چلو کباب بی شک یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی است و بسیاری از مردم آشپزی ایرانی را با چلو کباب می شناسند. خانواده کباب در ایران در واقع اعضای زیادی مانند بختیاری، سلطانی و غیره دارد. در وهلهی اول، این خود ماهی است که خواص غذایی بسیار خوبی دارد.
- مرغ یکی از گوشت های مورد علاقه و بسیار پر کاربرد در غذاهای ایرانی است، که از آن چه با برنج و چه بدون برنج بسیار زیاد استفاده می شود.
- این غذا ها در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی نیز قرار میگیرند و شما میتوانید از این لیست برای پخت غذاها برای مجالس خود استفاده کنید.
- برای تهیه میگو سوخاری با کیفیت حتما این مرحله را با دقت و حوصله انجام دهید.
- لوبیا پلو ایرانی حاصل ترکیب خوش طعم لوبیا سبز، گوشت، پیاز، رب یا گوجه فرنگی و ادویه های مختلف است.
- بسیاری از ایرانی ها و البته که بسیاری از خارجی ها هم نیز عاشق این غذا می باشند.
- بین لیست غذای استان کهگیلویه و بویراحمد بیلهر پلو وجود داره .
اما باید در نظر داشته باشید صرف یک دسر شیرین خالی از لطف نبوده و سردی ماهی و ترشی طعم آن را معتدل می کند. کوفته در ترکیبهای متنوعی از جمله کوفته پر شده با آلو، مغز گردو، زرشک و کشمش، آلبالوهای ترش و… استان کوفتههای ایران آذربایجان است که معروف ترین کوفتهها کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی معمولا از سایر کوفتهها بزرگتر و حجیم تر است.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای ارومیه آذربایجان غربی
علارقم سادگی کوکو ها، طعم بی نظیرشان آن ها را به یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی تبدیل کرده است. انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند. در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود. خانواده های ایرانی در مناسبت های مختلف از جمله دورهمی یا نذری، آش می پزند. 20 آش محبوبی که بیشترین طرفدار را دارند، شامل موارد زیر می شود. میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.
طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی
در پایان باید اشاره کنیم که میزان علاقهمندی به غذاهای مختلف در افراد، طبق ذائقه آنها بسیار متفاوت است. ممکن است نتیجه این جدول شما را شگفتزده کند یا برای فردی دیگر کاملا عادی به نظر برسد. در هر صورت تمام غذاهای ایرانی عطر و بوی بینظیری دارند و بخشی از فرهنگ غذایی کشورمان محسوب میشوند.
سپس آن را کمی سرخ کرده و در قابلمهای دیگر سیر و تخممرغ را نیز سرخ میکنیم. در نهایت تخممرغ و سیر را به مخلوط سبزی و برنج له شده اضافه کرده و اجازه میدهیم با هم بپزند. اگر صبح برای غذا پختن وقت کمی دارید و کودکانتان ناهار نونی دوست ندارند، دمی گوجه گزینه ی خوبی است تا یک غذای برنجی سریع و ساده و در عین حال خوشمزه را درست کنید. در بین ایرانی ها از قدیم برای مهمانی های لاکچری از این غذا استفاده می شده است.