رستوران گیلانی های برتر تهران کدامند؟  بهترین غذاهای شمالی را کجای تهران بخوریم؟
انتشار: تیر 20، 1403
بروزرسانی: 21 تیر 1404

رستوران گیلانی های برتر تهران کدامند؟ بهترین غذاهای شمالی را کجای تهران بخوریم؟

دستور پخت نرگسی اسفناج بسیار ساده است و به زمان کمی نیاز دارید. شما برای تهیه نرگسی اسفناج، به اسفناج، سیر و پیاز داغ و تخم مرغ نیاز دارید. مواد تشکیل دهنده باقلا وابیج یا خشکابیج، شوید، باقالی های سبز، نمک، روغن، زردچوبه و تخم مرغ هستند. تفاوت آن ها در این است که باقلاقاتوق به صورت آب دار سرو می شود؛ در حالی که باقلا وابیج، یک خوراک خشک و بدون آب است.

  • رب انار و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه بریزید و به تدریج دو لیوان آب به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
  • رستوران آویشو یک رستوران با فضایی صمیمی و محیطی مناسب برای خانواده هاست.
  • برای درست کردن یک خورش آلوی خوشمزه از دانه های انار ملس، تکه های مرغ، زعفران، پیاز، مغز گردوی خرد شده و آب نارنج استفاده می شود.
  • نازخاتون نوعی ترشی شمال است که طعم بادجان کبابی آن را از یاد نخواهید برد.
  • رب گوجه فرنگی و ادویه را با باقی مانده پیاز تفت دهید و در قابلمه لوبیا بریزید.

این ها در کنار ماهی هایی مانند سرخو وعده غذایی مقوی و خوش طعمی می سازند. زردچوبه، پیاز، سیر و ادویه های مخصوص جنوبی هم رمزوراز طعم خاص و خوشایند آن هستند. این غذا را در رستوران های شهرهای مختلف می توانید امتحان کنید.

طرز تهیه مرغ لونگی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل شمالی

غذاهای مازندرانی از تنوع زیادی برخوردار است و طعم و مزه آن ها واقعا بی نظیر می باشد. در ادامه برخی از این غذاها را مانند خورشت آلو، ترش ترشو، ترش سماق، ملاقورمه، آش گزنه، مالابیج، خورشت بادمجان کباب، باقلا وابیج و …. را به شما عزیزان معرفی و طرز تهیه آن ها را آموزش خواهیم کرد.

۷. ترشه پلو و طرز تهیه آن

انار بیج شبیه فسنجان است اما در آن آب انار و سبزی هم استفاده می شود. اول گردوی چرخ شده، آب انار و رب انار را ترکیب و چند ساعتی روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شوند. در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده و پیاز را به صورت کوفته های کوچک در می آوریم و به خورشت اضافه می کنیم. چند دقیقه ای قبل از اینکه پخت خورشت تمام شود گل پرها را هم با خورشت ترکیب می کنیم. برای اینکه کوفته های گوشت در خورشت باز نشوند باید برای طعم دار شدن آن از پیاز بدون آب استفاده کنید.

یکی از پنج غذای استان گیلان است که به ثبت ملی رسیده است. این غذا در مناسبت های مختلف در فصل انار و به خصوص برایشب یلداپخته می شود. در گیلان و بسیاری از کشور های آسیایی هم به وفور از آن برای تهیه غذا های متنوع استفاده می شود. امکان ندارد سری به بازارهای محلی گیلان زده باشید و ماهی دودی های به نخ کشیده و آویزان به چشمتان نخورده باشد. این ماهی را معمولا به عنوان چاشنی در کنار غذاهایی همچون باقلا قاتق، ترش تره و ترش واش سرو می کنند. اکثر افراد، بندر انزلی را به خاطر تالاب انزلی زیبایی که دارد دوست دارند.