بیسکویت کیک هویج – وگان با بودجه

بیسکویت کیک هویج - وگان با بودجه

من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این یک گیاه گیاهی آسان است شیرینی کیک هویج آنها واقعاً شایسته نام خود هستند – نرم، مرطوب، کیک، کاملاً تند و پر از هویج، گردو و کشمش!

بیسکویت کیک هویج (وگان) را روی توری پخت کامل کنید

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

وقتی صحبت از کوکی‌های خانگی می‌شود، اغلب کوکی‌های نرم و جویدنی (سلام، کوکی‌های شکلاتی بدون لبنیات) را انتخاب می‌کنم. اما، این بار، بیسکویت کیک نام بازی است. این کلوچه‌های کیک هویج وگان ،یبی از کوکی‌ها و کیک هستند – ضخیم، مرطوب و کیک – به علاوه برای بیشتر اعضای خانواده بدون تخم‌مرغ یا لبنیات هستند.

طعم کوکی‌های هویج مانند کیک هویج وگان است، با ادویه‌های گرم (مانند دارچین، جوز هندی، زنجبیل و میخک)، گردو ترد و میوه‌های خشک جویدنی. بهترین از همه، این دستور العمل آسان است. چند کاسه، مواد بسیار ساده برای آشپزی، بدون نگهداری خمیر در یخچال (چه ،ی برای آن وقت دارد؟!)، و بوم – شما یک بسته را فقط در یک ساعت آماده می کنید – با چرخشی از پنیر خامه ای وگان عالی است.

آنها برای عید پاک و وعده های غذایی بهاری، برانچ، مهم، ها یا هر زم، که بخواهید عالی هستند. همچنین ممکن است مافین هویج آسان، مافین کیک هویج و آرد کیک هویج را دوست داشته باشید.

اجزاء

برای لیست کامل مواد، جایگزین ها و مقادیر به کارت دستور غذا مراجعه کنید.

مواد تشکیل دهنده کوکی کیک هویج (وگان) با اندازه گیری روی سطح سفیدمواد تشکیل دهنده کوکی کیک هویج (وگان) با اندازه گیری روی سطح سفید

تغییرات در دستور پخت کیک هویج

  • عصاره بادام: برای عمق دقیق فقط ½ قاشق چایخوری اضافه کنید.
  • آناناس خشک: به جای کشمش یا در کنار آن برای یک جویدن شیرین اضافی.
  • تکه های نارگیل / تکه های نارگیل: چند قاشق غذاخوری برای بافت و طعم اضافه کنید.
  • مرکبات: مقدار کمی پوست پرتقال را به خمیر اضافه کنید تا عمق کمی اسیدی شود.
  • چیپس شکلات وگان: تا 1/2 فنجان شکلات چیپسی/تکه های شکلات تیره یا نیمه شیرین اضافه کنید. چیپس های شکلات سفید وگان نیز برای شیرینی خامه ای بیشتر کار می کنند.
  • زنجبیل قندی: آن را ریز ،د می کنیم تا کمی طعم شیرین و زننده ای به آن اضافه شود.
  • فراستینگ سبزیجات: کوکی‌های کیک هویج خود را با فراستینگ کم‌رنگ بیشتر شبیه کیک کنید.

طرز تهیه کلوچه کیک هویج (وگان)

مرحله 1: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/180 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی یا حصیر سیلی، بپوش،د. هویج را نیز با استفاده از سوراخ های متوسط ​​روی رنده یا دیسک ،د کن غذاساز بشویید، پوست بگیرید و ،د کنید. سپس، در یک کاسه/می،ر بزرگ، کره گیاهی و شکرها را خامه بزنید تا سبک و پف کنند (3-5 دقیقه).

مرحله ۲: آب سیب و و،ل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، مواد خشک (آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و ادویه کدو حلوایی) را با هم مخلوط کنید. ،یب خوبیه مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله 3: هویج، کشمش و گردو را به آرامی داخل آن بریزید (در صورت استفاده).

مرحله 4: از یک قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری بیسکویت استفاده کنید تا مخلوط را روی ورقه پخت قرار دهید و یک اینچ فاصله بین آنها بگذارید، سپس هر کدام را با دست کمی صاف کنید. کلوچه های کیک هویج وگان را به مدت 11 تا 13 دقیقه بپزید، سپس از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه روی سینی فر خنک شود و سپس به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک شود. لذت ببرید!

سوالات متداول

آیا می توانم از آرد بدون گلوتن استفاده کنم؟

اگرچه من امتحان نکرده‌ام، شما باید بتو،د آرد گندم را به نسبت 1:1 با یک ،یب آرد همه منظوره بدون گلوتن مانند آسیاب سرخ پادشاه آرتور یا باب جایگزین کنید.

آیا می توانم از هویج از قبل رنده شده استفاده کنم؟

من آن را توصیه نمی کنم، زیرا هویج یا چوب کبریت از قبل برش داده شده معمولاً خیلی ضخیم، خیلی بلند و خیلی خشک هستند تا بافتی مشابه هویج تازه رنده شده داشته باشند.

آیا می توانم خمیر کیک هویج را از قبل درست کنم؟

بله، می‌تو،د خمیر این کیک هویج را ۲ تا ۳ روز قبل از پخت آماده کرده و در یخچال بگذارید یا حتی خمیر را به شکل گلوله درآورید، کمی صاف کنید و فریز کنید. از یخ زده بپزید، 1-3 دقیقه دیگر اضافه کنید.

آیا می توانم ادویه های پای کدو تنبل را جایگزین کنم؟

مطمئنا، شما می تو،د این دستور کیک هویج را با استفاده از دارچین و کمی جوز هندی درست کنید، اما اضافه ، زنجبیل و میخک قطعا به عمق بیشتری می افزاید، و آنها افزودنی های محبوبی به کیک هویج هستند. به این ترتیب، نیازی به اندازه گیری تک تک ادویه ها نخواهید داشت.

نکات دستور غذا برای حرفه ای ها

  • آرد را به درستی اندازه بگیرید: برای جلوگیری از خشک شدن و ترد شدن کوکی ها. ابتدا آن را در کیفش بپیچید. سپس با استفاده از یک قاشق آن را به فنجان اندازه گیری منتقل کنید و با پشت چاقو آن را صاف کنید.
  • راه اندازی سریع: دیسک ،دکن غذاساز هویج را در چند ث،ه ،د می کند.
  • از هویج تازه رنده شده استفاده کنید: طعم بهتری دارد و رطوبت بیشتری را فراهم می کند. هویج رنده شده نیز می تواند بسیار غلیظ باشد.
  • بافت هویج را تنظیم کنید: من کمی “نیش” را دوست دارم، بنابراین از هویج درشت متوسط ​​استفاده می کنم. هویج ریز رنده شده به طور مساوی در خمیر ذوب می شود تا توزیع یکنواخت تری داشته باشد.
  • خمیر را زیاد نپزید: برای جلوگیری از سفت شدن کوکی ها، آنقدر هم بزنید تا ،یب شوند.
  • آجیل تست: اگر وقت دارید، به شدت توصیه می کنم گردوها را (در تابه یا در فر تا معطر شوند) برشته کنید تا طعم آنها مشخص شود.
بیسکویت کیک هویج (وگان) را روی توری پخت کامل کنیدبیسکویت کیک هویج (وگان) را روی توری پخت کامل کنید

دستورالعمل های ذخیره سازی

کراکر هویج خنک شده را در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت یک یا دو روز یا در یخچال نگهداری کنید. به مدت 3-4 روز در یخچال قرار دهید.

شما هم می تو،د کوکی ها را 2-3 ماه فریز کنید. ابتدا آنها را در یک سینی فریز کنید، سپس آنها را به Ziplock/Stasher منتقل کنید. یک شب در یخچال یا در دمای اتاق ذوب کنید.

کلوچه کیک هویج کامل (وگان) در ظرف نگهداریکلوچه کیک هویج کامل (وگان) در ظرف نگهداری
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا حصیر سیلی، بپوش،د. کنار بگذارید.
  • در یک کاسه بزرگ یا کاسه می،ر، کره گیاهی و ساخارین را با هم خامه بزنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زم، که سبک و پفی شود مخلوط کنید. آب سیب و عصاره و،ل را اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید.

  • در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و ادویه کدو تنبل را با هم مخلوط کنید.

  • مواد خشک را با مواد مرطوب به کاسه اضافه کنید. با استفاده از قاشق به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • هویج، کشمش و گردو (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

  • با استفاده از یک قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری، مخلوط را روی ورقه پخت آماده شده بریزید و بین هر کوکی 2 اینچ فاصله بگذارید. به آرامی با دست پهن کنید و به مدت 11 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید.
  • از فر خارج کنید و به مدت 5 دقیقه روی سینی فر خنک کنید. به یک توری خنک کننده منتقل کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
  • راه اندازی سریع: دیسک ،دکن غذاساز هویج را در چند ث،ه ،د می کند.
  • از هویج تازه رنده شده استفاده کنید: طعم بهتری دارد و رطوبت بیشتری را فراهم می کند. هویج رنده شده نیز می تواند بسیار غلیظ باشد.
  • بافت هویج را تنظیم کنید: من کمی “نیش” را دوست دارم، بنابراین از هویج درشت متوسط ​​استفاده می کنم. هویج ریز رنده شده به طور مساوی در خمیر ذوب می شود تا توزیع یکنواخت تری داشته باشد.
  • خمیر را زیاد نپزید: برای جلوگیری از سفت شدن کوکی ها، آنقدر هم بزنید تا ،یب شوند.

کا،ی: 116Kcalکربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 2gچربی: 5gچربی اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی های تک غیر اشباع: 2gچربی های ترانس: 1gسدیم: 95میلی گرمپتاسیم: 55میلی گرمفیبر: 1gشکر: 5gویتامین A: 488IUویتامین C: 0.4میلی گرمکلسیم: 13میلی گرمآهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات تغذیه ای دقیقی ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به رعایت رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

،ت: شیرین

آشپزخانه: آمریکایی

جاده: فر

رژیم غذایی: سبزی


منبع: https://plantbasedonabudget.com/carrot-cake-cookies/تحریریه غذا شرقی