این برگرهای سیاه با سیر سرخ شده سریع، یک قوطی کامل لوبیا سیاه، کینوآ و ادویه های خوشمزه مانند زیره و پیاز درست می شوند. این ،یب مواد به همبرگرها طعمی غنی و خوش طعم می دهد.
دستور ما از مخلوطی از لوبیا سیاه، جو، دانهها و ادویهها برای ایجاد خمیری استفاده میکند که همبرگر را کنار هم نگه میدارد. این به یک شکایت رایج در مورد همبرگرهای گیاهی خانگی که هنگام پختن از بین میرود، میپردازد.
برگرهای مورد علاقه لوبیا سیاه!
این روزها گزینههای زیادی برای همبرگرهای گیاهی از پیش آماده وجود دارد، اما امروز به شما آموزش میدهیم که چگونه همبرگر لوبیا سیاه خانگی را درست کنید که طعمی به همان اندازه (اگر نه بهتر) از همبرگر گوشت ، واقعی دارد.
ما نه تنها عاشق پختن این غذاها برای یک وعده غذایی گیاهی هستیم، بلکه بهترین حالت زم، است که هنوز چند عدد در فریزر باقی مانده است که بتوانم آن را برای یک شام کمتر از 20 دقیقه در طول هفته ذوب کرده و بپزم.
PS: ما کار ،یفی را برای شما در آزمایش این همبرگرهای لوبیا سیاه انجام دادهایم تا مطمئن شوید که هنگام آشپزی کنار هم میمانند. می تو،د از صحافی لوبیا سیاه آسیاب شده، جو و آب تشکر کنید!
نظر ویژه
“خوشمزه – لذیذ! تنها برگر لوبیا سیاه که من تا به حال درست کرده ام که در واقع با هم می مانند.” – بریت،ا
آنچه شما نیاز دارید
اساس این همبرگرهای گیاهی کینوا و لوبیا سیاه است. آنها با سیر، پیاز و زیره طعم دار شده و با همه چیزهای مورد علاقه شما پر شده است.
لوبیا سیاه: بدیهی است که ستاره نمایش در مورد همبرگر لوبیا سیاه لوبیا سیاه است! لوبیا سیاه در این دستور غذا به ،وان “گوشت” و “بند” عمل می کند. آنها واقعاً هنگام پردازش همه چیز را با هم نگه می دارند.
کوینو: کینوا بافت شگفت انگیز و یک تن پروتئین اضافه می کند. می تو،د سعی کنید آن را با یک دانه متفاوت مانند برنج قهوه ای جایگزین کنید.
سیر: در این دستور سیر را با سرخ ، سریع در روغن زیتون یک درجه بالا بردیم تا قهوه ای طلایی و بسیار خوش طعم شود. از انجام این مرحله اضافی خوشحال خواهید شد.
دانه های آفتابگردان: دانه های آفتابگردان چربی و بافت سالمی را به این دستور برگر لوبیا سیاه اضافه می کنند.
جو دوسر نورد شده: جو دوسر نورد شده به فرآیند اتصال کمک می کند. اگر جو دوسر حلقه شده ندارید، می تو،د به جای آن از آرد جو دوسر استفاده کنید.
سبزیجات: یک همبرگر گیاهی بدون سبزیجات اضافی چه خواهد بود؟ این یکی فلفل دلمه ای قرمز و پیاز دارد.
ادویه ها: ادویه های استفاده شده در این دستور زیره، نمک و فلفل است. ساده و در عین حال مرتفع.
چرا این دستور برگر لوبیا سیاه را درست کنید؟
گیاه خواری: اگر امیدوارید یک وعده غذایی بدون گوشت درست کنید که هنوز سیر کننده و خوشمزه باشد. این همبرگرهای لوبیا سیاه برای شما هستند!
،یبات کامل: ما دوست داریم که این دستور برگر لوبیا سیاه با مواد کاملی مانند لوبیا، کینوآ، دانه ها و ادویه جات درست شده است.
یخ زدن آسان: این دستور را دو یا سه برابر کنید تا بعداً فریز کنید تا بتو،د هر زمان که خواستید یک همبرگر گیاهی بخورید.
پروتئین بالا: این دستور غذا به ازای هر پتی ۱۰ گرم پروتئین دریافت می کند.
طرز تهیه برگر لوبیا سیاه
این کینوا لوبیای سیاه شما را به بهشت همبرگرهای گیاهی می برد. برای دریافت مقدار مواد و جزئیات بیشتر در مورد طرز تهیه این دستور، به کارت دستور غذا مراجعه کنید.
مرحله 1: کینوا درست کنید
ابتدا کینوا را در یک تابه کوچک با جوشاندن آب و کینوآ آماده کنید. حرارت را کم کنید، روی آن را بپوش،د و بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد.
آموزش
طرز پخت کینوا
آیا به دنبال روشی برای پختن کینوا هستید؟ در این پست، ما همه چیز را در مورد سوپر غذایی به نام کینوا، روش های مختلف تهیه آن و نحوه گنجاندن آن در وعده های غذایی خود به شما آموزش می دهیم!
دریافت دستور العمل
مرحله 2: لوبیا را پردازش کنید
“گلوت” یا ،ب برای این دستور غذا مخلوطی از لوبیا سیاه، جو، دانه ها و ادویه جات است. ،یب همه آنها خمیر من،ی برای نگه داشتن همبرگر ایجاد می کند.
لوبیا سیاه، تخمه آفتابگردان، جو دوسر و ادویه جات را در غذاساز با سرعت بالا بریزید و بپزید تا خمیر غلیظی به دست آید.
آیا باید از غذاساز استفاده کنم؟
توصیه می کنیم برای این دستور غذا از غذاساز استفاده کنید. مهم است که لوبیا سیاه را به صورت پوره درآورید تا همه چیز را به ،وان یک ،ب نگه دارند.
مرحله 3: افزودنی ها را مخلوط کنید
وقتی مخلوط لوبیا سیاه ،بناک شد، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز و کینوآ را به مخلوط لوبیا سیاه اضافه کنید.
از دست یا قاشق استفاده کنید تا همه چیز را با هم مخلوط کنید تا به هم ب،بد.
مرحله 4: پتی ها را فرم دهید
برای شکل دادن به کینوآ، از یک پیمانه اندازه گیری 1/3 استفاده کنید. از دستان خود برای ایجاد یک توپ استفاده کنید و سپس آنها را در یک گلدان بکوبید.
فقط دقت کنید که ضخامت همه پتی ها ی،ان باشد تا یکنواخت بپزند.
اشاره کوتاه
به نظر ما بهتر است قبل از درست ، پتک ها دست هایتان را کمی خیس کنید تا مخلوط به دستتان ن،بد.
مرحله 5: پخت
اگرچه از شما خوش آمدید که همبرگرهای خود را در تابه سرخ کنید، اما ما عاشق پختن آنها هستیم. ما متوجه شدیم که همبرگرهای گیاهی اگر آنها را با روغن بپاشید و در فر قرار دهید، بهتر کنار هم می مانند، برخلاف کبابی یا سرخ ،ی در تابه. جای خطا بسیار کمتر است.
هر برگر کینوا را روی یک ورقه روغنی قرار دهید. روی آن روغن بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید و نیمی از آن را برگرد،د.
مرحله 6: تاپینگ
در حالی که همبرگرهای لوبیا سیاه کینوا در فر هستند، سس همبرگر خود را در یک کاسه مخلوط کنید. ماست، آبلیمو و ادویه جات ترشی جات را به ظرفی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در یخچال قرار دهید تا برگرهای لوبیا سیاه آماده شوند.
همبرگرها را از فر خارج کرده و روی نان مورد علاقه خود قرار دهید. روی آن را سس ماست، گوجه فرنگی ،د شده و آووکادو بریزید. لذت ببرید.
ایده های برتر بیشتر
از شما خوش آمدید که برگرهای گیاهی خود را با هر آنچه که دلتان می خواهد پر کنید. من یک دختر سس کچاپ هستم و تقریباً همیشه هر همبرگرم را با آن بالا می برم. در اینجا ایده های بیشتری وجود دارد:
دستورالعمل ماهی تابه
ما این دستور غذا را هم روی کباب پز و هم روی اجاق گاز تست کردیم، و در حالی که می تو،د، توصیه می کنیم آنها را بپزید. دلیلش این است که خیلی بهتر با هم می مانند.
با این حال، اگر می خواهید کباب یا ماهیتابه سرخ کنید، پیشنهاد می کنیم با ماهی تابه بروید. از روغن زیتون استفاده کنید و هر طرف را به مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
نکته بالا – مطمئن شوید که یک ک،ور دارید
شکایت اصلی مردم از همبرگرهای گیاهی خانگی این است که هنگام پختن آنها از هم می پاشند. نکته کلیدی این است که مطمئن شوید نسبت ،بندگی مرطوب خوبی به سایر مواد خود دارید.
از یکی از مواد زیر به ،وان ،ب استفاده کنید و طلایی خواهید شد فقط مطمئن شوید!
- تخم مرغ هم زده
- تخم کتان
- لوبیا پوره شده (سیاه، گاربانزو، چیتی)
- کره آجیل
- پوره سیب زمینی شیرین
پیشنهادات خدمت برای نان کامل
ما در دنیایی زندگی می کنیم که گزینه های زیادی دارد. وقتی ،ت به این می رسد که پت گیاهی خود را با چه چیزی جفت می کنید، گزینه های زیادی وجود دارد. در زیر گزینه های “نان” مورد علاقه ما فراتر از نان های همبرگر وجود دارد.
- نان چوب شور
- نان بریوش
- کلوچه ،یسی
- کره کاهو
- کلم
ذخیره سازی
اجازه دهید پته های برگر لوبیا سیاه کاملا خنک شوند. سپس در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3 تا 5 روز نگهداری کنید.
چگونه همبرگر لوبیا سیاه را فریز کنیم
- دستورالعمل کارت دستور زیر را دنبال کنید تا همبرگرهای خود را به طور کامل بپزید.
- اجازه دهید برگرهای لوبیا سیاه کاملا خنک شوند. سپس، هر پتی برگر را با یک تکه فویل حلبی بپیچید.
- تا 3 ماه فریز کنید.
وقتی آماده خوردن شدید، اجازه دهید برگرها آب شوند و سپس در فر یا تابه سرخ شوند.
دستور تهیه برگر لوبیا سیاه
دستور پخت همبرگر لوبیا سیاه گیاهی ما که با لوبیا سیاه، سیر، کینوآ و دانههای گل آفتاب تهیه میشود.
آمادگی:30 دقایق
پختن:20 دقایق
جمع:50 دقایق
چربی 11
کربوهیدرات ها 27
پروتئین 10
،اصر
برگر لوبیا سیاه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 7 میخک ها سیر
- 15 اونس کنسرو لوبیا سیاه تخلیه و آبکشی شد
- 1/2 فنجان دانه های آفتابگردان
- 1/4 فنجان کوینولای نپخته
- 1/2 فنجان اب
- 1/2 فنجان جو دوسر نورد قدیمی در صورت تمایل بدون گلوتن
- 1 قاشق سوپخوری زیره آسیاب شده
- نیشگون گرفتن دارچین آسیاب شده
- 1/2 پیاز قرمز متوسط ،د شده
- 1 فلفل دلمه ای قرمز ریز ،د شده
- نمک و فلفل چشیدن
سس برگر
- 1/2 فنجان ماست یون، یا بدون لبنیات بدون چربی
- 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق سوپخوری آب لیمو 1/4 لیموترش
- ⅛ قاشق چایخوری از نمک
تاپینگ ها
- 6 نان های همبرگری
- 1 آووکادوی بزرگ برشهای نازک
- 2 گوجه فرنگی بزرگ برشهای نازک
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.
-
کینوآ را با جوشاندن 1/4 فنجان کینوا و 1/2 فنجان آب به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده و روی آن را بپوش،د. اجازه دهید حدود 15 دقیقه یا تا زم، که تمام آب جذب شود بجوشد. کنار بگذارید.
-
سپس 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه ن،ب روی حرارت متوسط گرم کنید. حبه های سیر را پوست بگیرید و سپس با چاقو له کنید. به ماهیتابه اضافه کنید.
-
حبه های سیر را به مدت 5-7 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و معطر شود، تفت دهید.
-
سیر، لوبیا سیاه، تخمه آفتابگردان، جو دو سر، دارچین و زیره را به غذاساز اضافه کنید و تفت دهید تا مخلوط شوند.
-
در یک کاسه جداگانه، مخلوط لوبیا سیاه، پیاز، کینوا و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. ممکن است استفاده از دستان شما کمک کند!
-
در مرحله بعد، 1/3 فنجان مخلوط سبزی همبرگر (یک پیمانه پر) را بردارید و آن را به شکل نبات درست کنید. ممکن است کمک کند که کف دستهایتان را کمی خیس کنید و بهترتیب بهدستآمده از پتهها استفاده کنید. این کار را تا زم، که تمام مخلوط لوبیا سیاه از بین برود تکرار کنید.
-
در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید و 10 دقیقه همبرگرها را برگرد،د. (
-
در حالی که همبرگرها در حال پخت هستند. سس برگر را با مخلوط ، همه مواد با هم آماده کنید.
-
هر همبرگر لوبیا سیاه را روی یک نان همبرگر با سس برگر، آووکادوی ورقه شده و گوجه فرنگی سرو کنید.
نکات و نکات
- این دستور برگر لوبیا سیاه گیاهی است، اما سس برگر این گونه نیست.
ارزش غذایی
کا،ی: 253کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 27g پروتئین: 10g چربی: 11g فیبر: 4g قند: 2.2g
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/roasted-garlic-black-bean-quinoa-burger/