلوتن ۱ به ۱ باب را در دست دارم.
- آبگوشت یا آبگوشت: اگر میخواهید با مرغ آبگوشت درست کنید، از آب مرغ یا آب مرغ استفاده کنید، یا برای غذای گوشت ، از آب گوشت یا آب گوشت استفاده کنید.
- چربی: از کره یا کره گیاهی برای تهیه این سس بدون لبنیات یا چربی باقیمانده در تابه از فرآیند کباب ، استفاده کنید.
- تاماری بدون گلوتن: رنگ آبگوشت را عمیق تر می کند و طعمی لذیذ و رضایت بخش می دهد.
- ادویه طیور: مخلوطی از مریم گلی خشک شده، آویشن، رزماری و مرزنجوش است. فقط کمی ،ج ، طعم آرامش بخش را افزایش می دهد! فقط اگر آبگوشت را با آب مرغ یا آب مرغ درست می کنید این را اضافه کنید.
- نمک و فلفل: نوف گفت.
چرا سس بدون گلوتن آبکی است؟
بیشتر مخلوطهای آرد بدون گلوتن با انواع آرد و نشاسته از جمله نشاسته ذرت، نشاسته سیبزمینی و/یا نشاسته تاپیوکا ساخته میشوند.
- چی خوب چیزی که به طور خاص در مورد این نشاسته ها وجود دارد این است که سس ها را مانند سس ها خیلی سریع غلیظ می کنند – حتی سریع تر از آرد گندم همه منظوره.
- را مشکل با این قوام دهنده ها اگر زیاد گرم شوند قدرت غلیظ شدن خود را از دست می دهند و آبگوشت آب می شود.
که مرا به سمت…
نکته شماره 1 من برای تهیه آبگوشت بدون گلوتن عالی
آبگوشت خود را زیاد نپزید!
مخلوط آرد بدون چربی و بدون گلوتن را با هم به مدت 1 دقیقه قبل از اضافه ، مایه کیک یا استاک بپزید. سس پس از یک یا دو دقیقه دیگر باید به قوام من، غلیظ شود. فصل کنید، سپس سرو کنید – همین!
نکته خنده دار این است که دلیل اصلی تهیه سریع مواد بدون گلوتن این است که… چون بدون گلوتن است.
هی، میدونستم بدون گلوتن بودن در نهایت جواب میده… 😉
نحوه رفع سس آبکی
اوه! سس آبکی اتفاق می افتد، و خوشبختانه رفع آن آسان است.
- دوغاب نشاسته ذرت را درست کنید: 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 1-1/2 قاشق غذاخوری آب سرد در یک ظرف کوچک هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- آبگوشت بریزید: در حین هم زدن، دوغاب نشاسته ذرت را داخل آبگوشت داغ روی حرارت متوسط بریزید – ممکن است به همه دوغاب نیاز نداشته باشید. برای یک یا دو دقیقه یا تا زم، که قوام سس دلخواه به دست آید بپزید.
2 نکته اضافی برای تهیه سس بدون گلوتن
این دو نکته اضافی را هنگام پختن مواد بدون گلوتن در نظر داشته باشید تا اطمینان حاصل کنید که یک سس کاملا خامه ای و خوشمزه دریافت می کنید.
- بالا،ه فصل تمام شد. این امر به ویژه هنگام تهیه سس با آبگوشت و آب کباب اهمیت دارد. به ،وان مثال، من مرغ سوخاری ام را به شدت نمک می زنم، بنابراین آب گوشت همیشه به خوبی مزه دار است و من به ندرت نیاز به نمک اضافی به آبگوشت در انتها دارم.
- به هم زدن ادامه دهید. این غذایی نیست که بخواهید هنگام آشپزی از آن دور بم،د. هم زدن را از ابتدا تا انتها ادامه دهید – باز هم فقط چند دقیقه طول می کشد.
خوب، بیایید این کار را انجام دهیم!
چگونه از ابتدا سس بدون گلوتن درست کنیم
اگر کباب پخته نمیکنید و از چکههای ماهیتابه برای تهیه آبگوشت استفاده میکنید، از این روش برای تهیه آبگوشت بدون گلوتن استفاده کنید – در عوض، مایه را از ابتدا درست میکنید.
مرحله 1: شروع به ذوب شدن کنید چاقییا کره گیاهی، در قابلمه ای روی حرارت متوسط.
مرحله 2: به همان میزان اسپری کنید آرد بدون گلوتن سپس با هم زدن به مدت یک دقیقه بپزید. این رو، شماست
توصیه دستور پخت
رو، را زیاد نپزید وگرنه سس آبکی می شود! در واقع تنها کاری که باید انجام دهیم این است که طعم آن را از آرد خام بپزیم.
مرحله 3: به آرامی وارد جریان شوید استاک یا آبگوشت برای جلوگیری از تشکیل توده، مرتب هم بزنید.
حرارت را کمی زیاد کنید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و مقداری از آن را اضافه کنید تاماری بدون گلوتن است برای رنگ و شوری کمی ادویه های مرغ برای عمق طعم، به علاوه مقدار زیادی … فلفل سیاه. مزه کنید سپس اضافه کنید نمک در صورت ،وم.
همین! بلافاصله سرو کنید یا درب آن را روی آن قرار دهید تا گرم بماند. ممم – بهت میگم – خیلی خوشمزه و لذیذ!
طرز تهیه آبگوشت بدون گلوتن با استفاده از آبگوشت
اگر سوخاری دارید که در ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه پخته اید، از این روش برای تهیه سس بدون گلوتن استفاده کنید. این تصاویر نحوه درست ، سس از مرغ سوخاری را نشان می دهد، اما این تکنیک برای بوقلمون بوداده یا گوشت ، کبابی ی،ان است.
مرحله 1: مرغ را به مدت 10 دقیقه در ماهیتابه بگذارید – این به زمان اجازه می دهد تا آب آن به طور طبیعی از گوشت خارج شود و برای شروع کار با مرغ به دمای مطمئنی برسد.
بعد از 10 دقیقه مرغ را با انبر جدا کنید تا آب آن گرفته شود و سپس مرغ را به تخته برش منتقل کنید تا استراحت کند (آشپز باید هر دو بال را یکجا بخورد – این قانون است).
مرحله 2: حرارت زیر یک ماهیتابه یا ماهیتابه (مطمئن شوید که قابل استفاده در اجاق گاز باشد) را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و 1 فنجان آب مرغ یا آب گوشت اضافه کنید.
از یک قاشق ف،ی یا قاشق چوبی برای ،اش دادن تکه های قهوه ای شده از کف تابه استفاده کنید. آبگوشت نیازی به جوشیدن یا جوشیدن ندارد، حرارت کمی به شل شدن قطعات کمک می کند.
مرحله 3: آب میوه ها را از طریق یک الک توری ریز در یک کاسه اندازه گیری شیشه ای بریزید و سپس با استفاده از یک بوقلمون یا قاشق چربی را از روی آن جدا کنید.
اگر یک جداکننده چربی دارید – حتی بهتر! هنوز هم باید مطمئن شوید که آب گوشت را از طریق یک الک مشبک بریزید تا تکه های بزرگ یا سوخته را بگیرید.
مرحله 4: دستورالعمل های مشابه را برای تهیه آبگوشت بدون گلوتن از ابتدا دنبال کنید.
چربی را روی حرارت متوسط به تابه اضافه کنید، سپس به همان مقدار آرد بدون گلوتن اضافه کنید و در حین پخت به مدت یک دقیقه هم بزنید. به آرامی مایع را بریزید (اگر مایه کافی ندارید، آب گوشت را اضافه کنید) در حالی که مدام هم می زنید تا سس یکدستی به دست آید و سپس بپزید تا غلیظ و خامه ای شود، 1 تا 2 دقیقه.
طعم و مزه را با فلفل مزه دار کنید. توجه: من معمولاً تاماری، ادویه مرغ یا نمک را هنگام تهیه استاک از استاک اضافه نمیکنم زیرا از قبل به خوبی چاشنی شده است.
توصیه دستور پخت
اگر مرغ را در ماهیتابه کبابی کردید، می تو،د از همان تابه برای تهیه آبگوشت استفاده کنید. اگر از ماهیتابه سنتی استفاده می کنید، از یک قابلمه تمیز برای تهیه مایه کیک استفاده کنید.
آیا می توانم آبگوشت بدون گلوتن را فریز کنم؟
من یخ زدن آبگوشت بدون گلوتن را توصیه نمیکنم، به همان دلیلی که در وهله اول مهم است که آبگوشت را بیش از حد نپزید – نشاستههایی که به خوبی در پختن زیاد مقاومت نمیکنند، در برابر انجماد نیز مقاومت نمیکنند. آبگوشت بدون گلوتن پس از حل شدن آبکی می شود.
خوشبختانه، همانطور که می بینید، تهیه یک دسته تازه از آبگوشت بدون گلوتن نمی تواند ساده تر باشد (و نه، همانطور که می خواهید کشف کنید، خوشمزه تر).
از هر قاشق خوشمزه لذت ببرید!
درست ، سس بدون گلوتن برای روز شکرگزاری؟ آن را با…
- 1/4 فنجان کره یا چربی آبگوشت
- 1/4 فنجان آرد بدون گلوتن
- 2 فنجان استاک یا آبگوشت، یادداشت ها را ببینید
- اسپری تاماری بدون گلوتن است، اختیاری، به یادداشت ها مراجعه کنید
- نیشگون گرفتن ادویه های مرغ، اختیاری، به یادداشت ها مراجعه کنید
- نمک و فلفل سیاه
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
برای تهیه آبگوشت بدون گلوتن از ابتدا:
-
کره را به یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد، آرد بدون گلوتن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در حین هم زدن به مدت 1 دقیقه بپزید.
-
در حین هم زدن به آرامی در آب یا آب گوشت بریزید تا سس یکدستی به دست آید. حرارت را کمی زیاد کنید و 1 تا 2 دقیقه به پختن ادامه دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
-
حرارت را خاموش کنید و کمی تاماری بدون گلوتن، کمی چاشنی مرغ و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. هم بزنید سپس مزه کنید و در صورت ،وم نمک اضافه کنید. آب گوشت را بلافاصله سرو کنید یا درب ظرف را بگذارید تا گرم بماند.
برای تهیه آبگوشت بدون گلوتن با استفاده از آب تابه:
-
اجازه دهید تابه یا ماهیتابه به مدت 10 دقیقه استراحت کند تا آب طبیعی کباب خارج شود و تابه را کمی خنک کنید. کباب را با انبر بلند کنید تا مایع اضافی چکه کند، سپس آن را به تخته برش منتقل کنید تا به استراحت ادامه دهید.
-
حرارت زیر ماهیتابه یا ماهیتابه (مطمئن شوید که روی اجاق گاز قابل استفاده است) را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و 1 فنجان آب گوشت یا آب گوشت را اضافه کنید. از یک قاشق ف،ی یا قاشق چوبی برای ،اش دادن تمام تکه های قهوه ای ته تابه استفاده کنید.
-
تمام مایع را از طریق یک الک توری ریز داخل یک جداکننده چربی یا فنجان اندازه گیری شیشه ای بریزید. 1/4 فنجان چربی را با استفاده از جداکننده چربی اندازه گیری کنید، یا از انژکتور گوشت بوقلمون یا انژکتور گوشت برای حذف 1/4 فنجان چربی از چکه های لیوان شات استفاده کنید. در صورت ،وم کره ذوب شده را اضافه کنید تا در صورت کمبود 1/4 فنجان چربی برابر شود.
-
ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید (اگر از ماهیتابه برای پختن گوشت استفاده می کنید از یک قابلمه جدید و تمیز استفاده کنید) و چربی را اضافه کنید. وقتی داغ شد، آرد بدون گلوتن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در حین هم زدن به مدت 1 دقیقه بپزید.
-
به آرامی آبگوشت یا آبگوشت را بریزید (اگر 2 فنجان آب ندارید، آب گوشت یا آبگوشت ،یداری شده در فروشگاه را اضافه کنید) در حالی که هم می زنید تا سس یکدستی حاصل شود. حرارت را کمی زیاد کنید و 1 تا 2 دقیقه به پختن ادامه دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
-
حرارت را خاموش کنید، سپس با فلفل سیاه مزه دار کنید. هم بزنید سپس مزه کنید و در صورت ،وم نمک اضافه کنید. بلافاصله از آبگوشت استفاده کنید یا درب ظرف را بگذارید تا گرم بماند.
- برای تهیه این آبگوشت بدون گلوتن که بدون لبنیات نیز هست از کره گیاهی استفاده کنید.
- اگر آب مرغ را با غذاهای مرغ سرو میکنید و اگر با غذاهایی با گوشت ، سرو میکنید، از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید.
- من معمولاً اگر آبگوشت را با آبگوشت درست میکنم تاماری، ادویه مرغ یا نمک اضافه نمیکنم – معمولاً به اندازه کافی چاشنی میشوند.
- اگر آبگوشت ، درست کنم چاشنی مرغ را به آبگوشت اضافه نمی کنم.
ارسال: 0.33فنجان، کا،ی: 214Kcal، کربوهیدرات ها: 10g، پروتئین: 3g، چربی: 19g، چربی اشباع شده: 12g، چربی های چند غیر اشباع: 1g، چربی های تک غیر اشباع: 5g، چربی های ترانس: 1g، کلسترول: 53میلی گرم، سدیم: 843میلی گرم، پتاسیم: 39میلی گرم، فیبر: 1g، شکر: 1g، ویتامین A: 571IU، کلسیم: 21میلی گرم، آهن: 1میلی گرم
ارزش های غذایی فقط ،ن زده می شود. لطفا سلب مسئولیت ما را برای اطلاعات کامل تغذیه بخو،د.
ع، های اشلی مک لافلین
این دستور غذا را دوست دارید؟ آن را با دوستان به اشتراک بگذارید!
منبع: https://iowagirleats.com/gluten-free-gravy-made-with-and-wit،ut-pan-drippings/
تحریریه غذا شرقی