استاک خرچنگ • از خرچنگ خود نهایت استفاده را ببرید {ویدئو} • دو عدد انجیر بنفش

Lobster stock in a large jar showing the beautiful clear color of the stock and a some oregano around it

اگر هنوز Lobster Stock را نساخته اید، فرصت را از دست داده اید. یک آبگوشت ،چنگ غنی، طعم‌دار، سریع و کاملاً خوشمزه که می‌تو،د با پوسته‌های ،چنگ درست کنید و بی‌نهایت استفاده کنید. ما از این دستور تهیه ،چنگ بی نهایت در سوپ، ریزوتو، پاستا و موارد دیگر استفاده می کنیم! جزئیات گام به گام و فیلم زیر.

آب ،چنگ در یک شیشه بزرگ که رنگ شفاف و زیبای ،چنگ و مقداری پونه کوهی اطراف آن را نشان می دهد.

اگرچه غیرعادی به نظر می رسد، اما ذخیره ،چنگ ارزش ساختن دارد! به خصوص زم، که پس از تهیه ماکارونی ،چنگ، رول ،چنگ یا دم ،چنگ، پوسته های زیادی دارید. حقیقت این است که این دستور غذا فقط یک محصول جانبی از پوسته است، پس چرا آن را به طلای مایع تبدیل نکنیم؟

دلایل زیادی وجود دارد که چرا این دستور غذا را دوست دارید و دوست خواهید داشت، در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم.

چرا استوک ،چنگ درست می کنیم؟

  • طعم غذاهای دریایی غنی و لذیذی دارد.
  • شما فقط از پوسته ها برای انبار استفاده می کنید، بنابراین به هر حال آنها محصول جانبی دستور العمل های دیگر هستند. به جای دور ریختن آنها، آنها را به چیزی خوشمزه و فوق العاده مفید تبدیل کنید.
  • راه های زیادی برای استفاده از آن وجود دارد مانند پاستا، ریزوتو، سوپ و موارد دیگر!
  • می‌تو،د آن را برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید، بنابراین گزینه‌ای عالی برای تهیه پیش‌رو نیز می‌باشد.
  • به تنهایی یک نوشیدنی آرام بخش زمست، درست می کند.
  • برای شما خیلی خوب است!
یک بشقاب با کاغذ روغنی و مقداری ،چنگ روی آنیک بشقاب با کاغذ روغنی و مقداری ،چنگ روی آن
  • ،چنگ ما امروز از دم ،چنگ استفاده می کنیم، زیرا ا،ر دستور العمل های ما در اینجا از آن استفاده می کنند. می تو،د آن را به طور کامل با پنجه درست کنید، اما وقتی گوشت خام است، سخت است که گوشت را از چنگال جدا کنید. در زیر مرحله به مرحله برداشتن گوشت از دم تا زم، که پوسته به دست بیاورید را مشاهده خواهید کرد.

مواد را روی تخته سفید قرار دهید که شامل مقداری هویج، کرفس، پیاز، سیر، برگ بو، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی گی،ی، نمک درشت و فلفل است. مواد را روی تخته سفید قرار دهید که شامل مقداری هویج، کرفس، پیاز، سیر، برگ بو، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی گی،ی، نمک درشت و فلفل است.

  • پیاز. برای جلوگیری از تغییر رنگ آبگوشت از پیاز سفید یا زرد استفاده کنید.
  • سیر همه را رها کنید اما کمی ،د کنید.
  • هویج. هر نوع یا اندازه ای در اینجا به خوبی کار می کند.
  • کرفس می تو،د از برگ و ساقه استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی ما از گوجه فرنگی های کوچک برای شیرینی و طعم غنی آنها استفاده کردیم. اگر رب گوجه فرنگی تازه ندارید می تو،د از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • گیاهان تازه. بسته به ذائقه شما یا چیزی که در دسترس دارید از پونه کوهی و آویشن استفاده کردیم. رزماری هم عالیه
  • برگ بو. ک،یک برای همه استوک ها و آبگوشت ها. تازه یا خشک استفاده کنید.
  • نمک و فلفل درشت. بهتر است از درشت و پر استفاده کنید، اما می تو،د خوب نیز استفاده کنید.

طرز تهیه استاک ،چنگ

تهیه ،چنگ

دست قیچی را می گیرد و پشت ،چنگ را برش می دهد تا فیله شوددست قیچی را می گیرد و پشت ،چنگ را برش می دهد تا فیله شوددست قیچی را می گیرد و پشت ،چنگ را برش می دهد تا فیله شود

  1. اولین قدم استفاده از قیچی تیز و پوشیدن دستکش برای محافظت از دستانتان است زیرا ممکن است پوست آن خاردار باشد.
  2. دم ،چنگ را بردارید و آن را برگرد،د تا پوسته نرم آن رو به بالا باشد. از طریق قیچی به طول برش دهید.
    یک دست دستکش با دقت گوشت ،چنگ را از پوسته جدا می کند یک دست دستکش با دقت گوشت ،چنگ را از پوسته جدا می کند یک دست دستکش با دقت گوشت ،چنگ را از پوسته جدا می کند
  3. پس از باز شدن کامل و برش، با دستان خود گوشت را با دقت از پوسته جدا کنید و گوشت را بشکنید.
    یک دست دستکش به آرامی گوشت ،چنگ را از پوسته جدا می کند یک دست دستکش به آرامی گوشت ،چنگ را از پوسته جدا می کند یک دست دستکش به آرامی گوشت ،چنگ را از پوسته جدا می کند
  4. حالا گوشت را از پوسته خارج کنید، دوباره مراقب باشید که از هم نپاشد.
    دو بشقاب جداگانه روی یک تخته چوبی، یکی با تمام گوشت ،چنگ و دیگری با تمام پوسته های ،چنگ. همه چیز برای تهیه ،چنگ جدا شده است دو بشقاب جداگانه روی یک تخته چوبی، یکی با تمام گوشت ،چنگ و دیگری با تمام پوسته های ،چنگ. همه چیز برای تهیه ،چنگ جدا شده است دو بشقاب جداگانه روی یک تخته چوبی، یکی با تمام گوشت ،چنگ و دیگری با تمام پوسته های ،چنگ. همه چیز برای تهیه ،چنگ جدا شده است
  5. شما باید تمام گوشت دم را داشته باشید و پوسته ها کاملاً بدون گوشت هستند.

استاک را بجوش،د

تمام پوسته های ،چنگ، پیاز، سیر، برگ بو، هویج، کرفس، گوجه فرنگی، سبزی، نمک و فلفل را در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و بگذارید بجوشد. تمام پوسته های ،چنگ، پیاز، سیر، برگ بو، هویج، کرفس، گوجه فرنگی، سبزی، نمک و فلفل را در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و بگذارید بجوشد. تمام پوسته های ،چنگ، پیاز، سیر، برگ بو، هویج، کرفس، گوجه فرنگی، سبزی، نمک و فلفل را در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

  1. حالا یک قابلمه یا فر هلندی به اندازه کافی بزرگ بردارید و همه مواد استاک را داخل آن بریزید. می تو،د پیاز بیشتری نسبت به سیر یا کرفس کمتری اضافه کنید، به ،وان مثال، هر سلیقه ای که دارید. در آ، پوسته های جدا شده ،چنگ را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  2. روی آبگوشت را بپوش،د و 40-60 دقیقه بجوش،د. این بستگی به زمان شما دارد، اما هر چه بیشتر بجوشد، موجودی آن غنی تر خواهد بود.
    ملاقه ای که در ستون انبار ،چنگ قرار می گیرد نشان می دهد که تا زم، که آماده شود، رنگ ،چنگ چقدر طلایی و غنی خواهد بود. ملاقه ای که در ستون انبار ،چنگ قرار می گیرد نشان می دهد که تا زم، که آماده شود، رنگ ،چنگ چقدر طلایی و غنی خواهد بود. ملاقه ای که در ستون انبار ،چنگ قرار می گیرد نشان می دهد که تا زم، که آماده شود، رنگ ،چنگ چقدر طلایی و غنی خواهد بود.
  3. شما باید یک انبار طلا داشته باشید که در واقع ظاهر و طعمی شبیه طلای مایع داشته باشد. در این مرحله آماده خاموش ، حرارت هستید.

کرنش سهام

آب ،چنگ از صافی عبور داده می شود که پوسته ،چنگ و تمام سبزیجات و سبزی های موجود در صافی را نشان می دهد و مایع شفاف و طلایی رنگی باقی می ماند. آب ،چنگ از صافی عبور داده می شود که پوسته ،چنگ و تمام سبزیجات و سبزی های موجود در صافی را نشان می دهد و مایع شفاف و طلایی رنگی باقی می ماند. آب ،چنگ از صافی عبور داده می شود که پوسته ،چنگ و تمام سبزیجات و سبزی های موجود در صافی را نشان می دهد و مایع شفاف و طلایی رنگی باقی می ماند.

  1. حالا که آبگوشت آماده است و روی حرارت قرار گرفته است، باید آن را صاف کنید.
  2. از یک صافی بزرگ استفاده کنید و تمام مواد آبگوشت را داخل آن بریزید تا در یک مایع شفاف و طلایی رنگ صاف شوند.

سهام ،چنگ را ذخیره کنید

بالای شیشه با آبگوشت ،چنگ شفاف نشان می دهد که آبگوشت ،چنگ چقدر زیبا و شفاف طلایی است.بالای شیشه با آبگوشت ،چنگ شفاف نشان می دهد که آبگوشت ،چنگ چقدر زیبا و شفاف طلایی است.بالای شیشه با آبگوشت ،چنگ شفاف نشان می دهد که آبگوشت ،چنگ چقدر زیبا و شفاف طلایی است.

  1. انبار ،چنگ بهتر است در شیشه های شیشه ای نگهداری شود. شیشه معمولاً در یخچال، فریزر و مایکروویو ایمن است. شیشه های شیشه ای همیشه در صورت بسته بودن هوادار هستند که آنها را بهترین راه برای نگهداری این دستور غذا می کند. همچنین می تو،د آن را در یک کیسه زیپ دار بدون هوا نگهداری کنید.
  2. قبل از بستن در شیشه و نگهداری آن برای استفاده بعدی، باید صبر کنید تا کاملا خنک شود.

نکات دستور العمل انبار ،چنگ

  1. برای این دستور می تو،د از هر ،متی از پوست ماهی استفاده کنید. اگر از دم استفاده می کنید، حتماً فقط از پوسته استفاده کنید. اگر از پنجه استفاده می‌کنید، می‌تو،د از کل ،مت آن‌طور که هست استفاده کنید.
  2. بر این اساس از پیاز، هویج، کرفس، سیر، برگ بو، سبزیجات و دانه های فلفل کامل استفاده می کنیم. می تو،د زنجبیل، ریشه زردچوبه یا مورد علاقه خود را اضافه کنید.
  3. وقتی آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند.
  4. در این فرآیند عجله نکنید.
  5. آبگوشت را فیلتر کنید تا مایع شفافی به دست آید که می تو،د در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنید. شما همچنان می تو،د آن را بدون فیلتر ذخیره کنید و فقط قبل از استفاده آن را فیلتر کنید.

چگونه پیشرفت کنیم؟

می تو،د دستور 3 را از قبل تهیه کنید و تا 3 ماه در فریزر و تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید. به یاد داشته باشید که قبل از استفاده تکرار کنید و بهتر است آن را دوباره در قابلمه روی اجاق گاز گرم کنید.

چگونه از ذخایر ،چنگ استفاده کنیم؟

با استفاده از این استاک بهترین ریزوتو و بیسکوی ،چنگ را درست کنید!

یک بطری شیشه‌ای بدون هوا حاوی آبگوشت ،چنگ روی تخته‌ای سفید که با گیاهان و گل‌ها احاطه شده است. یک بطری شیشه‌ای بدون هوا حاوی آبگوشت ،چنگ روی تخته‌ای سفید که با گیاهان و گل‌ها احاطه شده است. یک بطری شیشه‌ای بدون هوا حاوی آبگوشت ،چنگ روی تخته‌ای سفید که با گیاهان و گل‌ها احاطه شده است.

دستور العمل های ،چنگ

طرز پخت دم ،چنگ
ماکارونی ،چنگ
رول ،چنگ

سهام ،چنگ

اگر هنوز Lobster Stock را نساخته اید، فرصت را از دست داده اید. یک آبگوشت ،چنگ غنی، طعم‌دار، سریع و کاملاً خوشمزه که می‌تو،د با پوسته‌های ،چنگ درست کنید و بی‌نهایت استفاده کنید. ما از این دستور تهیه ،چنگ بی نهایت در سوپ، ریزوتو، پاستا و موارد دیگر استفاده می کنیم! جزئیات گام به گام و فیلم زیر.

مواد تشکیل دهنده

سهام

  • 1
    پیاز
    به 4 برش دهید
  • 2
    ساقه کرفس
    به 4 برش دهید
  • 1
    فنجان
    هویج
    تقریباً ،د شده
  • 1/2
    فنجان
    گوجه فرنگی
    گوجه فرنگی کوچک یا کامل، ،د شده
  • 2
    برگ بو
    خشک یا تازه
  • 5
    حبه سیر
  • 1
    قاشق غذاخوری
    دانه های فلفل
    همه
  • 1 1/2
    قاشق چای خوری
    نمک دریا
  • 6
    زعتر
    شاخه ها آن را با پونه کوهی یا رزماری ،یب کنید

جهت ها

  1. اولین قدم استفاده از قیچی تیز و پوشیدن دستکش برای محافظت از دستانتان است، زیرا ممکن است پوست آن خاردار باشد.

  2. دم ،چنگ را بردارید و آن را برگرد،د تا پوسته نرم آن رو به بالا باشد. قیچی را به طول برش دهید.

  3. پس از باز شدن کامل و برش، با دستان خود گوشت را با دقت از پوسته جدا کنید و گوشت را بشکنید.

  4. حالا گوشت را از پوسته خارج کنید، دوباره مراقب باشید که از هم نپاشد.

  5. شما باید تمام گوشت دم را داشته باشید و پوسته ها کاملاً بدون گوشت هستند.

  6. حالا یک قابلمه یا فر هلندی به اندازه کافی بزرگ بردارید و همه مواد اولیه را داخل آن بریزید. می تو،د پیاز بیشتری نسبت به سیر یا کرفس کمتری اضافه کنید، به ،وان مثال، هر سلیقه ای که دارید. در آ، پوسته های جدا شده ،چنگ را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

  7. روی آبگوشت را بپوش،د و 40-60 دقیقه بجوش،د. این بستگی به زمان شما دارد، اما هر چه بیشتر بجوشد، موجودی آن غنی تر خواهد بود.

  8. شما باید یک انبار طلا داشته باشید که در واقع ظاهر و طعمی شبیه طلای مایع داشته باشد. در این مرحله آماده خاموش ، حرارت هستید.

  9. حالا که آبگوشت آماده است و روی حرارت قرار گرفته است، باید آن را صاف کنید.

  10. از یک صافی بزرگ استفاده کنید و تمام مواد آبگوشت را داخل آن بریزید تا در یک مایع شفاف و طلایی رنگ صاف شوند.

  11. انبار ،چنگ بهتر است در شیشه های شیشه ای نگهداری شود. شیشه معمولاً در یخچال، فریزر و مایکروویو ایمن است. ظروف شیشه ای همیشه در صورت بسته بودن هوادار هستند که آنها را بهترین راه برای نگهداری این دستور غذا می کند. همچنین می تو،د آن را در یک کیسه زیپ دار بدون هوا نگهداری کنید.

یادداشت های دستور غذا

نکات دستور العمل انبار ،چنگ

  1. برای این دستور می تو،د از هر ،متی از پوست ماهی استفاده کنید. اگر از دم استفاده می کنید، حتماً فقط از پوسته استفاده کنید. اگر از پنجه استفاده می‌کنید، می‌تو،د از کل ،مت آن‌طور که هست استفاده کنید.
  2. بر این اساس از پیاز، هویج، کرفس، سیر، برگ بو، سبزیجات و دانه های فلفل کامل استفاده می کنیم. می تو،د زنجبیل، ریشه زردچوبه یا مورد علاقه خود را اضافه کنید.
  3. وقتی آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند.
  4. در این فرآیند عجله نکنید.
  5. آبگوشت را فیلتر کنید تا مایع شفافی به دست آید که می تو،د در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنید. شما همچنان می تو،د آن را بدون فیلتر ذخیره کنید و فقط قبل از استفاده آن را فیلتر کنید.

چگونه پیشرفت کنیم؟

می تو،د دستور 3 را از قبل تهیه کنید و تا 3 ماه در فریزر و تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید. به یاد داشته باشید که قبل از استفاده تکرار کنید و بهتر است آن را دوباره در قابلمه روی اجاق گاز گرم کنید.

چگونه از ذخایر ،چنگ استفاده کنیم؟

با استفاده از این استاک بهترین ریزوتو و بیسکوی ،چنگ را درست کنید!

حقایق تغذیه ای

سهام ،چنگ

مقدار در هر وعده

کا،ی 108
کا،ی از چربی 9

% ارزش روزانه*

چربی 1 گرم2%

چربی اشباع 0.2 گرم1%

چربی های ترانس 0.01 گرم

چربی های اشباع نشده 0.4 گرم

چربی تک غیراشباع 0.3 گرم

کلسترول 133 میلی گرم44%

سدیم 1044 میلی گرم45%

پتاسیم 376 میلی گرم11%

کربوهیدرات ها 6 گرم2%

فیبر 2 گرم8%

شکر 2 گرم2%

پروتئین 18 گرم36%

ویتامین A 3737 IU75%

ویتامین C 7 میلی گرم8%

کلسیم 118 میلی گرم12%

آهن 1 میلی گرم6%

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

منبع: https://www.t،urplefigs.com/lobster-stock/

تحریریه غذا شرقی