
بروزرسانی: 28 تیر 1404
دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل | تغذیه سالم مبارک
این مخملی است سوپ هویج و زنجبیل با کمی سیر و آویشن علفی آشپزخانه خود را با بوی گرم و دلپذیر پاییز پر خواهید کرد. این غذا با پیازچه ترد و ماست یون، خامه ای سرو می شود و افزودنی عالی برای شام است.

هویج لطیف دیگر به لطف این سوپ کره ای زنجبیل-هویج با زیره دودی، در دستور العمل های شکرگزاری نادیده گرفته نخواهد شد. این یک آغوش در یک کاسه است! حتماً هویج سرخ شده عسلی سرخ پوشان و هویج سرخ کرده سرخ کن ما را بررسی کنید تا طرف های هویج شیرین و الهام بخش بیشتری داشته باشید. آنها کاملاً خوب هستند.
چرا سوپ هویج و زنجبیل را دوست خواهید داشت؟
هنگامی که برگ ها شروع به قرمز و زرد شدن ،د، این سوپ خانگی هویج و زنجبیل تنها سوپ پاییزی است که می خواهید درست کنید.
- برای باقی مانده غذا عالی است. تمیز ، یخچال آسان است زیرا می تو،د از هویج های برشته شده، سرخ شده در هوا یا لعاب شده استفاده کنید.
- فریزر پسند. دستور غذا را از قبل آماده کنید تا بتو،د از جنون آشپزی تعطیلات که با روز شکرگزاری همراه است عبور کنید.
- شیرین و خوشمزه. عسل میوه ای، گیاهان خشک شده، زنجبیل تند و هویج بو داده طعمی شیرین و خوش طعم ایجاد می کنند.


آنچه شما نیاز دارید
زیره دودی، آب لیموی تند و سیر معطر هویج را به طور طبیعی شیرین می کند. برای دیدن مقادیر مشخصی از مواد، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
- روغن زیتون – به راحتی از روغن نباتی، ذرت یا کانولا استفاده کنید.
- هویج – نیازی به پوست کندن ندارد.
- پیاز شیرین - به جای آن می تو،د از پیاز زرد یا سفید استفاده کنید.
- سیر - سیر تازه و خمیر سیر بهتر است.
- زنجبیل - اگر از زنجبیل آسیاب شده استفاده می کنید، مطمئن شوید که هیچ توده ای در آن وجود ندارد.
- ادویه ها و گیاهان - به زیره آسیاب شده، آویشن خشک و گشنیز آسیاب شده نیاز دارید.
- نمک و فلفل - بهتر است از نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
- آب سبزیجات - من نسخه های کم سدیم یا آب مرغ را ترجیح می دهم.
- کره بدون نمک - اگر از کره شور استفاده می کنید نمک را در بقیه دستور غذا کم کنید.
- آب لیموی تازه - اگر از آبلیمو استفاده می کنید از نصف مقدار استفاده کنید.
- عسل - من عسل خام یا شهد آ، را ترجیح می دهم. شربت افرا بسیار دودی است.


طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل
اگر با مخلوط کن هم بزنید، می تو،د یک نوع ، از این سوپ هویج-زنجبیل معطر درست کنید. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.
- هویج کباب کنید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. هویج ها را در سینی فر قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید. با نمک مزه دار کنید. 20 دقیقه تفت دهید، خوب هم بزنید و 20 دقیقه دیگر تفت دهید. وقتی قهوه ای شد از روی حرارت بردارید و چنگال نرم شد.
- پیازها را سرخ کنید. فر هلندی را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا قرار دهید و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5-7 دقیقه یا تا زم، که کمی کاراملی شود تفت دهید.
- آن را مزه دار کنید. سیر، زنجبیل، زیره، آویشن، گشنیز، نمک و فلفل را با هم ،یب کنید. 30 ث،ه دیگر یا تا زم، که معطر شود تفت دهید.




- بالغ می شود. هویج و آب سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را به جوش آورده و سپس به مدت 15 دقیقه بجوش،د. از روی حرارت بردارید و بگذارید 5-10 دقیقه خنک شود.
- مخلوطش کن مخلوط را به مخلوط کن منتقل کنید. کره، آب لیمو و عسل را اضافه کنید. آنقدر عمل کنید تا کاملاً یکدست شود. با نمک بیشتری مزه دار کنید.
- خدمت می کند. سوپ را در ظرف های سرو بریزید. با چاشنی های مورد علاقه خود تزئین کنید، سپس سرو کنید و لذت ببرید!


نکات و ایده های متفاوت
چه سوپ خامه ای دوست داشته باشید و چه میزبان مهمانان گیاهخوار باشید، انواع سوپ هویج و زنجبیل برای همه وجود دارد.
- آمادگی بعدی هویج را تفت دهید و پیاز را تا 3 روز قبل تفت دهید، بنابراین تنها کاری که باید انجام دهید این است که مواد را درست قبل از شام پردازش کنید.
- قطعات را تماشا کنید هویج ها را به قطعات کوچکتر از 1/2 اینچ برش ندهید زیرا در فر می سوزند. اگر آنها کمی بزرگتر هستند، ممکن است لازم باشد هویج ها را هر بار 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.
- از غذاهای باقی مانده استفاده کنید. اگر به جای آن از هویج لعابی ،دل عسلی، هویج لعاب دار افرا دیژون یا هویج برشته شده با سرخ کن هوا استفاده می کنید، از بو دادن صرفنظر کنید.
- سازگاری را تنظیم کنید. اگر سوپ خیلی رقیق است، 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که به سلیقه شما غلیظ شود، بجوش،د. اگر خیلی غلیظ بود، هر بار یک قاشق غذاخوری آب سبزیجات اضافه کنید و 10 دقیقه بجوش،د تا خوب مخلوط شود.
- آن را ،ی کنید. 1/1/2-1 فنجان خامه غلیظ یا نصف و نیم فنجان را با بقیه مواد به مخلوط کن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
- گیاهخوار شوید با جایگزین ، کره با کره گیاهی و عسل با شهد آ،، این را به یک دستور غذای گیاهی تبدیل کنید.


ک، و پیشنهادات خدمت
این سوپ خوشمزه زنجبیل و هویج یک سوپ پاییزی عالی با موادی مانند ماست یون،، پیازچه، فلفل قرمز و بیکن ترد است. کروتون و پنیر فتا ،د شده نیز موثر است. من دوست دارم آن را با سینه بوقلمون دودی افرا یا سینه بوقلمون کبابی سیر و سبزی سرو کنم. برای غذاهای جانبی گیاهی، سیب زمینی سوخاری سیر و سبزی و لوبیا سبز ترد را در سرخ کن هوا انتخاب کنید. سایر طرف های ک،یک شامل سالاد کلم با کرن بری و سوسیس کرن بری است.
تاپینگ ها را ذخیره و دوباره گرم کنید
اگر آن را روی اجاق گاز گرم می کنید مدام هم بزنید تا حباب نزند یا همه جا پاشیده شود.
- یخچال: تا 4 روز در ظرف دربسته قرار دهید. اگر مزه ترش داشت یا سرد شد فوراً آن را دور بریزید.
- فریزر: در کیسه های فریزر یا ظروف به اندازه سرو بریزید. تا 3 ماه فریز کنید. یک شب در یخچال یا روی پیشخوان به مدت 30 دقیقه آب کنید.
- برای گرم ، مجدد: 15 ث،ه در مایکروویو قرار دهید و بین هر کدام هم بزنید تا گرم شود. همچنین می تو،د اجاق گاز را با حرارت متوسط \u200b\u200bبه مدت 8-10 دقیقه استفاده کنید.
دستور العمل های سوپ آسان تر
دستگاه چاپیک توضیح
این سوپ خوشمزه هویج و زنجبیل با کمی عسل، آویشن و آب لیمو، سوپ آرامش بخش عالی برای آن شب های سرد است.
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
- هویج های ،د شده را به سینی فر متوسط \u200b\u200bاضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و نمک بزنید. 40 دقیقه بپزید و تا نیمه هم بزنید. وقتی هویج ها کمی قهوه ای شدند و چنگال ها نرم شدند از فر خارج کنید.
- یک فر بزرگ هلندی را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا گرم کنید.
- باقی مانده روغن زیتون و پیاز ،د شده را به قابلمه اضافه کنید. 5-7 دقیقه پیازها را تفت دهید تا کمی کاراملی شود.
- سپس حبه های سیر، زنجبیل تازه، زیره، آویشن، گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید. 30 ث،ه سرخ کنید تا ادویه ها معطر شوند.
- هویج تفت داده شده و آب سبزیجات را اضافه کنید. مخلوط را به جوش آورده و به مدت 15 دقیقه بجوش،د.
- بگذارید سوپ خنک شود سپس به آرامی آن را در مخلوط کن بریزید. کره، آب لیمو و عسل را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا سوپ مانند پوره یکدست شود. به میزان لازم نمک بزنید.
- با یک عدد ماست یون،، پیازچه و تکه های فلفل قرمز تزئین کنید.
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 1/2 فنجان (بدون تزئین)
- کا،ی: 168
- شکر: 12 گرم
- سدیم: 773 میلی گرم
- چربی: 9 گرم
- چربی اشباع شده: 2 گرم
- کربوهیدرات ها: 21 گرم
- فیبر: 5 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- کلسترول: 5 میلی گرم
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/carrot-،-soup/