بشقاب آنتی پاستو برای سرگرمی ایده آل است! یک تخته با آنتی پاستی ایتالیایی مانند پنیر، گوشت پخته شده، زیتون، سبزیجات ترشی شده و غیره روی هم بچینید.
سرگرم کننده است و نمی د،د از کجا شروع کنید؟ یک را امتحان کنید بشقاب آنتی پاستو! این تخته از پیش غذای ایتالیایی انفجاری از رنگ ها و طعم ها است و تقریباً تضمین شده است که مرکز هر مهم، باشد. سنتی را اضافه کنید آنتی پاستی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات ترشی شده، زیتون، کراکر، نان و موارد دیگر در یک بشقاب و با بشقاب های کوچک سرو کنید تا مهمانان شما به خوردن میان وعده برسند. میتو،د اجزای خانگی درست کنید، یا دستهای از اقلام را از پیشخوان محلی یا زیتونتان بگیرید. در اینجا نحوه چیدن این سینی زیبا آورده شده است!
بشقاب آنتی پاستو چیست؟
آنتی پاستو اولین غذای ایتالیایی است: پیش غذا یا پیش غذا. آنتی پاستو مفرد است و آنتی پاستی جمع برای بیش از یک ظرف است. آنتی پاستی های سنتی که ممکن است در ایتالیا از آن لذت ببرید شامل گوشت های پخته شده مانند پروشوتو و سالامی، پنیر، زیتون، سبزیجات ترشی، فلفل، قارچ، قلب کنگر فرنگی و غیره است.
بشقاب آنتی پاستو یک سینی است که با آنتی پاستی ایتالیایی (گوشت های پخته شده، پنیر، سبزیجات ترشی شده و غیره) پوشانده شده است. مانند تخته پنیر، پیش غذای آس، است که می تو،د برای سرگرمی درست کنید، زیرا بیشتر به چیدمان اقلام مربوط می شود تا پختن آنها.
مواد لازم در بشقاب آنتی پاستو
موادی که برای یک بشقاب آنتی پاستو استفاده می کنید می تواند بسته به ذائقه شما و آنچه در دسترس شماست بسیار متفاوت باشد! برای ایده ها، پیشخوان اغذیه فروشی یا بار زیتون خواربار فروشی محلی خود را بررسی کنید. برخی از خواربارفروشی ها دارای نمایشگرهای کاملی هستند که به سبزیجات ترشی و زیتون اختصاص داده شده است، جایی که ما بسیاری از اقلام این بشقاب را ذخیره کردیم. همچنین می تو،د چند جزء را به صورت خانگی درست کنید (که ما توصیه می کنیم!). در اینجا چند ایده برای یک بشقاب آنتی پاستو وجود دارد:
- موزارلای ترشی شده: درست ، توپ های موزارلای ترشی خانگی سریع و آسان است، اما می تو،د آنها را ،یداری شده نیز پیدا کنید.
- قارچ ترشی شده: این قارچ های ترشی طعمی باورن،ی دارند
- زیتون
- پنیرهای کهنه
- قلب کنگر ترشی جارد
- فلفل سرخ شده یا فلفل دلمه ای
- سایر موارد ترشی شده از یک زیتون خواربار فروشی یا پیشخوان اغذیه فروشی
- گوشت های پخته شده (ژامبون، سالامی، چوریزو، سوپرستا، برسائولا و غیره)
- گوجه گی،ی یا سایر سبزیجات تازه
- کراکر
- نان ایتالیایی
- برش های نان فوکاچیا
نکاتی برای مدل دادن به بشقاب
این یک چیز است که تمام مواد تشکیل دهنده یک بشقاب آنتی پاستو را جمع آوری کنید: این یک چیز دیگر است که آن را به یک بشقاب جذاب تبدیل کنید! در اینجا چند نکته برای ساخت یک تخته زیبا، شبیه به طراحی یک تخته پنیر کشنده وجود دارد.
- بزرگترین مواد را قرار دهید ابتدا روی تخته، سپس با مواد کوچکتر پر کنید. در این مورد، کاسه های کوچک زیتون و سبزیجات ترشی است. مطمئن شوید که کاسه ها خیلی بزرگ نباشند تا تخته را شلوغ نکنند.
- فضای باقیمانده روی تخته را با انبوهی از سبزیجات ترشی شده، کراکر، نان و موارد دیگر پر کنید. مواد را با در نظر گرفتن تنوع در رنگ و شکل بچینید. با بزرگترین مواد شروع کنید و به تدریج موارد کوچکتر را پر کنید.
- چاشنی هایی مانند سبزی یا گل اضافه کنید. هنگامی که تخته عمدتاً کامل شد، چند شاخه سبزی تازه را داخل آن قرار دهید تا سینی کامل شود. در صورت تمایل با بشقاب های کوچک، چنگال و خلال دندان سرو کنید.
بشقاب آنتی پاستو چه مدت می تواند بیرون بماند؟
بشقاب آنتی پاستو خود را از قبل درست می کنید؟ اگر این را برای یک مهم، درست میکنید، در اینجا چند نکته برای آماده ، غذا وجود دارد:
- یک تخته پنیر می تواند تا 2 ساعت در دمای اتاق بماند. این منبع حدا،ر 2 ساعت برای پنیر پیشنهاد می شود.
- تخته را تا 24 ساعت قبل درست کنید، در پ،تیک بپیچید و در یخچال بگذارید. این امر آماده سازی مهم، را آسان می کند! اجازه دهید 30 دقیقه قبل از سرو به دمای اتاق برسد.
ایده های بیشتر برای پیش غذا
به دنبال ایده های سرگرم کننده هستید؟ در اینجا چند ایده جالب دیگر برای پیش غذا وجود دارد:
این دستور پخت بشقاب آنتی پاستو…
گیاه خواری. برای بدون گلوتن، از کراکرهای بدون گلوتن استفاده کنید یا آن را حذف کنید.
چاپ
شرح
بشقاب آنتی پاستو برای سرگرمی ایده آل است! یک تخته با آنتی پاستی ایتالیایی مانند پنیر، گوشت پخته شده، زیتون، سبزیجات ترشی شده و غیره روی هم بچینید.
- 1 دستور پخت توپ های موزارلای ترشی شده (یا ،یداری شده)
- 1 فنجان قارچ ترشی (یا ،یداری شده)
- 1 فنجان زیتون مخلوط
- 2 بلوک پنیر کهنه
- 1 فنجان قلب کنگر ترشی یا فلفل برشته شده (یا سایر اقلام ترشی شده از زیتون خواربار فروشی یا پیشخوان اغذیه فروشی)
- 2 انواع گوشت های پخته شده (ژامبون، سالامی، چوریزو، سوپرستا، برسائولا و غیره)
- 1 یک مشت گوجه گی،ی
- 2 مشتی کراکر
- 1 یک دست نان ایتالیایی
- سایر موارد اختیاری: تکه های نان فوکاچیا، آجیل برشته شده، پپرونچینی شیشه ای و غیره
- اگر از خانگی استفاده می کنید، آن را درست کنید توپ های موزارلای ترشی شده و/یا قارچ ترشی شده.
- مواد دیگر را در صورت ،وم آماده کنید: پنیر یا گوشت ها را برش دهید و زیتون و آجیل را در کاسه های کوچک قرار دهید.
- مواد را روی یک تخته بزرگ قرار دهید. ابتدا کاسه های اقلام را قرار دهید، سپس با برش های پنیر، گوشت، سبزیجات ترشی، کراکر و نان پر کنید. هنگامی که تخته عمدتاً کامل شد، چند شاخه سبزی تازه را در سینی قرار دهید (مانند شاخه های رزماری یا آویشن).
- بلافاصله با بشقاب های کوچک، چنگال و خلال دندان در صورت تمایل سرو کنید. بشقاب آنتی پاستو می تواند تا 2 ساعت در دمای اتاق بماند. تخته را تا 24 ساعت قبل آماده کنید، در پ،تیک بپیچید و در یخچال بگذارید: 30 دقیقه قبل از سرو اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
منبع: https://www.acouplecooks.com/antipasto-platter/