اگر هنوز Lobster Stock را نساخته اید، فرصت را از دست داده اید. یک آبگوشت ،چنگ غنی، طعمدار، سریع و کاملاً خوشمزه که میتو،د با پوستههای ،چنگ درست کنید و بینهایت استفاده کنید. ما از این دستور تهیه ،چنگ بی نهایت در سوپ، ریزوتو، پاستا و موارد دیگر استفاده می کنیم! جزئیات گام به گام و فیلم زیر.
دلایل زیادی وجود دارد که چرا این دستور غذا را دوست دارید و دوست خواهید داشت، در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم.
چرا استوک ،چنگ درست می کنیم؟
- طعم غذاهای دریایی غنی و لذیذی دارد.
- شما فقط از پوسته ها برای انبار استفاده می کنید، بنابراین به هر حال آنها محصول جانبی دستور العمل های دیگر هستند. به جای دور ریختن آنها، آنها را به چیزی خوشمزه و فوق العاده مفید تبدیل کنید.
- راه های زیادی برای استفاده از آن وجود دارد مانند پاستا، ریزوتو، سوپ و موارد دیگر!
- میتو،د آن را برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید، بنابراین گزینهای عالی برای تهیه پیشرو نیز میباشد.
- به تنهایی یک نوشیدنی آرام بخش زمست، درست می کند.
- برای شما خیلی خوب است!
اجزای مورد نیاز شما
- ،چنگ ما امروز از دم ،چنگ استفاده می کنیم، زیرا ا،ر دستور العمل های ما در اینجا از آن استفاده می کنند. می تو،د آن را به طور کامل با پنجه درست کنید، اما وقتی گوشت خام است، سخت است که گوشت را از چنگال جدا کنید. در زیر مرحله به مرحله برداشتن گوشت از دم تا زم، که پوسته به دست بیاورید را مشاهده خواهید کرد.
- پیاز. برای جلوگیری از تغییر رنگ آبگوشت از پیاز سفید یا زرد استفاده کنید.
- سیر همه را رها کنید اما کمی ،د کنید.
- هویج. هر نوع یا اندازه ای در اینجا به خوبی کار می کند.
- کرفس می تو،د از برگ و ساقه استفاده کنید.
- گوجه فرنگی ما از گوجه فرنگی های کوچک برای شیرینی و طعم غنی آنها استفاده کردیم. اگر رب گوجه فرنگی تازه ندارید می تو،د از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- گیاهان تازه. بسته به ذائقه شما یا چیزی که در دسترس دارید از پونه کوهی و آویشن استفاده کردیم. رزماری هم عالیه
- برگ بو. ک،یک برای همه استوک ها و آبگوشت ها. تازه یا خشک استفاده کنید.
- نمک و فلفل درشت. بهتر است از درشت و پر استفاده کنید، اما می تو،د خوب نیز استفاده کنید.
طرز تهیه استاک ،چنگ
تهیه ،چنگ
- اولین قدم استفاده از قیچی تیز و پوشیدن دستکش برای محافظت از دستانتان است زیرا ممکن است پوست آن خاردار باشد.
- دم ،چنگ را بردارید و آن را برگرد،د تا پوسته نرم آن رو به بالا باشد. از طریق قیچی به طول برش دهید.
- پس از باز شدن کامل و برش، با دستان خود گوشت را با دقت از پوسته جدا کنید و گوشت را بشکنید.
- حالا گوشت را از پوسته خارج کنید، دوباره مراقب باشید که از هم نپاشد.
- شما باید تمام گوشت دم را داشته باشید و پوسته ها کاملاً بدون گوشت هستند.
استاک را بجوش،د
- حالا یک قابلمه یا فر هلندی به اندازه کافی بزرگ بردارید و همه مواد استاک را داخل آن بریزید. می تو،د پیاز بیشتری نسبت به سیر یا کرفس کمتری اضافه کنید، به ،وان مثال، هر سلیقه ای که دارید. در آ، پوسته های جدا شده ،چنگ را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
- روی آبگوشت را بپوش،د و 40-60 دقیقه بجوش،د. این بستگی به زمان شما دارد، اما هر چه بیشتر بجوشد، موجودی آن غنی تر خواهد بود.
- شما باید یک انبار طلا داشته باشید که در واقع ظاهر و طعمی شبیه طلای مایع داشته باشد. در این مرحله آماده خاموش ، حرارت هستید.
کرنش سهام
- حالا که آبگوشت آماده است و روی حرارت قرار گرفته است، باید آن را صاف کنید.
- از یک صافی بزرگ استفاده کنید و تمام مواد آبگوشت را داخل آن بریزید تا در یک مایع شفاف و طلایی رنگ صاف شوند.
سهام ،چنگ را ذخیره کنید
- انبار ،چنگ بهتر است در شیشه های شیشه ای نگهداری شود. شیشه معمولاً در یخچال، فریزر و مایکروویو ایمن است. شیشه های شیشه ای همیشه در صورت بسته بودن هوادار هستند که آنها را بهترین راه برای نگهداری این دستور غذا می کند. همچنین می تو،د آن را در یک کیسه زیپ دار بدون هوا نگهداری کنید.
- قبل از بستن در شیشه و نگهداری آن برای استفاده بعدی، باید صبر کنید تا کاملا خنک شود.
نکات دستور العمل انبار ،چنگ
- برای این دستور می تو،د از هر ،متی از پوست ماهی استفاده کنید. اگر از دم استفاده می کنید، حتماً فقط از پوسته استفاده کنید. اگر از پنجه استفاده میکنید، میتو،د از کل ،مت آنطور که هست استفاده کنید.
- بر این اساس از پیاز، هویج، کرفس، سیر، برگ بو، سبزیجات و دانه های فلفل کامل استفاده می کنیم. می تو،د زنجبیل، ریشه زردچوبه یا مورد علاقه خود را اضافه کنید.
- وقتی آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند.
- در این فرآیند عجله نکنید.
- آبگوشت را فیلتر کنید تا مایع شفافی به دست آید که می تو،د در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنید. شما همچنان می تو،د آن را بدون فیلتر ذخیره کنید و فقط قبل از استفاده آن را فیلتر کنید.
چگونه پیشرفت کنیم؟
می تو،د دستور 3 را از قبل تهیه کنید و تا 3 ماه در فریزر و تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید. به یاد داشته باشید که قبل از استفاده تکرار کنید و بهتر است آن را دوباره در قابلمه روی اجاق گاز گرم کنید.
چگونه از ذخایر ،چنگ استفاده کنیم؟
با استفاده از این استاک بهترین ریزوتو و بیسکوی ،چنگ را درست کنید!
دستور العمل های ،چنگ
طرز پخت دم ،چنگ
ماکارونی ،چنگ
رول ،چنگ
سهام ،چنگ
اگر هنوز Lobster Stock را نساخته اید، فرصت را از دست داده اید. یک آبگوشت ،چنگ غنی، طعمدار، سریع و کاملاً خوشمزه که میتو،د با پوستههای ،چنگ درست کنید و بینهایت استفاده کنید. ما از این دستور تهیه ،چنگ بی نهایت در سوپ، ریزوتو، پاستا و موارد دیگر استفاده می کنیم! جزئیات گام به گام و فیلم زیر.
مواد تشکیل دهنده
سهام
-
1
پیاز
به 4 برش دهید -
2
ساقه کرفس
به 4 برش دهید -
1
فنجان
هویج
تقریباً ،د شده -
1/2
فنجان
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی کوچک یا کامل، ،د شده -
2
برگ بو
خشک یا تازه -
5
حبه سیر -
1
قاشق غذاخوری
دانه های فلفل
همه -
1 1/2
قاشق چای خوری
نمک دریا -
6
زعتر
شاخه ها آن را با پونه کوهی یا رزماری ،یب کنید
جهت ها
-
اولین قدم استفاده از قیچی تیز و پوشیدن دستکش برای محافظت از دستانتان است، زیرا ممکن است پوست آن خاردار باشد.
-
دم ،چنگ را بردارید و آن را برگرد،د تا پوسته نرم آن رو به بالا باشد. قیچی را به طول برش دهید.
-
پس از باز شدن کامل و برش، با دستان خود گوشت را با دقت از پوسته جدا کنید و گوشت را بشکنید.
-
حالا گوشت را از پوسته خارج کنید، دوباره مراقب باشید که از هم نپاشد.
-
شما باید تمام گوشت دم را داشته باشید و پوسته ها کاملاً بدون گوشت هستند.
-
حالا یک قابلمه یا فر هلندی به اندازه کافی بزرگ بردارید و همه مواد اولیه را داخل آن بریزید. می تو،د پیاز بیشتری نسبت به سیر یا کرفس کمتری اضافه کنید، به ،وان مثال، هر سلیقه ای که دارید. در آ، پوسته های جدا شده ،چنگ را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
-
روی آبگوشت را بپوش،د و 40-60 دقیقه بجوش،د. این بستگی به زمان شما دارد، اما هر چه بیشتر بجوشد، موجودی آن غنی تر خواهد بود.
-
شما باید یک انبار طلا داشته باشید که در واقع ظاهر و طعمی شبیه طلای مایع داشته باشد. در این مرحله آماده خاموش ، حرارت هستید.
-
حالا که آبگوشت آماده است و روی حرارت قرار گرفته است، باید آن را صاف کنید.
-
از یک صافی بزرگ استفاده کنید و تمام مواد آبگوشت را داخل آن بریزید تا در یک مایع شفاف و طلایی رنگ صاف شوند.
-
انبار ،چنگ بهتر است در شیشه های شیشه ای نگهداری شود. شیشه معمولاً در یخچال، فریزر و مایکروویو ایمن است. ظروف شیشه ای همیشه در صورت بسته بودن هوادار هستند که آنها را بهترین راه برای نگهداری این دستور غذا می کند. همچنین می تو،د آن را در یک کیسه زیپ دار بدون هوا نگهداری کنید.
یادداشت های دستور غذا
نکات دستور العمل انبار ،چنگ
- برای این دستور می تو،د از هر ،متی از پوست ماهی استفاده کنید. اگر از دم استفاده می کنید، حتماً فقط از پوسته استفاده کنید. اگر از پنجه استفاده میکنید، میتو،د از کل ،مت آنطور که هست استفاده کنید.
- بر این اساس از پیاز، هویج، کرفس، سیر، برگ بو، سبزیجات و دانه های فلفل کامل استفاده می کنیم. می تو،د زنجبیل، ریشه زردچوبه یا مورد علاقه خود را اضافه کنید.
- وقتی آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند.
- در این فرآیند عجله نکنید.
- آبگوشت را فیلتر کنید تا مایع شفافی به دست آید که می تو،د در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنید. شما همچنان می تو،د آن را بدون فیلتر ذخیره کنید و فقط قبل از استفاده آن را فیلتر کنید.
چگونه پیشرفت کنیم؟
می تو،د دستور 3 را از قبل تهیه کنید و تا 3 ماه در فریزر و تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید. به یاد داشته باشید که قبل از استفاده تکرار کنید و بهتر است آن را دوباره در قابلمه روی اجاق گاز گرم کنید.
چگونه از ذخایر ،چنگ استفاده کنیم؟
با استفاده از این استاک بهترین ریزوتو و بیسکوی ،چنگ را درست کنید!
حقایق تغذیه ای
سهام ،چنگ
مقدار در هر وعده
کا،ی 108
کا،ی از چربی 9
% ارزش روزانه*
چربی 1 گرم2%
چربی اشباع 0.2 گرم1%
چربی های ترانس 0.01 گرم
چربی های اشباع نشده 0.4 گرم
چربی تک غیراشباع 0.3 گرم
کلسترول 133 میلی گرم44%
سدیم 1044 میلی گرم45%
پتاسیم 376 میلی گرم11%
کربوهیدرات ها 6 گرم2%
فیبر 2 گرم8%
شکر 2 گرم2%
پروتئین 18 گرم36%
ویتامین A 3737 IU75%
ویتامین C 7 میلی گرم8%
کلسیم 118 میلی گرم12%
آهن 1 میلی گرم6%
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
منبع: https://www.t،urplefigs.com/lobster-stock/
تحریریه غذا شرقی