این دستور غذای ک،یک سالاد سزار شامل رومای ترد، کروتون ترد و پنیر پارمزان است. یک سس خانگی تند و خامه ای همه را به هم پیوند می دهد.
این دستور سالاد سزار ک،یک و خوشمزه است. دارای پایه ای از کاهوی رومی ترد با کروتون های ترد و مقدار زیادی پنیر پارمزان رنده شده است. این سس خامهای و تند خانگی سزار همه را به هم پیوند میدهد.
من در گذشته دستور العمل های سالاد سزار را با تاپینگ ها و سایر پیچ و تاب ها به اشتراک گذاشته ام (من به شما نگاه می کنم، کلم سزار)، اما این سالاد سزار ک،یک هم، است که من اغلب درست می کنم. من آن را دوست دارم زیرا مواد بسیار ساده هستند و سس خامه ای به راحتی با هم مخلوط می شود (اینجا زرده تخم مرغ خام نیست!).
این سالاد جانبی عالی برای مهم، های شام یا مجالس تعطیلات است. حتی افراد شکاک به سالاد هم از این ،یب ترد/خامه ای/تازه/نمکی سیر نمی شوند! آن را با لاز،ا، زیتی پخته شده یا هر پروتئینی که به سادگی پخته شده است برای یک وعده غذایی دلپذیر همراه کنید.
مواد لازم دستور تهیه سالاد سزار
برای تهیه این سالاد سزار خانگی به چه چیزهایی نیاز دارید:
- کاهو – سالاد سزار ضروری است! بافت ترد آن به آن کمک می کند تا در برابر سس ضخیم و خامه ای سزار مقاومت کند.
- نان تست – تردی رضایت بخشی به این سالاد اضافه می کنند. کروتون های فروشگاهی ن،ید، تهیه کروتون های خانگی با استفاده از نان خوب، روغن زیتون و نمک دریایی آسان است.
- پنیر پارمزان – سالاد را با طعمی شور و مغزی پر می کند. با استفاده از پوست کن سبزیجات آن را به ورقه های نازک برش دهید.
- و سس سالاد سزار سس سزار سنتی امولسیونی از زرده و روغن تخم مرغ خام است. فکر می کنم برای استفاده روزمره کمی سخت است، بنابراین به جای آن با سس مایونز درست می کنم. غنی، خامه ای است و هم زدن با هم بسیار راحت تر است. روغن زیتون، آب لیمو، ،دل دیژون، سیر، سس Worcester،re و پنیر پارمزان اضافی برای طعم تند و شور آنها عالی هستند.
چند نکته برای گیاهخواران: به دنبال پارمسان باشید که به طور خاص بر،ب گیاهخواری دارد (بیشتر از مایه پنیر حیو، ساخته شده اند). من عاشق گزینه گیاهخواری در BelGioioso هستم. همچنین باید از سس وگان وگان در سس استفاده کنید، زیرا سس سنتی حاوی آنچوی است. من عاشق آنی و برند 365 هستم.
این سالاد سبزیجات را درست کنید: از سس سزار وگان و پنیر پارمزان وگان استفاده کنید!
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه سالاد سزار
طرز تهیه سالاد سزار آسان است! میتو،د دستور پخت کامل را با اندازهگیریها در پایین این پست پیدا کنید، اما در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه انجام آن وجود دارد:
ابتدا نان تست را درست کنید.
نان را به مکعب برش دهید یا آن را به قطعات تقریباً 1/2 اینچی ت،یم کنید. آن را با روغن زیتون و نمک بریزید. آنها را روی یک ورقه پخت بزرگ پهن کنید و در فر 350 درجه فارنهایت بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند، 10 تا 18 دقیقه.
در همین حین سس را درست کنید.
سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو، ،دل دیژون، سیر، سس Worcester،re، نمک و چند چرخ فلفل را با هم مخلوط کنید. پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید و مزه دار کنید. اگر سس خیلی غلیظ بود، به مقدار لازم آب اضافه کنید تا رقیق شود و به غلظت دلخواه برسد.
پرتاب کنید و سرو کنید!
در یک کاسه بزرگ، کاهوی رومی ،د شده را با نصف کروتون، نصف برش های پارمزان و نیمی از سس مخلوط کنید. به میزان دلخواه سس بیشتری اضافه کنید، هم بزنید تا کاهو و کروتون ها را به طور یکنواخت بپوشاند. وقتی سالاد به دلخواه شما پخته شد، باقیمانده کروتون و پارم را روی آن ریخته و سرو کنید!
- توصیه: پیشنهاد می کنم این سالاد سزار را بلافاصله پس از مخلوط ، با هم سرو کنید. کروتون ها و کاهو زم، که آنها را با سس بریزید شروع به نرم شدن می کنند. اگر می خواهید جلوتر بروید، سس و کروتون را از قبل آماده کنید تا بتو،د به سرعت سالاد را قبل از سرو جمع کنید.
آیا نمی د،د چه چیزی را با سالاد سزار سرو کنید؟ من عاشق این دستور پخت با پاستاهای دل،ب مانند لاز،ا سبزیجات، زیتی پخته شده و پوسته های پر شده هستم. با هر پروتئینی که به سادگی پخته شده است نیز خوب است.
سالادهای سبز مورد علاقه بیشتر
اگر دستور تهیه سالاد سزار را دوست دارید، یکی از این سالادهای سبز تازه زیر را امتحان کنید:
سالاد سزار
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
خدمت می کند 6
این دستور غذای ک،یک سالاد سزار دارای کاهوی رومی ترد، کروتون ترد، پنیر پارمزان رنده شده و یک سس خانگی خامه ای و تند است. این یک سالاد جانبی خوشمزه است و من آن را برای ناهار نیز دوست دارم. سس در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز به خوبی نگهداری می شود.
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
برای تهیه نان تست: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د. مکعب های نان را روی سینی فر قرار دهید. روغن زیتون بپاشید، نمک بپاشید و روی آن را بپوش،د. مخلوط را به طور مساوی روی سینی فر پخش کنید و به مدت 10-18 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و ترد شود در فر قرار دهید. از فر در میاریم و میذاریم کنار تا خنک بشه.
-
سس را درست کنید: در یک پیمانه بزرگ مایع یا کاسه متوسط، سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو، ،دل، سیر، سس ورسسترشر، نمک و کمی فلفل را با همزن بزنید تا یکدست شود. پنیر را اضافه کنید و مزه دار کنید. اگر سس خیلی غلیظ بود، یک قاشق چایخوری آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
-
سالاد را جمع کنید: کاهو را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. نصف سس، نصف کروتون و نصف پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پوشانده شود. به میزان دلخواه سس بیشتری اضافه کنید و هم بزنید تا سالاد به دلخواه پوشیده شود. مزه دار کنید و با باقیمانده کروتون، پنیر باقیمانده و چند دانه فلفل روی آن اضافه کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/caesar-salad/
تحریریه غذا شرقی