دستور تهیه دو بار سیب زمینی شیرین پخته شده

Landscape photo of twice baked sweet potatoes with cinnamon-oat streusel.

تصویر پینترست از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شدهتصویر پینترست از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده
تصویر پینترست از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شدهتصویر پینترست از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده
تصویر پینترست از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شدهتصویر پینترست از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده
مقداری سیب زمینی شیرین لطیف را با جو دوسر خانگی و دارچین در بالای آن فرو کنید.مقداری سیب زمینی شیرین لطیف را با جو دوسر خانگی و دارچین در بالای آن فرو کنید.

این مخملی است دو بار سیب زمینی شیرین پخته شده آنها فوق العاده خامه ای هستند و کاملاً با ادویه های گرم کننده شکم چاشنی می شوند و سپس با اسپند افرا روی آن ها را می زنند تا هر بار در دهان لقمه بخورند! این ،مت زیبای نهایی منوی شکرگزاری شماست.

دو بار سیب زمینی شیرین پخته شده با جو دودی در بالا. دو بار سیب زمینی شیرین پخته شده با جو دودی در بالا.

چرا این غذای جانبی را دوست خواهید داشت

اگر عاشق همه چیز سیب زمینی شیرین هستید، این دستور تهیه سیب زمینی شیرین دوبار پخته با استروسل خانگی همان چیزی است که برای فصل تعطیلات نیاز دارید.

  • برای مجالس عالیه دستور غذا را دو برابر کنید و همه چیز را همزمان در فر بگذارید تا تمام روز را در آشپزخانه سپری نکنید.
  • آماده سازی دوستانه سیب زمینی های شیرین را از قبل آماده کنید، روی آن را با استروسل ترد و درست قبل از شام بپزید.
  • بسته بندی شده با طعم های پاییزی. دارچین خاکی، جوز هندی، شربت افرا، جو دوسر و سیب زمینی شیرین تعریف طعم های پاییزی هستند.
  • سالم هیچ قند فرآوری شده یا مقدار زیادی نمک در این ،مت ساده سیب زمینی شیرین وجود ندارد.
سیب زمینی شیرین پخته شده روی ورقه پخت آماده شده. سیب زمینی شیرین پخته شده روی ورقه پخت آماده شده.

مواد تشکیل دهنده دستور غذا

سیب زمینی شیرین لطیف، شربت افرا دودی و اسپند ترد ،یب طعم مورد علاقه من در پاییز هستند. برای دریافت مقادیر خاصی از مواد، به پایین پست بروید.

برای سیب زمینی شیرین

  • سیب زمینی شیرین – آنها را پوست نگیرید. متوسط ​​تا متوسط ​​بزرگ را انتخاب کنید.
  • شیر – من چربی کامل را ترجیح می دهم، اما 2٪ نیز خوب است.
  • شربت افرا – از آبمیوه های شیرین پر، کنید. شربت افرا باید 100% خالص باشد.
  • ادویه جات ترشی جات – به دارچین و جوز هندی آسیاب شده نیاز دارید.
  • نمک – نمک کوشر بهترین است.

برای استروزل گردو جو دوسر

  • جو از مد افتاده آنها می توانند معمولی یا بدون گلوتن باشند.
  • گردو – در صورت تمایل گردو یا بادام بخورید.
  • شربت افرا – شربت عسل و آ، جایگزینی عالی هستند.
  • روغن نارگیل – همچنین می تو،د از روغن نباتی، روغن ذرت یا روغن کانولا استفاده کنید.
  • دارچین آسیاب شده – به راحتی از ادویه جوز هندی یا کدو تنبل استفاده کنید.
  • نمک – به جای آن می توان از نمک پوسته پوسته استفاده کرد.
نمای نزدیک از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده در یک ورقه پخت با جو دوسر و اسپند خانگی در بالای آن.نمای نزدیک از سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده در یک ورقه پخت با جو دوسر و اسپند خانگی در بالای آن.

ایده های تفاوت

با افزودن مارشمالو ذوب شده، قهوه غلیظ، یا بوربن مورد علاقه خود به این سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده، چیزها را ادویه کنید.

  • آن را غنی تر کنید. مخلوط ، 1/2 فنجان پنیر خامه‌ای در فیلینگ، ظاهری سبک و خامه‌ای به هر لقمه اضافه می‌کند.
  • کارامل را اضافه کنید. به محض اینکه سیب زمینی های شیرین از فر بیرون آمدند، سس کارامل نمک را روی آنها بپاشید تا طعم پاییزی بیشتری داشته باشند.
  • شیر را کنار بگذارید. برای دریافت مقدار کافی کافئین، شیر را با قهوه سرد جایگزین کنید.
  • از لایه استفاده کنید. 5 دقیقه قبل از پایان زمان پخت، سیب زمینی شیرین را با مینی مارشمالو، چیپس شکلات یا چوب شور ،د شده بپاشید تا طعم و بافت بیشتری پیدا کند.
  • سنبله آن را. 1/4 فنجان بوربن را به مخلوط چاشنی اضافه کنید تا کمی شیرینی دودی از مد افتاده به دست آورید.
سیب زمینی شیرین پخته شده با شربت افرا و استروزل در بشقاب سرو کنار سینی فر. سیب زمینی شیرین پخته شده با شربت افرا و استروزل در بشقاب سرو کنار سینی فر.

طرز تهیه سیب زمینی شیرین دوبار پخته

به این سیب زمینی های شیرین دوبار پخته شده به ،وان نسخه دسر مانند یک سیب زمینی پخته شده فکر کنید. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.

  • فر را آماده کنید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی یا بشقاب فر را با کاغذ روغنی بپوش،د. آن را کنار بگذارید.
  • سیب زمینی شیرین بپزید. از یک چاقوی تیز برای سوراخ ، هر سیب زمینی شیرین از هر طرف استفاده کنید. سیب زمینی شیرین را روی ورقه پخت آماده شده پخش کنید. به مدت 40-50 دقیقه یا تا زم، که چنگال نرم شود بپزید. آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
  • جو را مخلوط کنید. ½ فنجان جو را به مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا پودر بسیار ریز مانند بلغور جو دوسر به دست آید.
  • streusel را درست کنید. جو مخلوط شده را با بقیه مواد استروسل در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا مواد خوب با هم ،یب شوند. آن را کنار بگذارید.
سیب زمینی شیرین پخته شده با فیلینگ.سیب زمینی شیرین پخته شده با فیلینگ.
درست قبل از پخت روی سیب زمینی شیرین را با استروسل خام بپوش،د.درست قبل از پخت روی سیب زمینی شیرین را با استروسل خام بپوش،د.
  • فیلینگ سیب زمینی شیرین را درست کنید. از میان هر سیب زمینی شیرین یک شکاف ایجاد کنید و فیلینگ را بردارید و پوست آن را به شکل “جعبه” بگذارید. فیلینگ را با بقیه مواد سیب زمینی شیرین در یک کاسه بزرگ قرار دهید. با استفاده از مخلوط کن دستی همه چیز را بزنید تا یکدست و ، رنگ شود.
  • دوباره بپزید. مخلوط را داخل پوست سیب زمینی شیرین بریزید و به خوبی با استروسل بپوش،د. 15 دقیقه دیگر بپزید. سرو کنید و لذت ببرید!

نکاتی برای موفقیت

با تهیه این سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده از قبل، شور و شوق آشپزی تعطیلات را ش،ت دهید.

  • streusel را جداگانه نگهداری کنید. باقی‌مانده‌ی باقی‌مانده یخک خام را روی یک ورقه‌ی پخت جداگانه پهن کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زم، که ترد شود بپزید. آن را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود. تا 7 روز در ظرف دربسته نگهداری شود. آن را روی هر سیب زمینی شیرین گرم شده بپاشید تا دوباره آن ترد عالی را بدست آورید.
  • آن را ثابت نگه دارید. هنگام ایجاد سوراخ در سیب زمینی شیرین، مطمئن شوید که آنها را محکم و محکم نگه دارید. اگر چنگال گیر کرد، به جای اینکه به زور آن را بیرون بیاورید، آن را با احتیاط تکان دهید تا از تصادف جلوگیری کنید.
  • گزینه صحیح را انتخاب کنید. به خصوص اگر عجله دارید یا تجربه زیادی در چیدن سیب زمینی شیرین ندارید، به راحتی می توان آنها را با سبزیجات ریشه ای مشابه مانند سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین ژاپنی اشتباه گرفت. مطمئن شوید که سیب زمینی شیرین پوست نارنجی داشته باشد نه قهوه ای یا بنفش.
  • آنها را بجوش،د. یک قابلمه آب را به جوش آورده و سیب زمینی شیرین را اضافه کنید. 5-10 دقیقه بجوش،د سپس از روی حرارت بردارید. آنها را طبق معمول روی سینی فر قرار دهید و زمان پخت را به 25-30 دقیقه کاهش دهید. این به شما کمک می کند زمان پخت را کاهش دهید.
  • آمادگی بعدی استروزل را درست کنید یا سیب زمینی های شیرین را بپزید و 1 تا 3 روز قبل از مواد پر کنید. در یخچال بگذارید تا آماده مونتاژ و پختن شود.
مقداری سیب زمینی شیرین لطیف را با جو دوسر خانگی و دارچین در بالای آن فرو کنید.مقداری سیب زمینی شیرین لطیف را با جو دوسر خانگی و دارچین در بالای آن فرو کنید.

ارائه پیشنهادات

این سیب‌زمینی‌های شیرین دوبار پخته شده، طعمی آسان و شیرین هستند که بقیه طعم منو را متعادل می‌کند. من دوست دارم آن را با بوقلمون روز شکرگزاری، بوقلمون دودی افرا یا سینه بوقلمون سیر و گیاهی سرو کنم. سس بوقلمون بدون سس با همه آنها هم به زیبایی می آید! برای ایده‌های جانبی بیشتر، من به ک،یک‌هایی مانند لوبیا سبز سرخ‌کن و کلم برو،ل بو داده با با،امیک پایبند هستم.

ذخیره سازی من،

او را از غذاهای با بوی تند دور نگه دارید تا از انتقال بو جلوگیری کنید.

  • یخچال: آنها را تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: با 1/4 قاشق چایخوری آب بریزید و به مدت 1 دقیقه یا تا زم، که گرم شود در مایکروویو قرار دهید. برای مقادیر بیشتر، از فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه استفاده کنید.

دستور العمل های بیشتر سیب زمینی شیرین را می تو،د امتحان کنید

دستگاه چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>جلد نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>com.pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع ها<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب محکم است نماد قلب جامد


یک توضیح

این دستور العمل برای سیب زمینی شیرین دوبار پخته شده با جو دوسر و گردوی ترد، یک طرف عالی برای شکرگزاری است.



  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. 5 عدد سیب زمینی شیرین را تمیز و خشک کنید. هر سیب زمینی را چند بار با چاقو خار کنید. در فر قرار داده و به مدت 40-50 دقیقه بپزید.
  3. ½ فنجان جو را به غذاساز اضافه کنید. هم بزنید تا جو به پودر یا آرد تبدیل شود.
  4. آرد جو دوسر، جو دو سر، گردو، شربت افرا، روغن نارگیل، دارچین و نمک را در یک کاسه کوچک اضافه کنید. با استفاده از چنگال مخلوط کنید تا همه چیز ،یب شود. کنار بگذارید.
  5. سیب زمینی شیرین را از فر خارج کنید. آن را از وسط نصف کرده و سیب زمینی ها را از آن جدا کنید. سیب زمینی های شیرین را در یک کاسه بزرگ بریزید و با شیر، شربت افرا، دارچین، جوز هندی و کمی نمک مخلوط کنید.
  6. با استفاده از مخلوط کن دستی، آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
  7. مخلوط سیب زمینی شیرین را دوباره داخل پوست سیب زمینی قرار دهید. روی آن streusel.
  8. دوباره آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  9. خدمت می کند.



تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 عدد سیب زمینی شیرین دوبار پخته
  • کا،ی: 197
  • شکر: 11 گرم
  • سدیم: 42 میلی گرم
  • چربی: 11 گرم
  • چربی اشباع شده: 4 گرم
  • کربوهیدرات ها: 23 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 1 میلی گرم

منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/twice-baked-sweet-،atoes-with-oatmeal-pecan-streusel/

تحریریه غذا شرقی