دستور تهیه لوبیا سبز و قارچ

Serving plate of roasted green beans and mushrooms with coconut-thyme sauce.

تصویر پینترست از لوبیا سبز و قارچتصویر پینترست از لوبیا سبز و قارچ
تصویر پینترست از لوبیا سبز و قارچتصویر پینترست از لوبیا سبز و قارچ
تصویر پینترست از لوبیا سبز و قارچتصویر پینترست از لوبیا سبز و قارچ
سرو غذاها با لوبیا سبز بوداده و سس خامه ای.سرو غذاها با لوبیا سبز بوداده و سس خامه ای.

این توستر لوبیا سبز و قارچ این غذا در یک سس آویشن خامه ای قرار گرفته است و یک غذای جانبی آسان اما مجلل است. این دستور پخت با سیر و دو نوع قارچ پر شده است، مطمئناً در تعطیلات بسیار محبوب خواهد بود.

ظرف سرو لوبیا سبز و قارچ تفت داده شده با سس نارگیل و آویشن.

چرا این غذای جانبی گیاهی را دوست خواهید داشت

اگر مسئول جنبه های گیاهخواری جشن شکرگزاری یا کریسمس امسال خود هستید، این دستور لوبیا سبز و قارچ با سس تابه خانگی همان چیزی است که نیاز دارید.

  • ک،یک هیچ شام تعطیلات بدون این کاسه لوبیا سبز ک،یک کامل نمی شود.
  • یک تلاش لوبیا سبزها را داخل فر می گذاریم قارچ ها را سرخ می کنیم سس را روی آتش می گذاریم سپس سرو می کنیم.
  • توانایی های متنوع این دستور به شما امکان می دهد از سس آلفردو، لوبیا سبز یخ زده و باقی مانده سبزیجات سرخ شده استفاده کنید.
  • آماده سازی دوستانه با تهیه این سس آویشن خامه ای از قبل، شور پخت و پز تعطیلات را از بین ببرید.
مواد بر،ب دار برای تهیه لوبیا سبز و قارچ. مواد بر،ب دار برای تهیه لوبیا سبز و قارچ.

مواد تشکیل دهنده دستور غذا

این سس نکاتی از آویشن علفی و لیموی تند را به همراه تمام خوبی های سیر و پیاز جذب می کند. برای دریافت مقادیر دقیق به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.

  • لوبیا سبز – ساقه ها یا برگ هایی که هنوز ،بیده اند را بردارید.
  • روغن زیتون – در صورت تمایل از روغن آووکادو یا روغن نارگیل استفاده کنید.
  • نمک و فلفل – بهتر است از نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.

برای سس قارچ

  • روغن زیتون – همچنین می تو،د از روغن نباتی، روغن ذرت یا روغن کانولا استفاده کنید.
  • پیاز – پیاز سفید یا زرد بهتر است.
  • سیر – از سیر تازه یا خمیر سیر استفاده کنید.
  • قارچ پائلا بچه می توان از قارچ دکمه ای سفید و ،ی نیز استفاده کرد.
  • قارچ شیتاکه – قارچ پورسینی خشک جایگزین خوبی است.
  • آب مرغ – من نسخه های کم سدیم را در صورت وجود ترجیح می دهم. اگر از آبگوشت معمولی استفاده می کنید، نمک را در بقیه دستور کم کنید.
  • شیر نارگیل – شیر نارگیل پرچرب سس غلیظ تری به شما می دهد، اما کم چرب نیز موثر است. مطمئن شوید که آسان و بدون شیرینی است.
  • آب لیمو – اگر از آبلیمو استفاده می کنید مقدار آن را به نصف کاهش دهید.
  • آویشن تازه – خشک شده هم کار میکنه

آیا می توانم از لوبیا سبز منجمد استفاده کنم؟

قطعا! لوبیا سبز منجمد جایگزین من،ی برای لوبیاهای تازه است اگر در منطقه شما در فصل نباشد. مطمئن شوید که کاملا ذوب شده و آب آن خوب است تا رطوبت اضافی وارد ظرف شما نشود.

ع، زاویه دار لوبیا سبز و قارچ با سس آویشن لیمویی خامه ای در بشقاب سرو. ع، زاویه دار لوبیا سبز و قارچ با سس آویشن لیمویی خامه ای در بشقاب سرو.

طرز تهیه لوبیا سبز و قارچ سوخاری

کباب ، زمان صرف شده توسط اجاق گاز را کاهش می دهد، که همیشه در تعطیلات عالی است. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.

  • فر را آماده کنید. آن را تا 400 فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوش،د. آن را کنار بگذارید.
  • فصل مال آنهاست لوبیا سبز را با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید تا کاملا پوشش داده شود. آن را روی سینی فر آماده شده پهن کنید.
  • آنها را کباب کنید. آنها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. آنها را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بچینید.
  • پیازها را سرخ کنید. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه یا تا زم، که نرم و شفاف شود تفت دهید.
قارچ سرخ شده با آب و آب مرغ.قارچ سرخ شده با آب و آب مرغ.
این مخلوط به دلیل وجود قارچ پائلای کوچک قهوه ای است.
سس قارچ شیر نارگیل خامه ای با آب لیمو و آویشن تازه. سس قارچ شیر نارگیل خامه ای با آب لیمو و آویشن تازه.
می تو،د بجوش،د تا طعم آن کم شود.
  • قارچ را اضافه کنید. قارچ و سیر را اضافه کنید و به مدت 5-7 دقیقه یا تا زم، که قارچ ها رطوبت خود را آزاد کرده و قهوه ای شوند تفت دهید. در آب مرغ بریزید. با نمک و فلفل بیشتر مزه دار کنید. مخلوط را به جوش بیاورید و سپس بگذارید تا بجوشد.
  • آن را بداخلاق کنید. شیر نارگیل، آب لیمو و آویشن را اضافه کنید. به مدت 1-2 دقیقه یا تا زم، که کمی کاهش یافته و غلیظ شود بجوش،د.
  • خدمت می کند. مخلوط قارچ خامه ای را با احتیاط روی لوبیا سبز بریزید. سرو کنید و لذت ببرید!
سبزیجات کبابی با سس قارچ خامه ای سرخ شده روی آن.سبزیجات کبابی با سس قارچ خامه ای سرخ شده روی آن.

نکات و تغییرات

اسفناج سرخ شده، پارمزان و تکه های فلفل قرمز را با این لوبیا سبز و قارچ بریزید تا آن را به سطح بعدی برس،د.

  • آن را پنیری کنید. 1/2 فنجان پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید تا کاملا ذوب و یکدست شود. قبل از سرو روی ظرف را با پنیر پارمزان تازه رنده شده بپاشید.
  • باقی مانده را اضافه کنید. کلم بروکلی تفت داده شده، اسفناج سیر تفت داده شده یا گل کلم بو داده پارمزان را با سس مخلوط کنید تا یک غذای جانبی سالم تری داشته باشید که ضایعات غذا را نیز کاهش می دهد. می تو،د بعد از تفت دادن آن را با لوبیا سبز هم مخلوط کنید.
  • آن را تند درست کنید. 1/4-1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز یا فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای را با لوبیا سبز برای حرارت کمی اضافه کنید. همچنین می تو،د 1/4 فلفل هالاپینو یا سرانو را ریز ،د کرده و مخلوط کنید.
  • ضخامت. 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 1/4 فنجان شیر نارگیل یا آب هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط نشاسته ذرت را داخل سس بریزید و روی آتش بگذارید تا پخته شود. دوغاب به سس قوام بیشتری می دهد.
  • آمادگی بعدی سس را 1-3 روز قبل درست کنید. برای صرفه جویی در وقت، درست قبل از شام دوباره گرم کنید و روی لوبیا سبز تازه برشته بریزید.
  • سس را عوض کنید. از آب مرغ و شیر نارگیل در دستور غذا صرف نظر کنید. سس آلفردو یا سس آلفردو گل کلم را با سس مورد علاقه خود در فروشگاه جایگزین کنید.
سرو غذاها با لوبیا سبز بوداده و سس خامه ای.سرو غذاها با لوبیا سبز بوداده و سس خامه ای.

ارائه پیشنهادات

این لوبیا سبز و قارچ خوشمزه یک گیاه گیاهی آسان برای شام تعطیلات شما هستند. من آن را با بوقلمون روز شکرگزاری، بوقلمون دودی افرا یا سینه بوقلمون سیر و گیاهی دوست دارم. برای غذاهای اصلی استیک، فیله مینیون کبابی یا فیله گوشت ، گیاهی را امتحان کنید. سایر غذاهای جانبی گیاهی برای شام عبارتند از هویج، ،دل عسلی، گل کلم له شده و سالاد آروگولا.

نحوه نگهداری باقیمانده غذا

قبل از گذاشتن در یخچال مطمئن شوید که کاملا سرد شده اند تا از ،اب شدن آنها جلوگیری شود.

  • یخچال: آنها را تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر مزه ترش داشت بلافاصله آن را دور بریزید.
  • برای گرم ، مجدد: مایکروویو را با افزایش 20 ث،ه یا تا زم، که گرم شود. همچنین می تو،د از ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​به مدت 7-8 دقیقه استفاده کنید و هر از گاهی هم بزنید.

طرف های گیاهی آسان تر

دستگاه چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>جلد نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>com.pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب محکم است نماد قلب جامد


یک توضیح

این دستور لوبیا سبز و قارچ برشته با قارچ خانگی خامه ای و سس آویشن یک غذای سریع تعطیلات است که شما عاشق آن خواهید شد.


لوبیا سبز:

سس ، قارچ:


لوبیا سبز بوداده:

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. برای تمیز ، آسان یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.
  3. لوبیا سبز را به سینی فر اضافه کنید. با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بزنید. از دستان خود برای هم زدن لوبیا سبز استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه چیز پوشیده و چاشنی شده است.
  4. آن را به مدت 10 دقیقه بپزید.
  5. از فر در میاریم و به ظرف بزرگی اضافه میکنیم.

سس ، قارچ:

  1. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  2. روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. 3-4 دقیقه سرخ کنید تا شفاف شود.
  3. سپس دو سری قارچ و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید و تمام مدت هم بزنید تا قارچ ها قهوه ای شوند.
  4. بعد از پخته شدن قارچ ها، آب مرغ را اضافه کرده و به دلخواه نمک و فلفل بزنید. بگذارید به جوش بیاید سپس آن را کم کنید تا بجوشد.
  5. وقتی مایع کم شد، شیر نارگیل، آب لیمو و آویشن تازه را اضافه کنید. 1-2 دقیقه بجوش،د،
  6. مخلوط قارچ را روی لوبیا سبز بریزید و سرو کنید.



تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 1/2 فنجان
  • کا،ی: 174
  • شکر: 5 گرم
  • سدیم: 91 میلی گرم
  • چربی: 12 گرم
  • چربی اشباع شده: 5 گرم
  • کربوهیدرات ها: 11 گرم
  • فیبر: 7 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم

منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/roasted-green-beans-mushrooms/

تحریریه غذا شرقی