این سیخ های آناناس مرغ کباب پز آسان فوق العاده هستند! تکه های مرغ مرطوب و خوش طعم در کنار آناناس شیرین و آبدار آن را به یک وعده غذایی تابست، عالی تبدیل می کند.
این سیخ های آناناس جوجه کوچک و خوشمزه نه تنها برای پخت و پز در تعطیلات تابست، عالی هستند، بلکه برای یک شام شب هفته با طراوت بسیار عالی (و به اندازه کافی آسان) هستند. خانواده من برای آنها دیوانه می شوند!

یک ماریناد ساده
راز این سیخ های باربیکیو آسان، ماریناد است. خوش طعم و خوش طعم است!
- سس گوجه
- عسل
- سرکه
- سس ووسترشر
- سیر
- پاپریکا + پودر فلفل قرمز + نمک + فلفل
مکعبهای یخزده در کاسه ماریناد زیر سیر منجمد است (از طرف Trader Joe’s یکی از چیزهای مورد علاقه من برای ،ید از آنجا و طعم سیر تازه را بدون هیاهو میدهد).
قطعات مرغ را حداقل دو ساعت اما تا 24 ساعت ماریناد کنید.

سینه مرغ در مقابل ران مرغ
برای این سیخ ها، مطمئناً فکر می کنم ران مرغ فقط یک لمس بهتر است، اما من آنها را با هر دو برش گوشت درست کرده ام و شما نمی تو،د با هیچ کدام اشتباه کنید.
اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، مراقب باشید سیخ ها را زیاد نپزید. تکه های کوچک گوشت خیلی سریع پخته می شوند!
یکی از مزایای بزرگ استفاده از ران مرغ این است که مانند سینه مرغ خشک نمی شود (مگر اینکه خیلی زیاد پخته شود). اون آدم نباش 😉
صادقانه بگویم، در حالی که می توانم قدرد، کنم که بسیاری از مردم ران را بهترین برش مرغ برای استفاده می دانند، و همچنین از طعم و آبدار بودن آن لذت می برم، فقط گاهی از آنها استفاده می کنم زیرا عاشق فرآیند پیرایش چربی نیستم. حتی رانهای مرغ که از قبل کوتاه شدهاند نیز در آشپزخانه من آرایش بیشتری دارند.
هر قطعه مرغی را که انتخاب کنید، اگر به زمان پخت دقت کنید، نتایج تماشایی خواهد بود!

گزینه های کباب ،/آشپزی
من به طور انحصاری از دودکننده/گریل پلت برای تمام کباب ، خود استفاده می کنم. برای این دستور، سیخ ها را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت چند دقیقه از هر طرف می پزم.
یک کوره معمولی پروپان یا زغال چوب نیز به خوبی کار خواهد کرد.
اگر گریل ندارید، سعی کنید سیخ ها را روی یک ورقه پخت با فویل و روغن کاری شده به مدت 3 تا 4 دقیقه در هر طرف کباب کنید (دقت کنید).
فکر میکنم تکههای مرغ، آناناس، فلفل و پیاز را نیز میتوان در سرخکن بادی (بدون سیخ) انداخت و به همین ترتیب پخت. این یک دستور العمل بسیار بخشنده است!

چیزهای کمی در این زندگی وجود دارد که بیشتر از آناناس کبابی دوست دارم، و در حالی که مرغ خوش طعم و لطیف آن بسیار بسیار خوب است، این آناناس آبدار و کاراملی شده است که واقعاً مرا جذب می کند.
مطمئناً، کل ،یب طعمهای خوشمزه BBQ، آناناس شیرین/آبدار، و سبزیجات ترد برنده مطلق است.
ما عاشق این سیخ ها هستیم و همیشه درست می کنیم. آنها خیلی خوب هستند که فقط به باربیکیو و آشپزی تعطیلات بروند!

یک سال پیش: اسپاگتی کدو سبز پنیری
دو سال پیش: سالاد مرغ مورد علاقه من
سه سال پیش: برگر بوقلمون Jalapeño Cheddar
چهار سال پیش: تاکوهای مرغوب گوشت ، کره ای با سس سریع و سس برای پایان دادن به همه سس ها
پنج سال پیش: استیک فاجیتاس با خامه ترش چیپوتل
شش سال پیش: بهترین مافین کدو سبز {غلات کامل}
هفت سال قبل: سالاد مرغ باربیکیو کاسه برنج گشنیز لیمویی
هشت سال پیش: ماهیتابه کوفته بوقلمون با برنج لیمو
نه سال پیش: بروکی {براونی + کوکیهای شکلاتی}
ده سال قبل: لیموناد برزیلی

سیخ آناناس مرغ باربیکیو
بازده: 8 سیخ 12 اینچی
زمان آماده سازی: 45 دقایق
زمان پخت: 15 دقایق
زمان مارینینگ: 2 ساعت ها
زمان کل: 3 ساعت ها
- ⅔ فنجان (180 g) سس گوجه
- 1 قاشق سوپخوری عسل
- 1 قاشق سوپخوری سرکه برنج یا سرکه سیب
- 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر
- 1 قاشق سوپخوری سیر، ریز ،د شده (یا 1 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر)
- ½ قاشق چایخوری پاپریکا شیرین یا دودی
- ½ قاشق چایخوری درشت، نمک کوشر
- ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 و نیم تا 2 پوند سینه مرغ بدون پوست یا ران مرغ بدون استخوان به قطعات 1 1/2 اینچی بریده شده است
- 1 متوسط آناناس
- 2 متوسط فلفل دلمه ای هر رنگی
- 1 متوسط پیاز قرمز
-
در یک کاسه متوسط، سس کچاپ، عسل، سرکه، سس Worcester،re، سیر، پاپریکا، نمک، پودر چیلی و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
-
تکه های مرغ را در کیسه ای به اندازه گالن یا ظرف کم عمق قرار دهید. ماریناد را روی مرغ بریزید و آن را روی آن بریزید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. کیسه را ببندید یا روی ظرف را بپوش،د و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
-
یک گریل پلت یا گریل معمولی را از قبل روی حرارت متوسط/ متوسط رو به بالا گرم کنید.
-
آناناس، فلفل و پیاز را به قطعات 1 تا 1/2 اینچی برش دهید.
-
مرغ، آناناس، فلفل و پیاز را به سیخ بکشید. ترتیب ،وما مهم نیست، اما من به صورت زیر نخ می کنم: پیاز، فلفل، مرغ آناناس (حدود 4 بار برای سیخ های 12 اینچی تکرار می شود). اگر هر یک از تکه های مرغ واقعا بلند است، قبل از اینکه به سیخ بکشید، آن ها را از وسط تا کنید.
-
سیخ ها را کباب کنید، یک بار ورق بزنید تا مرغ پخته شود، حدود 4 تا 5 دقیقه در هر طرف برای سینه مرغ و 6 تا 7 دقیقه برای هر طرف برای ران مرغ. بلافاصله سرو کنید.
سبزیجات + پیاز: فلفل دلمه ای و پیاز طعم عالی می دهند (به علاوه آنها واقعاً کبابی خوشمزه هستند)، با این حال، در صورت تمایل می توان آنها را کنار گذاشت.
جوجه: ماریناد مرغ واقعا خوشمزه است و برای سینه یا ران مرغ کامل کبابی نیز خوشمزه است.
خدمت: 2 سیخ، کا،ی: 388کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 50g، پروتئین: 39g، چربی: 5g، چربی های اشباع شده: 1g، کلسترول: 109میلی گرم، سدیم: 824میلی گرم، فیبر: 5g، قند: 37g
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/bbq-chicken-pineapple-skewers/