بروزرسانی: 26 خرداد 1404
سالاد ادامه کرانچ بادام هندی - یک غذای مناسب
این سالاد بادام هندی ترد نه تنها سرشار از سبزیجات است، بلکه حاوی 30 گرم پروتئین در هر وعده است. بادام هندی چیلی ترد و سس کره بادام هندی خامه ای با ادامام، خیار، نخود فرنگی، هویج، کینوآ و مجموعه ای از گیاهان برای یکی از حماسی ترین سالادهایی که تا به حال ساخته ایم مخلوط می شوند.
ما اینجا عاشق یک سالاد خوب و دل،ب هستیم، این راز نیست! ما سال هاست که سالاد کینوآ پر از سبزیجات درست می کنیم، و این سالاد ادامه شایان ستایش ممکن است کیک مورد علاقه ی جدید ما را به همراه داشته باشد. ، و بادام هندی ترد با فلفل دلمه ای خانگی بسیار شگفت انگیز است.
پیشنهاد ویژه ما این است - کرانچ چیلی بادام هندی خانگی! ساخته شده با بادام هندی خام، کرانچ فلفل قرمز، عسل، و البته نمکاین ساده است، اما پر از طعم است. ما دسته های بزرگتر را فقط برای میان وعده درست کردیم 😋
رتبه دوم برای ،صر stop-display است پانسمان خانگی. به لطف کره بادام هندی فوق العاده خامه ای است، به لطف سس فلفل قرمز سیر کمی تند و به لطف آب لیموترش تازه کاملاً ترش است.
به اندازه کافی دل،ب برای یک غذای اصلی
برای بسته بندی مواد کافی برای خوردن به ،وان غذای اصلی نیاز به سالاد خاصی است که این سالاد یکی از آنهاست! 30 گرم پروتئین به این م،ی است که شما خود را با مواد مغذی و خوشمزه ای پر خواهید کرد که با هم ،یب می شوند تا یک سالاد دل،ب و لذیذ درست کنند. آنچه به دست خواهید آورد:
- فوق العاده خامه ای سس بادام هندی، فلفل قرمز و سیر
- خانگی بادام هندی ترد با فلفل قرمز که خیلی راحت روی اجاق درست می شود.
- سالاد پر از سبزیجات با ادامام، کینوا، هویج، خیار، نخود فرنگی، پیاز قرمز، پیاز سبز، گشنیز و ن،ا. خوشمزه!
می تو،د از قدرت های پروتئین گیاهی زیر تشکر کنید:
- Edamame: 17 گرم پروتئین در هر فنجان
- بادام هندی: 5 گرم پروتئین در هر چهارم فنجان
- کینوا: ۷ گرم پروتئین در هر فنجان
نکات مهم برای سالاد ادامام
توصیه می کنیم اگر باقی مانده سالاد و بادام هندی را در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کنید. سالاد برای مدتی تازه می ماند 3-4 روزو بادام هندی برای مدتی تازه می ماند هفته.
با تهیه بادام هندی شروع کنید. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. بادام هندی و نان تست را به مدت دو دقیقه اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید. بادام هندی ترد و عسل را به بادام هندی اضافه کنید و هم بزنید. برای 2 دقیقه دیگر یا تا زم، که بادام هندی شروع به قهوه ای شدن کند، بپزید.
بادام هندی را در بشقاب بریزید و نمک بزنید. آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا خنک شود.
در مرحله بعد، تمام مواد ماریناد را در یک کاسه بریزید و آنها را هم بزنید. در ابتدا احساس می کنید سس غلیظ است اما به هم زدن ادامه دهید تا رقیق شود. اگر سس هنوز غلیظ است (این به میزان چرب بودن کره بادام هندی بستگی دارد)، یک قاشق چای خوری آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. کنار بگذارید.
کینوآ، ادامام، هویج، خیار، نخود فرنگی، پیاز قرمز، گشنیز، ن،اع و پیاز سبز را به یک کاسه اضافه کنید و هم بزنید. نمک بزنید و دوباره هم بزنید.
سالاد را بپوش،د و روی آن بریزید. بادام هندی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بلافاصله میل کنید یا در یخچال بگذارید.
- اگر سس تندتر می خواهید، 1-2 قاشق چایخوری سس سیر تند اضافه کنید.
- به راحتی می تو،د نوع سبزیجاتی را که در این سالاد استفاده می کنید مخلوط کنید.
- اگر می خواهید به این سالاد پروتئین اضافه کنید، توصیه می کنیم از ماهی سالمون تریاکی یا توفو سرخ کن هوا استفاده کنید.
کا،ی: 773 Kcal، کربوهیدرات ها: 77 g، پروتئین: 30 g، چربی: 39 g، فیبر: 16 g، شکر: 16 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/cashew-crunch-edamame-salad/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D