این آبمیوه مرغ با سس قارچ این یک شام 35 دقیقه ای در هفته است که غذای راحتی است که می خواهید دوباره درست کنید. مرغ لطیف پخته شده در سس قارچ و سیر خامه ای برای یک غذای دل،ب و در عین حال آسان یک دیگ.
چرا این دستور پخت مرغ را دوست خواهید داشت؟
اگر یک شام مرغ ساده را دوست دارید، این مرغ سرخ شده با سس قارچ همان چیزی است که نیاز دارید.
- تمیز ، آسان. این شام مرغ خوشمزه در یک تابه برای تمیز ، آسان پس از اتمام کار جمع می شود.
- دوستانه مبتدی. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مرغ را قهوه ای کنید، سبزیجات را تفت دهید و شیر نارگیل را برای لقمه کامل به آن اضافه کنید.
- برای تعطیلات آ، هفته عالی است. برای پخت این غذا فقط 35 دقیقه زمان نیاز دارید! حتی در شلوغ ترین تعطیلات آ، هفته نیز عالی است.
- توانایی های متنوع می تو،د آن را به یک شام پاستا تبدیل کنید، سبزیجات لطیف اضافه کنید، یا از باقی مانده غذا برای تهیه این دستور ساده استفاده کنید.
آنچه شما نیاز دارید
آب لیمو و آویشن علفی به درخشندگی ظرف و کاهش غنای خامه ای آن کمک می کند. برای دریافت مقادیر دقیق، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
- روغن زیتون – همچنین می تو،د از روغن نباتی، روغن ذرت یا روغن کانولا استفاده کنید.
- سینه مرغ – مطمئن شوید که بدون استخوان و بدون پوست است.
- پیاز – پیاز سفید و زرد بهترین هستند.
- سیر – سیر تازه، خمیر سیر و پودر سیر همگی موثر هستند.
- قارچ پائلا بچه قارچ ،ینی جایگزین خوبی است.
- قارچ شیتاکه – سایر قارچ های وحشی مانند پورسینی و مورل نیز خوب هستند.
- آب مرغ – با خیال راحت از آب سبزیجات استفاده کنید.
- شیر نارگیل – شیر نارگیل پرچرب به شما سس خامه ای می دهد. باید شیرین نشده باشد.
- آب لیمو – در صورت استفاده از آب لیمو فقط 1/2 قاشق چایخوری اضافه کنید.
- زعتر – می تواند تازه یا خشک باشد. جعفری هم موثر است.
طرز تهیه مرغ با سس قارچ
راز یک سس خوشمزه و پیچیده این است که مطمئن شوید پیاز و قارچ خوب پخته شده اند. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.
- تهیه مرغ. از همه طرف نمک و فلفل بزنید. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید. در روغن زیتون بریزید.
- بسوزانش مرغ چاشنی شده را اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه در هر طرف یا تا زم، که کمی قهوه ای شود بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- سبزیجات سرخ شده. پیازها را در همان تابه بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زم، که نرم و شفاف شود تفت دهید. همه قارچ ها و سیر را اضافه کنید. همه چیز را برای 5-7 دقیقه دیگر یا تا زم، که قارچ ها کمی قهوه ای شوند بپزید.
- سس را درست کنید. داخل آبگوشت بریزید و خوب مخلوط کنید. با نمک و فلفل بیشتر مزه دار کنید. مخلوط را به جوش بیاورید سپس آن را کم کنید تا بجوشد. وقتی مایع کم شد، شیر نارگیل، آب لیمو و آویشن را اضافه کنید. 1-2 دقیقه بجوش،د.
- خدمت می کند. مرغ را به تابه برگرد،د و سس را روی آن بریزید. با آویشن بیشتر تزیین کنید. سرو کنید و لذت ببرید!
نکاتی برای موفقیت
اگر باقی مانده سبزیجات و مرغ را اضافه کنید، با این شام یک دیگ به راحتی می تو،د یخچال را تمیز کنید.
- آن را تند درست کنید. 1/4-1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز، فلفل قرمز یا روغن چیلی را داخل سس هم بزنید تا کمی حرارت ببیند.
- از لبنیات استفاده کنید. برای سس غنی تر، روغن زیتون را با کره بدون نمک جایگزین کنید. همچنین باید به جای شیر نارگیل از خامه غلیظ یا نصف و نیمه استفاده کنید.
- سبزیجات بیشتر اسفناج سرخ شده، سبزیجات برشته، فلفل دلمه ای یا بچه ذرت را قبل از برگرداندن مرغ به تابه برای یک لقمه خوشمزه در سس بریزید.
- آن را یک شام پاستا درست کنید. مرغ را به ورقه های 1/2 اینچی برش دهید و کنار بگذارید. 1 بسته اسپاگتی، پنه یا پاستا مو فرشته را طبق دستورالعمل بسته بجوش،د. آن را خوب آبکش کنید سپس داخل سس بریزید. برش های مرغ را روی آن بریزید و لذت ببرید!
- باقی مانده را اضافه کنید. باقیمانده مرغ کامل، مرغ سوخاری کامل، یا سینه مرغ سرخ کن را ،د کنید و با سس مخلوط کنید تا ضایعات غذا کاهش یابد.
- ضخامت. 3 قاشق چایخوری نشاسته ذرت یا پودر پیکان را با 3 قاشق غذاخوری آب گوشت یا آب هم بزنید تا یکدست شود. آن را داخل سس بریزید و بجوش،د تا کمی غلیظ شود. مرغ را طبق معمول اضافه کرده و سرو کنید.
ایده های مخلفات
این مرغ بدون لبنیات با سس قارچ یک گزینه شام سریع است. من آن را با کلم های برو،ل با بیکن یا لوبیا سبز ترد در سرخ کن هوا دوست دارم. سایر طرف های گیاهی شامل مارچوبه سرخ کن با هوا یا مارچوبه پیچیده شده با پروسوتو است. اگر سالاد تازه می خواهید، سالاد آروگولا را با انگور سوخاری یا سالاد گوجه فرنگی و پانزانلا امتحان کنید.
ذخیره سازی من،
آن را در ظروف با اندازه های مختلف نگهداری کنید تا به راحتی در آ، هفته ها گرم شود.
- یخچال: تا 5 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر مرغ یا سس مزه ترش داشت بلافاصله آن را دور بریزید.
- برای گرم ، مجدد: تا 1 دقیقه یا تا زم، که گرم شود در مایکروویو قرار دهید. همچنین می تو،د تابه را روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه استفاده کنید.
دستور العمل های آسان تر مرغ
دستگاه چاپ
یک توضیح
این مرغ آبدار با سس قارچ یک شام راحت 35 دقیقه ای است. برای یک لقمه آسان در یک سس سیر خامه ای بپزید.
- دو طرف مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
- روغن زیتون و سینه مرغ را اضافه کنید و هر طرف را به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. حتی کمی قرمز.
- مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.
- سپس در همان ماهیتابه پیازها را اضافه کنید. 3-4 دقیقه سرخ کنید تا شفاف شود.
- حالا دو سری قارچ و سیر را اضافه کنید. به مدت 5-7 دقیقه سرخ کنید و تمام مدت هم بزنید تا قارچ ها قهوه ای شوند.
- آب مرغ را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. بگذارید به جوش بیاید سپس آن را کم کنید تا بجوشد.
- وقتی مایع کم شد، شیر نارگیل، آب لیمو و آویشن تازه را اضافه کنید. 1-2 دقیقه بجوش،د و همیشه هم بزنید. سپس مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
- با آویشن یا جعفری تازه تزئین کنید و سرو کنید.
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/pan-seared-chicken-wild-mushrooms-thyme-sauce/
تحریریه غذا شرقی