این سالاد زیبای تعطیلات با آرل های انار، پرتقال ماندارین، پنیر فتا، آجیل شیرین شده و خوشمزه ترین سس تا به حال تزئین شده است.
من عاشق داشتن یک سالاد زرق و برق دار در رپرتوار دستور پخت خود برای تعطیلات هستم.
این یک وعده غذایی تعطیلات را بسیار عالی تکمیل می کند – هم از نظر ظاهری و هم با طعم های خوشمزه و تازه!
مواد لازم سالاد عید
در این سالاد هم از سبزی سالاد مخلوط و هم از رومینه برای پایه استفاده می شود. من حجم و کرانچ را که رومی ها به سبزی های سالاد لطیف می دهند را دوست دارم.
افزودنی های سالاد خوشمزه هستند و بسیار!
- آرل های انار (می توان آن را در زغال اخته یا گی، خشک قرار داد)
- پنیر فتا ،د شده (می تواند در پنیر مورد علاقه دیگری مانند پارمزان تراشیده شده قرار گیرد)
- پرتقال ماندارین (من از پرتقال های کنسرو شده استفاده می کنم که آبکش شده و خشک شده اند – می توان آن را در پرتقال نارنگی تازه ت،یم بندی کرد)
- گردو یا گردو یا گردو (می تو،د بادام را ،د کنید)
همانطور که می بینید، این سالاد بر اساس فصلی که آن را درست می کنید و سلیقه شما واقعاً سازگار است! با این حال، روشی که سالاد را در پست می بینید، روش مورد علاقه من برای لذت بردن از آن است! من عاشق فتای تند، اسپند شیرین و تند، پرتقال آبدار و انار ترش هستم. خیلی خوب.
نکته ای در مورد اسپند آب نباتی
دستور پخت مورد علاقه من برای استفاده از اسپند آب نباتی این دستور پخت در فر است. اسپند هر بار کاملاً از آب در می آید. این بی خطا و آسان است! من دارچین را حذف میکنم و کمی فلفل هندی به آن اضافه میکنم تا یک لگد تند و شیرین داشته باشم.
اگر به دنبال دستور پخت سریعتری هستید، نسخه ماهیتابه این دستور سالاد رومی نیز به خوبی کار میکند.
برای هر دو روش، اسپند را می توان چند هفته قبل درست کرد و در یک ظرف محکم درپوش دار نگهداری کرد.
سس سالاد با،امیک
سس این سالاد تعطیلات ساده و بسیار خوشمزه است.
نکته مل: در دستور تهیه سس از سرکه رنگ روشن استفاده کنید! سرکه با،امیک تیره بر طعم سالاد غلبه خواهد کرد.
ترجیح من استفاده از با،امیک سفید است. یک با،امیک سفید با طعم میوه نیز به خوبی کار خواهد کرد! می تو،د از شراب سفید یا سرکه قرمز نیز استفاده کنید.
این سالاد سس سنگینی ندارد. پانسمان سبک و با طراوت است و کمی جلوتر می رود!
نظرات جالب برای این سالاد تعطیلات
بچه های من عاشق این سالاد هستند. من اخیراً آن را برای شام با مرغ کبابی درست کردم و پسر 17 ساله من بعد از سومین کمکش، آ،ین تکه سالاد را از کاسه سرو بیرون می کشید.
شاید چند نفر از ما او را در این مورد به چالش میکشیدیم تا خودمان آ،ین چیزها را به دست آوریم، اما او یک کشتیگیر دبیرست، است و اگر شما نمیدانستید…درس زندگی شماره 187 بیان می کند که شما هرگز سد راه کشتی گیر دبیرست، و غذای او در طول فصل کشتی دبیرستان شوید.
این سالاد تعطیلات فوقالعاده سریع جمع میشود (اسپند و سس شیرینیشده را میتوان از یک هفته قبل درست کرد!) و هر زمان که آن را انتخاب کنید، باعث خوشحالی جمعیت خواهد شد!
امیدوارم که شما خوشتان بیاید!
یک سال پیش: رولت شامی رزماری کدو تنبل
دو سال پیش: پوره سیب زمینی پخته خامه ای با ،ده پارمزان کره ای {Make-Ahead!}
سه سال پیش: سوپ لاز،ا زودپز {+ دستورالعمل اجاق گاز}
چهار سال پیش: کرامبل گلابی کرن بری خوشمزه
پنج سال پیش: رول شام هلالی یک شبه کره ای و پوسته پوسته {بدون ورز دادن/بدون پایه همزن}
شش سال پیش: ماهی تابه مرغ سیر عسلی {20 دقیقه غذا}
هفت سال پیش: سیب زمینی شیرین شکم پر و بیکن
هشت سال پیش: چای روسی گرم
نه سال پیش: ذرت دودی
ده سال قبل: پنکیک سبوس دار مخلوط کن
سالاد تعطیلات با سس با،امیک
بازده: 6 -8 وعده
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان کل: 25 دقیقه
سالاد:
- 6 اونس (3-4 فنجان) سبزی سالاد مخلوط
- 6 اونس (3-4 فنجان) رومی ،د شده
- 2 قوطی (11 اونس). پرتقال ماندارین، آبکش شده و پرتقال خشک شده (به یادداشت مراجعه کنید)
- ½ به 1 فنجان پنیر فتا ،د شده (به یادداشت مراجعه کنید)
- ½ به 1 فنجان آریل انار (می تو،د زغال اخته یا گی، زیر خشک)
- ½ به 1 فنجان گردو یا گردو شیرین شده (به یادداشت مراجعه کنید)
تزئین:
- ¼ فنجان سرکه با،امیک سفید، سرکه شراب سفید یا سرکه شراب قرمز (به یادداشت مراجعه کنید)
- ¼ فنجان روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص (یا عسل)
- 1 قاشق سوپخوری ،دل دیژون
- ¼ قاشق چایخوری نمک
-
همه مواد سالاد را به آرامی در یک کاسه بریزید (مطمئن شوید که پرتقال ماندارین خوب خشک شده باشد).
-
مواد سس سالاد را با همزن بزنید یا مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند.
-
سس سالاد را روی کل سالاد بریزید و آن را مخلوط کنید یا سس را در کناره برای وعده های جداگانه سرو کنید.
پنیر فتا: ،د شدن پنیر فتا از بلوک در مقابل ،ید فتا از قبل ،د شده یک تغییر بازی است. این در جهان خامه تر و فوق العاده خوشمزه است (بیشتر خواربارفروشی ها آن را در بخش پنیر مخصوص حمل می کنند).
گردوی شکر زده شده: دستور پخت مورد علاقه من برای استفاده از اسپند آب نباتی این دستور پخت در فر است – این دستور پخت بیشتر از دستور پخت ماهیتابه است. من دارچین را حذف میکنم و کمی فلفل هندی به آن اضافه میکنم تا یک لگد تند و شیرین داشته باشم. برای یک نسخه ماهیتابه، من از دستور تهیه سالاد رومی استفاده می کنم. اسپند را می توان از چند هفته قبل درست کرد و در ظرفی محکم در بسته نگهداری کرد.
سرکه: ترجیح من برای سس سالاد، سرکه ای با رنگ روشن مانند سرکه با،امیک سفید یا سرکه شراب سفید است (من از با،امیک سفید با طعم میوه نیز استفاده کرده ام، با نتایج عالی!). سرکه شراب قرمز نیز موثر خواهد بود.
خدمت: 1 خدمت ،، کا،ی: 183کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 14g، پروتئین: 3g، چربی: 14g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 8میلی گرم، سدیم: 212میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 10g
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/،liday-salad-with-balsamic-dressing/