را بهترین دستور انچیلادا مرغ! این انچیلاداهای مرغ آسان با مرغ ،د شده، پنیر و سس انچیلادا خانگی من درست می شوند.
انچیلادا مرغ
وقتی برای غذای مکزیکی بیرون می روم، همیشه انچیلاداهای مرغ را سفارش می دهم چون مورد علاقه من است!! این دستور انچیلادا یکی از محبوب ترین دستور العمل های من از اولین بار است که من آن را ارسال کردم، که من تعجب نمی کنم! سس انچیلادا خانگی آسان من واقعاً آن را فوق العاده می کند، بنابراین این مرحله را نادیده نگیرید! اینها خیلی خوب هستند، الان نمی توانم آنها را سفارش بدهم، زیرا همیشه ناامید هستم. انچیلادا را با برنج لیمو و لوبیا سرخ شده سرو کنید.
،اصر
سس انچیلادا:
- سیر و پیاز ،د شده
- فلفل قرمز چیپوتل در سس ادوبو، به مزه
- سس گوجه فرنگی
- پودر فلفل چیپوتل، زیره آسیاب شده، نمک کوشر و فلفل تازه، برای طعم دادن
- آب مرغ کم سدیم
پر ، مرغ:
- سینه مرغ پخته و رنده شده (از مرغ جوجه گردان یا مرغ ،د شده آهسته پخته شده). ران مرغ نیز موثر است
- سیر و پیاز ،د شده
- گشنیز
- نمک کوشر، زیره، پونه کوهی خشک و پودر فلفل چیلی، برای طعم دادن
- آب مرغ و سس گوجه فرنگی
انچیلاداس:
- آرد گندم کامل یا تورتیلاهای بدون گلوتن
- مخلوط پنیر مکزیکی بدون چربی ،د شده، پنیر چدار یا پنیر مونتری جک
تاپینگ ها:
- پیازچه ،د شده یا گشنیز به اضافه مواد اضافه اختیاری مانند خامه ترش، آووکادو، ماست یون،، jalapenos و غیره.
طرز تهیه انچیلادا مرغ
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
- سس انچیلادا را درست کنید: در قابلمه ای سیر ،د شده را در روغن تفت دهید. چیلی چیپوتل، پودر چیلی، زیره، آب مرغ، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. 5-10 دقیقه بجوش،د و کنار بگذارید.
- فیل مرغ را درست کنید: در یک تابه پیاز و سیر ،د شده را تفت دهید. مرغ ،د شده، گشنیز، زیره، پونه کوهی، پودر چیلی، سس گوجه فرنگی و آب مرغ را اضافه کنید. 4-5 دقیقه بپزید و کنار بگذارید.
- جمع آوری: یک ظرف پخت 13×9 اینچی را با روغن اسپری کنید. 1/3 فنجان از مخلوط مرغ را روی هر تورتیلا بریزید، آنها را گرد کنید و از طرف درز به سمت پایین در ظرف قرار دهید.
- پخت: سس انچیلادا را روی آن بریزید، پنیر رنده شده را بپاشید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در ظرف را بپزید.
- چاشنی زدن با پیازچه یا گشنیز ،د شده و رویه های اختیاری اضافه کنید. گرم سرو کنید و لذت ببرید!
انچیلادا چیست؟
انچیلادا یک غذای سنتی مکزیکی است که معمولاً از یک تورتیلا تشکیل میشود که با هر چیزی از گوشت، پنیر، لوبیا، سبزیجات و ادویهها پر میشود و سپس حلقه شده و با سس انچیلادا پوشانده میشود. انچیلادا به صورت گرم سرو می شود و می توان آن را با پنیر اضافی، خامه ترش، آووکادو و سایر مواد اضافه کرد.
چه چیزی باید در انچیلاداهایم قرار دهم؟
Enchiladas را می توان با هر چیزی که فکرش را بکنید پر کرد! در این دستور انچیلادا مرغ، من از سینه مرغ ،د شده استفاده کردم، اما در اینجا چند ایده دیگر وجود دارد.
طرز پخت مرغ رنده شده برای انچیلادا:
برای تهیه مرغ ،د شده در آهسته پز از سینه (یا ران) مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید و روی آن را با آب یا آبگوشت به اندازه کافی روی آن قرار دهید. 4 تا 6 ساعت با حرارت ملایم بپزید، سپس آبکش کنید و ،د کنید. شما همچنین می تو،د از سینه مرغ باقی مانده از مرغ جوجه گردان استفاده کنید که اگر وقت ندارید بسیار سریعتر است.
چه چیزی را با انچیلادا سرو کنیم:
این دستور انچیلادا مرغ یکی از دستور العمل های من برای سال ها بوده است و همیشه وقتی آن را برای دوستان و خانواده سرو می کنیم مورد توجه قرار می گیرد. اگر در مورد اینکه آیا باید آنها را بسازید بحث می کنید، من رای مثبت می دهم و نظر خود را به من بگویید!
دستور العمل های بیشتر Enchilada
آمادگی: 10 دقیقه
پختن: 35 دقیقه
جمع: 45 دقیقه
بازده: 8 وعده های غذایی
اندازه خدمت: 1 انچیلادا بزرگ
-
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
یک قابلمه متوسط را با روغن اسپری کنید و سیر را اضافه کنید و 30 ث،ه تفت دهید. چیلی چیپوتل، پودر چیلی، زیره، آب مرغ، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و 5 تا 10 دقیقه بجوش،د تا طعم ها با هم مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید تا آماده استفاده شود.
-
روغن را در یک تابه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را با حرارت کم تفت دهید تا نرم شوند، حدود 2 دقیقه. مرغ، نمک، گشنیز، زیره، پونه کوهی، پودر چیلی، سس گوجه فرنگی، آب مرغ را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. از روی حرارت بردارید.
-
یک ظرف پخت شیشه ای یا سرامیکی 13 در 9 اینچی را با روغن اسپری کنید. 1/3 فنجان مخلوط مرغ را در هر تورتیلا بریزید و آن را گرد کنید.
-
روی درز ظرف پخت به سمت پایین قرار دهید، روی آن سس بزنید. سپس پنیر را روی آن قرار دهید.
-
با فویل بپوش،د و به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملا داغ شود و پنیر آب شود. با پیازچه یا گشنیز تزیین کنید. اختیاری: در صورت تمایل، از رویه های مورد علاقه خود استفاده کنید. (امتیاز اضافی) 8 انچیلادا می سازد.
مرحله آ،:
لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.
برای تهیه مرغ رنده شده در آرام پزسینه ها را در آرام پز قرار دهید و با آب مرغ به اندازه ای بپوش،د تا آب شود. 4 ساعت کم یا زیاد 2 ساعت بپزید سپس با دو چنگال ،د کنید.
خدمت: 1 انچیلادا بزرگ، کا،ی: 168 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 17 g، پروتئین: 17 g، چربی: 6.5 g، چربی های اشباع شده: 2 g، کلسترول: 29.5 میلی گرم، سدیم: 441 میلی گرم، فیبر: 8.5 g، قند: 3 g
اعتبار ع، سارا از نانوایی بروما
منبع: https://www.skinnytaste.com/chicken-enchiladas/