وقتی من و ابرا هر روز با هم کار میکردیم، معمولاً برای ناهار سالادهای ،د شده بزرگ درست میکردیم. آنها صادقانه یکی از چیزهای مورد علاقه ما برای ساختن بودند، زیرا به راحتی کنار هم ریخته می شوند و راهی عالی برای وارد ، سبزیجات شما هستند.
به علاوه، چه ،ی یک پانسمان خانگی خوب را دوست ندارد؟
این ،د شده سالاد نخود با الهام از تایلند حدود 15 دقیقه طول می کشد و شامل یک سس خوب کره بادام زمینی است که با کاری و زردچوبه آغشته شده است. خاکی است، آجیل است، و باعث می شود که من بخواهم درست در کاسه برگردم. برای جادوی ناهار آماده اید؟ خوب
مواد تشکیل دهنده این سالاد نخود با الهام از تایلند
منظورم این است که ببینید همه آن رنگ ها چقدر زیبا هستند! ما تنها سبزیجات تازه را ،د میکنیم و آنها را با نخود پر پروتئین و یک سس بادامزمینی کاری اعتیادآور میریزیم. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:
- تولید ،: این سالاد دارای فلفل دلمه ای قرمز، هویج رنده شده، کلم قرمز، هالاپینو، پیاز سبز و گشنیز تازه است.
- نخود: تن ها پروتئین و فیبر خوشمزه را از یک قوطی دریافت کنید نخود!
- برای پانسمان: این سس کاری خامه ای بادام زمینی با کره بادام زمینیزنجبیل تازه، سیر، آبلیمو، من بید هستم، پودر کاری زرد، زردچوبه، و فلفل هندی برای یک ضربه گرما
- برای تزئین: من دوست دارم سالاد را با گشنیز اضافی ،د شده، پیاز سبز و کاشوبادام هندی یا بادام زمینی
این سالاد را سفارشی کنید
این سالاد نخود الهام گرفته از تایلندی برای ،یب و تطبیق با مواد سالاد مورد علاقه شما عالی است. در اینجا چیزی است که من می توانم توصیه کنم:
- سبزیجات خود را انتخاب کنید: با خیال راحت از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید! کلم بروکلی ریز ،د شده، کلم برو،ل یا سبزیجاتی مانند کلم برگ برگ عالی خواهند بود.
- یک پانسمان جدید را امتحان کنید: سس بادام زمینی کاری کاملاً خوشمزه است، اما این سالاد با این سس زنجبیل کنجدی نیز عالی خواهد بود.
- راه های بیشتر برای لذت بردن: سعی کنید این سالاد را در یک تورتیلا بزرگ بپیچید تا از آن به ،وان بسته بندی لذت ببرید، یا رامن پخته شده یا رشته فرنگی برنج را برای بافت فوق العاده اضافه کنید!
راه های بیشتر برای افزودن پروتئین
اگر احساس می کنید که می خواهید این سالاد سیر کننده تر و دل،ب تر باشد، در اینجا چند گزینه وجود دارد که پیشنهاد می کنم اضافه کنید:
سالاد کامل آماده سازی غذا
من دوست دارم آن را برای ناهار در حین حرکت در یک شیشه سنگ تراشی بیندازم، یا در روزهایی که مجبور به رفتن به فرودگاه هستید و نمی خواهید آن ساندویچ های خیس و زننده را که با پ،تیک پوشانده شده اند و با ظاهری عجیب و غریب پر شده اند بخورید، به ،وان یک وعده غذایی سفر بسته بندی کنم. گوشت اغذیه فروشی (قبلاً آنجا بوده ام). با خیال راحت سبزیجات خود را 1 تا 2 روز زودتر ،د کنید و سس را درست کنید و در یخچال نگهداری کنید تا بتو،د به راحتی سالاد را کنار هم بریزید!
نکات ذخیره سازی
باقیمانده سالاد را در یک ظرف نگهداری کنید ظرف بدون هوا در یخچال تا 4-5 روز. سبزیجات به خوبی خود را نگه می دارند و به مرور زمان در سس مرینیت می شوند!
دستور العمل های سالاد بیشتری که دوست خواهید داشت
همه دستور العمل های سالاد من را اینجا دریافت کنید!
امیدوارم که شما نیز مانند ما این دستور پخت سالاد نخود را با الهام از تایلندی دوست داشته باشید. اگر موفق شدید، با گذاشتن نظر در زیر، یا گرفتن ع، و تگ ، #Ambitiouskitchen به من اطلاع دهید اینستاگرام. xo!
سالاد نخود ،د شده با الهام از تایلندی با سس بادام زمینی کاری
سالاد نخود ،د شده وگان زیبا با الهام از تایلندی با رنگین کم، از سبزیجات و سس بادام زمینی کاری فوق العاده خوش طعم. مغذی، آسان برای درست ،، و راهی عالی برای وارد ، سبزیجات شما!
،اصر
- برای سالاد:
-
1
فلفل دلمه ای قرمز، ،د شده -
1
فنجان
هویج رنده شده (از کیسه) -
1/2
کلم قرمز کوچک، ،د شده (حدود 2 تا 3 فنجان کلم ،د شده) -
1
(15 اونس) قوطی نخود، شسته و آبکش شده است -
1/2
فنجان
گشنیز، ریز ،د شده -
1/4
فنجان
پیاز سبز ریز ،د شده -
1
هالاپینو، دانه و مکعب - برای سس کره بادام زمینی کاری:
-
1/4
فنجان
کره بادام زمینی -
1
قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه رنده شده -
1
میخک
سیر -
1
قاشق سوپخوری
آبلیمو یا سرکه برنج -
2
قاشق غذاخوری
سس سویا کم سدیم یا آمینوهای نارگیل -
1-2
قاشق چای خوری
پودر کاری زرد -
¼
قاشق چایخوری
فلفل قرمز قرمز -
¼
قاشق چایخوری
زردچوبه پودر شده -
3-4
قاشق غذاخوری
آب گرم، تا سس نازک - نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به مزه
- برای تزئین:
- گشنیز اضافی
- پیاز سبز خلال شده
-
1/4
فنجان
بادام زمینی یا بادام زمینی بوداده
دستورالعمل ها
-
در یک کاسه بزرگ، فلفل دلمه ای قرمز، هویج، کلم، نخود، گشنیز، پیاز سبز و هالاپینو را اضافه کنید. سس را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید تا خوب ،یب شوند.
-
در یک کاسه کوچک، مواد سس را با هم مخلوط کنید: کره بادام زمینی، زنجبیل، سیر، آب لیموترش یا سرکه، سس سویا یا آمینو نارگیل، پودر کاری، فلفل کاین و زردچوبه. مخلوط کنید تا ،یب شوند. آب را به آن اضافه کنید تا رقیق شود تا سس قوامی به دست آید که به راحتی قابل ریختن باشد. بچشید و در صورت ،وم نمک و فلفل اضافه کنید.
-
روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید تا ،یب شود. با بادام هندی تفت داده شده و گشنیز تزئین کنید. خدمت 4.
یادداشت های دستور غذا
برای راهنمایی ها، ترفندها و راه های سفارشی ، این سالاد، پست کامل را ببینید!
تغذیه
خدمات: 4 وعده
اندازه سرو: 1 وعده
کا،ی: 265 کیلو کا،ی
چربی: 9.5 گرم
چربی های اشباع شده: 1.8 گرم
کربوهیدرات ها: 37.8 گرم
فیبر: 8.3 گرم
قند: 4.1 گرم
پروتئین: 10.1 گرم
منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/c،pped-thai-chickpea-salad-with-curry-peanut-dressing/