برنامه غذاهای سنتی گیلانی و شمالی دانلود کافه بازار
انتشار: تیر 10، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

برنامه غذاهای سنتی گیلانی و شمالی دانلود کافه بازار

۲ لیوان آب یخ همراه یخ اضافه کرده و در گمج رو گذاشته تا با حرارت ملایم ۱ ساعت بپزد. ادویه ها شامل نمک، زرچوبه، فلفل سیاه افزوده و در قابلمه را گذاشته تا با حرارت کم به مدت یک ساعت و نیم بپزد. پیاز را ریز خرد کرده و تفت داده، سپس سیر رنده شده را افزوده و تفت دهید. در مرحله بعد دو حبه سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید.

اسفناج پخته شده و بدون آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و آن ها را برای چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس نمک و فلفل را به نرگسی اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در مرحله آخر، تخم مرغ ها را روی اسفناج بشکنید و درب تابه را ببندید تا تخم مرغ ها خودشان را روی حرارت ملایم بگیرند. اسفناج های خرد شده را در قابلمه بریزید و آن را روی اجاق گاز با شعله ملایم قرار دهید تا اسفناج ها برای ۱۵ دقیقه به آرامی بپزند. در همین حین، پیازهای خلالی خرد شده را در یک تابه در روغن داغ سرخ کنید تا نرم و سبک شوند.

  • بعد آب مرغ را اضافه کنید تا نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد.
  • خورش لذیذ دیگری که محبوب مازندرانی ها است، خورشت سیر انار است.
  • همه این ها در کنار عشق به نویسندگی باعث شده تا عضو تیم فیدیلیو بشم.
  • این غذا بسیار بذیذ است و از غذاهای محلی استان مازندران است.

سپس پیاز را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. در ادامه پیاز سرد شده را با مغز گردوی آسیاب شده، رب ازگیل ترش یا رب انار، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. برای تهیه آغوز کوکو، سه قاشق غذاخوری گردوی سابیده شده، سبزیجات، آرد و پیاز رنده شده بدون آب را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مایه کوکو بیفزایید و خوب هم بزنید.

روش پخت انواع غذاهای شمالی با مرغ

حقیقت هم این است که این دو غذا فرق چندانی با هم ندارند. مازندرانی ها به کال کباب گردو اضافه نمی کنند در عوض در آن آبغوره می ریزند و به این ترتیب کال کباب گیلانی تبدیل به ناز خاتون مازندرانی می شود. خورش ترش واش یکی از غذاهای پرطرفدار برای بومیان و مسافران به شمال کشور است.

طرز تهیه ۲۳ غذای گیلانی برنجی و نونی با فیلم آموزش تهیه

خاستگاه این غذای دریایی به شهر های رامسر در مازندران و رودسر در گیلان یعنی حوزه شمال شرقی این استان برمی شود. لوبیا قرمز را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را با آب تازه برای سه ساعت روی حرارت ملایم گاز بپزید. سپس آن ها را در کمی روغن تفت دهید تا دو طرف آن ها طلایی شود.

دستور تهیه هر کدوم از این غذاها رو میتونید با سرچ در گوگل یا اینستاگرام پیدا کنید. است که امروزه در سراسر ایران نیز به روش های مختلف طبخ می شود. صد ها هزار بازی ایرانی و خارجی دیتادار یا بدون دیتا را با ترافیک نیم بها نصب کنید و به سادگی خرید درون برنامه ای انجام دهید. هسته های آلو را جدا کنید و با قیسی به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. حالا مرغ را از یخچال بیرون آورده و پیاز و مخلفات برای طعم دار کردن مرغ را از مرغ جدا کنید. گمج کباب را با کته، زیتون، پیاز و ماست و خیاری سروکنید.