میتونید با این ترفند که ماهی رو چند دقیقه توی آب خیلی سرد بخوابونید یا در حد ۲ ثانیه توی آبجوش بزارید فلس یا پولک هایی اون به راحتی کنده میشن. برای پاک کردن ماهی به روش حرفه ای، بهتره که چند لا روزنامه روی کابینت آشپزخانه پهن کنید و ماهی رو روی روزنامه بزارید و در ابتدای کار، با یه چاقوی تیز، بالک های ماهی رو ببرید. خلیج فارس به عنوان یکی از شاخه های اقیانوس هند از تنوع ماهی بیشماری برخورداره و اکثر ماهیهایی که تو دریاهای جهان پیدا میشه، توی خلیج فارس هم پیدا میشه. ماهی فاسد و مانده حالتی ورم کرده داره و اگه اون رو داخل آب بندازید روی آب شناور میشه. آبشش ماهی تازه رنگ سرخ خونی داره و ماهی مانده آبششی به رنگ خاکستری و کمرنگ داره.
پاستا صدفی شکم پر یک پاستای مجلسی متنوع بوده که شما می توانید در این بخش طرز تهیه آن را مطالعه کنید. یک سالاد نان توسکانی است که غذایی محبوب در تابستان بهشمار میرود. این سالاد دستور تهیهی خاصی ندارد اما دو مادهی غذایی مهم یعنی گوجهفرنگی و نان باید حتما در آن بهکار برده شوند. خوردن سالاد پانزلا با نوشیدنی در زیر نور آفتاب بسیار لذتبخش است. سوپلی را میتوانید در پیتزافروشیها به عنوان پیشغذا پیدا کنید. آنها ظاهری طویل و دراز دارند و حاوی برنج، سس گوجهفرنگی و تکهای بزرگ از پنیر موزارلا هستند.
وقتی صحبت از غذا میشود، ناخودآگاه طعمها و مزههای مختلف و غذاهایی که برای ما لذیذ است در ذهن ما تداعی میشود. در دنیا غذاهای گوناگونی وجود دارد که بسیاری از آنها شهرت جهانی دارند و در کشورهای مختلف نیز تهیه میشوند. مردم هر کشوری بهتبع عادات غذایی خود، از یک یا دو غذا بهعنوان بهترین غذای دنیا نام میبرند. دونر کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه و همچنین از پرطرفدارترین غذاهای دنیا به شمار میرود و به دلیل گوشت لذیذش شهرت زیادی دارد، این غذا همراه پیاز یا فلفل سرو میشود. کومپیر یکی دیگر از غذاهای ترکیه است که از سیبزمینی، کره، ذرت، نخود فرنگی و کاهو تهیه میشود.
- معمولا پاستای پختهشده با دیگر مواد در یک ظرف، ریخته میشود و سپس در داخل فر قرار میگیرد.
- این غذای ایتالیایی از لایههای سهگانه پاستای ورقهای، سس مخصوص و پنیر موتزارلا تشکیل میشود.
- این پاستا اولین بار در دهه 1920 در یک رستوران در شهر رم سرو شده است.
- سازمان فائو یا سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، ۱۶ اکتبر (برابر با ۲۴ مهرماه) را روز جهانی غذا نامگذاری کرده است.
برای تهیه انواعی از سوفله های خانگی خوشمزه می توانید در آرگا همراه ما باشید. حمص رژیمی یک غذای فوق العاده است که در این بخش می توانید، طرز تهیه آن را مطالعه کنید. پاستا به یک غذای ایتالیایی و ملل می گویند که امروزه تهیه و سرو آن در اکثر کافه ها رایج شده است. کاسرول یکی از غذاهای محبوب این قرن می باشد که با دستور های مختلفی تهیه و سرو می گردد. سالاد الویه انار یک سالاد مجلسی خوشمزه است که می توانید در این بخش از آرگا طرز تهیه الویه انار را مطالعه کنید. در فصل تابستان هیچ چیز لذتبخشتر از یک سالاد تازه با گوجهفرنگی نیست.
خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای دنیا در یونان
همان طور که میدانید ایران تنوع غذایی بسیار زیادی داره که همشون خوش مزه هستن. در این بخش قرار یک لیست از انواع غذا های ایرانی رو به شما معرفی کنیم. طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی اصل برای 6 نفرامیدواریم مقاله غذاهای ایتالیایی برای شما مفید و جذاب بوده باشد. ایتالیا یکی از کشور های غنی در فرهنگ آشپزی و تغذیه است که تنوع غذایی و شیرینی های آن شامل طعم های بینظیری بوده و در سراسر دنیا دارای جایگاه مناسبی می باشند.
این غذای تند، ترکیبی از نان سرخشده، گوشت، سبزیجات و پودر کاری است و محبوبیت آن در سریلانکا، مانند محبوبیت همبرگر در سایر نقاط دنیاست. تخممرغ پخته در آووکادو، صبحانهای بسیار ساده با طعم خامهای، خوشمزه و کرهای، است که هر فردی عاشق آن خواهد شد. مواد تشکیلدهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخممرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخشده هستند. اگر از طرفداران پاستا هستید با این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه پاستای لیمویی را فرا بگیرید.
۱۵. کاتی رول؛ غذای خیابانی مشهور هند
این سوپ از نودل برنج یا رشتهفرنگی، شیر نارگیل و گوشت مرغ، ماهی یا میگو، بههمراه ادویههای تند و آتشین از جمله سس بسیار تند قرمزی به نام «سامبال» و تمبر هندی، تهیه میشود. غذاهای ایتالیایی، هرچند هم ساده، پر از طعم و مزههای مختلف هستند. در ایتالیا میتوانید انواع غذاهای خوشمزه ایتالیایی را میل کنید. اگر علاقه به سوشی و غذاهای چینی دارید باز هم می توانید در مشهد آن را پیدا کنید. رستوران سوشی ناین و رستوران لوکس فرنی با انواع غذاهای چینی از برنج، ماهی سالمون و جلبک با سس مخصوص از مهمانان پذیرایی می کنند. می توانید به انتخاب خودتان با چاپستیک (چوب های مخصوص خوردن غذاهای ژاپنی و چینی) یا با قاشق و چنگال غذایتان را میل کنید.
فرهنگ غذای آمریکایی
در ضمن در رستوران بین المللی گاچ و سایر رستوران های بین المللی مشهد هم می توانید غذای چینی سفارش بدهید. یکی از دلایی که بعضی از افراد از غذاهای دریایی بدشون میاد به خاطر همین بوی زهم و نامطبوعه که دلشون رو میزنه و اشتهاشون کور میشه. ماهی رو اگه به صورت تازه تهیه کنید بوی زهم کمتری داره و خب راحت تر پخته میشه. بوی زهم ماهی پس از صید ماهی در پوست یا گوشت ماهی به وجود میاد، اما بهتره بدونید که ماهی تازه به هیچ وجه بوی نامطبوعی نداره. گوشت چرخ کرده پخته شده رو میتونید تا ۷ روز داخل یخچال بزارید. شما میتونید از طریق رنگ گوشت، بو و بازرسی کامل گوشت چرخ کرده سالم یا فاسد بودنش رو بفهمید.
خا سوئی به احتمال زیاد، جد غذای بینالمللی مشهور خائو سوی در شمال تایلند است. سوسیس کاری، غذایی متشکل از سوسیسهای خردشده در یک سس گوجهفرنگی تند است که سوسیس معمولی را تبدیل به یک وعده لذیذ شبانه کرده است. این غذا در کنار یک نوشیدنی خنک، یک میانوعده محبوب آلمانی به شمار میآید. سوسیس گوشت را میتوان بخارپز یا سرخ کرده و با سس کچاپ معمولی، کچاپ کاری یا رب گوجهفرنگی و ادویه کاری، سرو کرد.
تحریریه غذا شرقی