توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد
این برنج با کلم یک غذای جانبی خوشمزه است که پر از نوارهای لطیف کلم، برنج ،بناک و فقط کمی ادویه است. کاملا خوشمزه است
این برنج با کلم یک غذای جانبی رضایت بخش است که طعم بسیار زیادی دارد. تهیه شده با برنج دانه کوتاه، کلم لطیف، گوجه فرنگی آبدار، و چاشنی ها، هر چیزی را که می تو،د بخواهید دارد. همچنین به اندازه کافی همه کاره است که می توان آن را با ا،ر غذاها برای یک غذای خوشمزه سرو کرد.
این دستور غذای سالم دارای تنوع های زیادی است که می تو،د سعی کنید همیشه تازه نگه دارید. آن را متن، با غذا یا ترجیحات خود درست کنید تا تمام خانواده از آن لذت ببرند. مواد اولیه اقلام ساده ای هستند که احتمالاً در دسترس شما هستند، و وقتی مجبور هستید چیزی را سریع کنار هم بچینید، این غذا را به یک غذای راحت تبدیل می کند. بیایید در مورد آنچه شما نیاز دارید صحبت کنیم.
آموزش تصویری
محتویات اصلی
- کلم. کلم سبز بهترین نتیجه را دارد، اما می تو،د از انواع دیگر مانند کلم ناپا یا ساووی نیز استفاده کنید.
- برنج. من برای این غذا برنج کوتاه یا متوسط را ترجیح می دهم.
- روغن زیتون. یا هر روغن دیگری که دوست دارید.
- پیاز و هویج. اینها تقویت کننده های طعم هستند.
- گوجه فرنگیها. کنسرو یا تازه خوب است.
- آبگوشت سبزیجات. مال من کاملا چاشنی شده ممکن است لازم باشد نمک و فلفل را بسته به آب گوشتی که برای استفاده انتخاب می کنید تنظیم کنید.
- ادویه ها. پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز.
طرز تهیه برنج با کلم
1. در یک فر هلندی یا تابه بزرگ، هویج، پیاز و تکه های فلفل قرمز را در روغن زیتون روی حرارت متوسط حدود 5-6 دقیقه بپزید.
2. سپس گوجه فرنگی، کلم، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
3. حالا آب برنج و سبزیجات را اضافه کنید، همه چیز را بجوش،د، حرارت را کم کنید، هم بزنید و درب قابلمه را ببندید. همه چیز را حدود 15 دقیقه بپزید. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید 5-7 دقیقه بماند.
4. این برنج را با کلم با جعفری تازه تزیین کرده و سرو کنید.
نکات و ترفندهای مفید
- از دانه های کوتاه تر استفاده کنید برنج. برنج با دانه کوتاه و متوسط نسبت به برنج دانه بلند خشک تر ،بناک تر و مرطوب تر است، این همان چیزی است که شما برای این غذا می خواهید.
- کلم را نازک کنید. وقتی نوارهای کلم را می برید، سراغ نوارهای نازک بروید تا به راحتی پژمرده و نرم شوند. وقتی نوارها نازک هستند خیلی سریعتر می پزند.
- برنج را با کلم زیاد نمک نزنید. چاشنی های خود را بررسی کنید زیرا بسته به آبگوشتی که انتخاب می کنید، ممکن است از قبل نمک در آن وجود داشته باشد. مطمئن شوید که زیاد اضافه نمی کنید.
- درستش کن تند … یا نه اگر آن را تند دوست دارید، سطح حرارت را با مقداری سریراچا یا فلفل قرمز اضافی افزایش دهید. اما اگر به آن حساس هستید، آنها را به کلی نادیده بگیرید.
تغییرات این دستور غذا
- از انواع دیگر سبزیجات استفاده کنید. این برنج را با کلم با استفاده از سبزیجات خوشمزه دیگر مانند کدو سبز ،د شده، گل کلم، بادمجان، بوک چوی، شاه بلوط آبی، سیر یا کلم بروکلی درست کنید.
- مقداری سس اضافه کنید. با افزودن سس مانند سرکه شراب برنج، سس صدف، سس سویا، این غذا را طعمدارتر کنید. سس چرمولا، یا سس ودکا فلفل بوداده.
- کلم را جایگزین کنید. به جای کلم ساده، با استفاده از کیمچی طعم آن را کمی بالا ببرید. این کلم کره ای ،ر شده تند و تند است، بنابراین مطمئنا طعم فوق العاده زیادی به دستور غذا اضافه می کند.
- از یک دانه دیگر استفاده کنید. به جای برنج، سعی کنید آن را با ،،، بلغور، کینوآ، ارزن، سورگوم یا رشته فرنگی درست کنید.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
این برنج را با کلم در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا 5 روز در یخچال سپس می تو،د آن را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا گرم شود.
این برنج را با کلم با چی سرو کنیم
- پروتئین ها این برنج را همراه با کلم سرو کنید سینه مرغ پر شده اسفناج، کلم پیچ و سوسیس آسان، استیک ماهی تن، یا کاد پخته شده.
- سبزیجات. آن را با آن جفت کنید اسکواش اسپاگتی پر شده با میگو فاجیتا، کلم بروکلی پخته شده ترد، نودل کدو سبز 15 دقیقه ای بادام هندی، یا استیک گل کلم.
- سوپ ها این غذا را با یک کاسه میل کنید سوپ نخود مراکشی، سوپ عدس قرمز با بیکن، سوپ جو گوشت ، دل،ب، سوپ تورتلینی خامه ای.
- سالاد. با آن سرو کنید سالاد کاهو آیسبرگ، سالاد خیار تازه، سالاد یون، با کینوا، یا سالاد ذرت آووکادو.
امیدوارم شما هم مثل من این برنج با کلم را دوست داشته باشید. این طعم دهنده، سیر کننده است و درست ، آن بسیار آسان است. لذت بردن!
دستور العمل های کلم خوشمزه تر برای لذت بردن:
برنج با کلم
ت،ا شف
این برنج با کلم یک غذای جانبی خوشمزه است که پر از نوارهای لطیف کلم، برنج ،بناک و فقط کمی ادویه است. کاملا خوشمزه است
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 35 دقیقه
زمان کل 45 دقیقه
دوره شام
غذا آمریکایی
خدمات 4 وعده های غذایی
کا،ی 315 کیلو کا،ی
،اصر
<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="20594" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="20594" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="20594" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر،on>
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 متوسط پیاز، ،د شده
- 2 متوسط هویج، رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز اختیاری
- ½ متوسط سر کلم، رنده شده
- 3 متوسط گوجه فرنگی، ،د شده
- ½ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
- ⅓ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه
- 1 فنجان برنج دانه کوتاه یا متوسط، آبکشی شده
- 2 فنجان ها آب سبزیجات
- ¼ فنجان جعفری ،د شده
دستورالعمل ها
-
در یک اجاق هلندی یا تابه بزرگ، هویج، پیاز و تکه های فلفل قرمز را در روغن زیتون روی حرارت متوسط حدود 5-6 دقیقه بپزید.
-
سپس گوجه فرنگی، کلم، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
-
حالا آب برنج و سبزیجات را اضافه کنید، همه چیز را بجوش،د، حرارت را کم کنید، هم بزنید و درب قابلمه را ببندید. همه چیز را حدود 15 دقیقه بپزید. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید 5-7 دقیقه بماند.
-
این برنج را با کلم با جعفری تازه تزیین کرده و سرو کنید.
یادداشت
نکات و ترفندهای مفید
- از دانه های کوتاه تر استفاده کنید برنج. برنج با دانه کوتاه و متوسط نسبت به برنج دانه بلند خشک تر ،بناک تر و مرطوب تر است، این همان چیزی است که شما برای این غذا می خواهید.
- کلم را نازک کنید. وقتی نوارهای کلم را می برید، سراغ نوارهای نازک بروید تا به راحتی پژمرده و نرم شوند. وقتی نوارها نازک هستند خیلی سریعتر می پزند.
- برنج را با کلم زیاد نمک نزنید. چاشنی های خود را بررسی کنید زیرا بسته به آبگوشتی که انتخاب می کنید، ممکن است از قبل نمک در آن وجود داشته باشد. مطمئن شوید که زیاد اضافه نمی کنید.
- درستش کن تند … یا نه اگر آن را تند دوست دارید، سطح حرارت را با مقداری سریراچا یا فلفل قرمز اضافی افزایش دهید. اما اگر به آن حساس هستید، آنها را به کلی نادیده بگیرید.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
این برنج را با کلم در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا 5 روز در یخچال سپس می تو،د آن را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا گرم شود.
تغذیه
کا،ی: 315کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 56gپروتئین: 6gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gسدیم: 1009میلی گرمپتاسیم: 615میلی گرمفیبر: 7gقند: 10gویتامین A: 6874IUویتامین سی: 58میلی گرمکلسیم: 113میلی گرماهن: 3میلی گرم
منبع: https://cooktoria.com/rice-with-cabbage/