اشتباهاتی که هنگام چای دم کردن و نوشیدن آن مرتکب می شوید | OkChay
پس از مالش نوبت به مرحله تخمیر میرسد که در آن فعل و انفعالات شیمیایی درون چای اتفاق افتاده و برگ سبز چای تبدیل به چای سیاه میشود و کمکم رنگ آن از سبز به مسئول چای کیست سیاه تبدیل میشود. برای تخمیر، برگهای چای را در سبدهایی قرار داده و در معرض هوا قرار میدهند و با توجه به نظر کارشناس بین ۲ تا ۳ ساعت برگها در مرحله تخمیر قرار میگیرند. هرچه زمان تخمیر بیشتر شود به رنگ چای اضافه شده و از کیفیت عطر و طعم آن تا حدی کاسته میشود. همچنین برای تهیه چای اولانگ زمان تخمیر کمتر شده و مثل چای سیاه تخمیر به صورت کامل صورت نمیپذیرد. چای سبز، موارد مصرفی بالایی دارد.در این مقاله انواع طرز تهیه و درست کردن چای سبز، به همراه بهترین روش دم کردن چای سبز را به شما آموزش دادیم.
- گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود.
- برای آنکه چای زودتر و بهتر دم آید، بهتر است قبل از آن که چای را در قوری بریزید، قوری یا کتری را زیر آب گرم گرفته تا مقداری گرم شود.
- در آسیا ، چای با برگهای ضخیم و کامل ، مانند اولانگ ، معمولاً چند بار دم می شود.
در کل برای 177 میلی لیتر آب معادل یک لیوان بزرگ از 2 تا 3 گرم چای سیاه یعنی1 قاشق چای خوری استفاده می گردد و البته با توجه به اندازه های مختلف چای خشک برای برگ های بزرگتر از 1 تا 2 قاشق غذا خوری استفاده نمایید. عطر زیادی داره و تلخی کم، همچنین گسی ملایم از خصوصیات این چای به حساب میاد. به دلیل اندازه برگ، این چای هم به زمان کمتری نسبت به چای قلم و چای دستی برای درست دم کشیدن احتیاج داره، حدود 15 تا 30 دقیقه.
سابقه مصرف چای سیاه در دنیا:
باشند مثل چای سفید ، سبز و اولونگ دمای کمتری نیاز است تا چای دم بکشد. برای این منظور ابتدا ظرف دم آوری را گرم کرده و سپس برای دم کردن چای هر بار ظرف دم آوری را از آب پر کنید ٫ یعنی اگر قصد دم کردن دو استکان چای را دارید از قوری با ظرفیت دو استکان استفاده کنید که کاملا از آب پُر شود . این روش علاوه بر به حداقل رساندن هدر رفت دما قوری شما را تبدیل به یک زود پز کرده و مدت دم آوری را به حداقل می رساند .
واقعیت های ناگفته در مورد چای سی تی سی کنیا
چای سی تی سی کنیا راحت تر از انواع دیگر چای دم میکشد و طعم و رنگ قوی تری دارد و علت آن نیز استفاده از غلتک های استوانه ای در فرآیند تولید این چای است. فروشگاه اینترنتی ایلما در بین هزاران فروشگاه فعال در حوزه چای و محصولات مشابه به عنوان یک انتخاب برتر از نظر خریداران محسوب شده است. فروشگاه ایلماه با فراهم کردن مسیر فروش بی واسطه چای درجه یک ایرانی با بهترین و منصفانه ترین قیمت های موجود، هر نوع محدودیت برای لذت بردن از طعم چای در سراسر نقاط کشور را بی معنی کرده است. برای خوش عطر شدن چای می توانید زمانی که چای را در قوری ریختید و آب جوش به آن افزودید، در قوری هل یا گل سرخ یا دارچین یا زنجبیل یا بهار نارنج یا لیمو عمانی بریزید و بگذارید چای همراه یکی از این افزودنی ها دم بکشد.