اولین غلات نوزاد (از ابتدا)


درست ، غلات کودک برای خودتان ،ری از آنچه می تو،د آن را ب،ید هزینه دارد و فقط چند دقیقه طول می کشد! با آموزش ساده ما چگونه یاد بگیرید.

یک کاسه غلات بچه روی یک بشقاب چوبی گربه با دانه های چوبی در پس زمینه

بهترین غلات بچه برای شروع چیست؟

برای سال ها، توصیه این بود که با غلات برنج سفید ساده شروع کنید. اخیراً شواهدی علیه غلات برنج وجود دارد، و اکنون متخصصان توصیه می‌کنند که به سادگی از غذای کودک خود تغذیه کنید که هضم آس، دارد و حاوی مقادیر من،ی آهن است. غلات تک دانه انتخاب خوبی برای شروع است.

چه غلاتی برای تهیه غلات بچه بهتر است؟

غلات بسیار مغذی زیادی وجود دارد که انتخاب خوبی برای تهیه غلات بچه از ابتدا هستند.

  • برنج به طور معمول کم آ،ژی زاترین دانه است و به راحتی هضم می شود. قهوه ای ارگ،ک، برنج یاسمن و باسماتی عالی هستند.
  • جو دوسر یک غلات اولیه عالی برای نوزادان هستند. سرشار از فیبر، کلسیم، پروتئین و حتی برخی از ویتامین های گروه B است. جو دوسر قدیمی، برش فولادی و نورد شده همگی برای تهیه غلات بچه خوب عمل می کنند.
  • جو منبع خوبی از فیبر و همچنین ویتامین A، فولات و حتی پروتئین است. وقتی پخته می شود، بافت جو شبیه جو است. معمولاً به صورت پوسته شده، رول شده و مروا، عرضه می شود و هر سه برای غلات بچه عالی هستند.
  • دست یک دانه با پروتئین بالا، حدود 30٪ پروتئین بیشتر از گندم است. طعمی شیرین و تقریباً کره ای دارد. شکل آن شبیه برنج باسماتی است.
  • ارزن سرشار از ویتامین های گروه B، پتاسیم، آهن است و حتی منبع خوبی از پروتئین محسوب می شود. به نظر می رسد یک توپ گرد کوچک است و طعم ملایمی دارد و آن را گزینه ای عالی برای مخلوط ، طعم های دیگر با آن می کند. بدون گلوتن است و یک گزینه عالی برای حساسیت به دانه است.
  • کوینو سرشار از فیبر، آهن است و منبع گیاهی عالی پروتئین است و فاقد گلوتن است. طعم کمی آجیلی دارد، اما در کل خیلی قوی نیست. اطمینان حاصل کنید که کینوا خود را خوب بشویید.
مواد لازم برای تهیه غلات کودک خانگی

چگونه غلات کودکم را خودم درست کنم؟

اینجاست که چگونه…….(باور نمی کنید چقدر آسان است!)

دانه های نپخته خود را بردارید، آن را در یک مخلوط کن پرقدرت قرار دهید و آنقدر بکوبید تا بافت ریز پیدا کند. خودشه! واقعاً به همین سادگی است. درست ، خودتان سکه هایی برای شما هزینه دارد، مواد مغذی غلات کامل را برای کودکتان فراهم می کند و بسیار سریع و آسان درست می شود.

آشپزی ،:

1/2 فنجان غلات آسیاب شده + 4 فنجان آب

با هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و به مدت 15 دقیقه بجوش،د. اگر خیلی غلیظ بود کمی آب اضافه کنید. این خیلی چیزها را به همراه خواهد داشت! می‌تو،د باقیمانده‌ها را به‌صورت تک تک ذخیره کنید و بعداً فریز کنید. من دوست دارم از سینی های سیلی، استفاده کنم زیرا بیرون کشیدن یک ،مت جداگانه بسیار آسان است. من عاشق بدون سینی سیلی، چون من اندازه فنجان ها را دوست دارم. اندازه آنها واقعاً خوب است، و من دوست دارم که به جای درب های جداگانه، درپوشی برای پوشاندن کل سینی دارد.

ع، های پردازش برای نحوه تهیه غلات بچه

چه زم، می توانم به نوزادم غلات بدهم؟

ا،ر نوزادان برای شروع غذای جامد بین 4 تا 6 ماهگی آماده هستند (و کارشناسان توصیه می کنند در بسیاری از موارد تا نزدیک به 6 ماهگی صبر کنید) رشد فردی کودک شما واقعاً همان چیزی است که هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه آیا زمان شروع غذای جامد فرا رسیده است یا نه.

اینها برخی از نشانه هایی هستند که نشان می دهد کودک شما از نظر رشدی برای غذای جامد آماده است:

  • وقتی کودک شما برای نشستن به او تکیه داده می شود، می تواند سر خود را به خوبی بالا نگه دارد. حتی غذاهای صاف شده کودک نیز نباید تا آن زمان ارائه شود. غذاهای چاق تر باید صبر کنند تا کودک بتواند به خوبی بنشیند، معمولاً تا 7 ماهگی.
  • رفل، رانش زبان ناپدید شده است. این آزمایش را امتحان کنید: کمی غذای من، برای کودک رقیق شده با شیر مادر یا شیر خشک را از نوک قاشق کودک یا انگشت خود در دهان کودک خود قرار دهید. اگر غذا دوباره با آن زبان ریز بیرون بیاید و بعد از چندین بار تلاش ادامه یابد، نیروی رانش هنوز وجود دارد و کودک برای غذا دادن با قاشق آماده نیست.
  • کودک شما به سمت غذاهای سفره می رود و در غیر این صورت به آنها علاقه نشان می دهد. اگر او چنگال را از دست شما بیرون می‌آورد یا با هر لقمه‌ای که می‌خورید با دقت و هیجان تماشا می‌کند، ممکن است نشانه‌ای از تشنه بودن او برای غذای واقعی‌تر باشد.
  • کودک شما قادر است با زبان حرکات عقب و جلو و بالا و پایین انجام دهد. چطور میتو، بگویی؟ فقط با دقت تماشا کن
غلات بچه خانگی در یک کاسه کوچک سفید با قاشق

غذاهای عالی بیشتر برای کودک:

  • 1/2 فنجان برنج قهوه ای یا جو دوسر
  • 4 فنجان ها اب برای جو دو سر از 2 فنجان استفاده کنید
  • اگر از برنج استفاده می کنید، آن را کاملا بشویید.

  • دانه خود را در مخلوط کن بریزید؛ نبض تا خوب

  • مواد را در یک قابلمه با هم ،یب کنید و بگذارید به جوش بیاید.

  • سپس حرارت را کم کرده و به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که به غلظت دلخواه برسد بجوش،د.

  • قبل از شیر دادن به کودک خود را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. هنگام تغذیه می تو،د این غلات را با مقدار کمی شیر مادر یا شیر خشک مخلوط کنید.

  • باقیمانده غذا را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. تا 5 روز در یخچال خوب می ماند.

اگر خیلی غلیظ بود کمی آب اضافه کنید. این خیلی چیزها را به همراه خواهد داشت! می‌تو،د باقیمانده‌ها را به‌صورت تک تک ذخیره کنید و بعداً تا 3 ماه در فریزر بگذارید.

کا،ی: 29کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 6g | پروتئین: 1g | چربی: 0.2g | چربی های اشباع شده: 0.05g | چربی های چند غیر اشباع: 0.1g | چربی اشباع شده: 0.1g | سدیم: 4میلی گرم | پتاسیم: 17میلی گرم | فیبر: 0.3g | قند: 0.1g | کلسیم: 4میلی گرم | اهن: 0.1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/babys-first-cereal-from-scratch/