این سالاد کلم کینوا زنجبیل عسلی رنگین کم، از مواد مغذی، مملو از سبزیجات رنگارنگ و کینوآ و ادامه غنی از پروتئین است، و همه با یک سس زنجبیل عسلی زنجبیل به هم گره خورده است.
ما مشتاقیم که دستوری را با شما به اشتراک بگذاریم که همه چیز در مورد پذیرایی از مواد تازه و سالم بدون فدا ، طعم است – سالاد کلم کینوا زنجبیل عسلی ما. این تابستان مورد علاقه تیم است – ما حداقل هفته ای یک بار آن را برای خانواده هایمان درست می کنیم.
در این سالاد کلم کینوا زنجبیل عسلی چیست؟
این سالاد با یک بستر سرسبز از ریز شروع می شود کلم پیچ ،د شدهبا ماساژ با روغن کنجد و آووکادو نرم و تقویت می شود. ما یک پاپ از رنگ و یک ترد لذت بخش با کلم بنفش رنده شده.
با اضافه ، به این پایه مغذی، یک غذای سالم پخته شده را با هم مخلوط می کنیم کوینو و تازه، ترد تربچه. ادامه مقداری از پروتئین گیاهی را در حالی که ،د شده است به مخلوط می آورد بادام هندی فلفلی تایلندی (یا بادام هندی انتخابی شما!) ترد دلپذیر و طعم دلپذیری به آن اضافه کنید.
چه چیزی این سالاد را متمایز می کند؟
نمایشگاه ما این است – لباس! ساخته شده با عسل، تازه رنده شده زنجبیل، لیمو آب میوه، و سرکه برنج، این یک معجون پر طعم است که ذائقه شما را به رقص در می آورد.
این تعادل کاملی از شیرینی، لطافت، و مقداری از ادویه است که این سالاد را از خوب به «نمیتوان غذا خوردن» عالی تبدیل میکند.
تعویض آسان مواد
سالادهایی مانند این فوق العاده بخشنده و قابل تنظیم هستند که خبر بسیار خوبی است.
- کلم پیچ ندارید؟ آن را با سبزی پر برگ دیگر عوض کنید.
- طرفدار تربچه نیستید؟ سبزی ترد دیگری را جایگزین کنید.
- آیا نمی خواهید با شلیک گلوله ادامه دست و پنجه نرم کنید؟ از نخود ،یسی استفاده کنید!
امکانات بی پایان هستند و نتیجه همیشه خوشمزه است.
نکات برتر
از قبل آماده شوید: برای صرفه جویی در زمان آماده سازی، کینوا خود را از قبل بپزید و ادامه خود را پوست بگیرید. کینوا از قبل پخته شده و ادامه پوسته شده را معمولاً می تو،د در فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید، اگر واقعاً دلتان می خورد!
کرانچ خود را سفارشی کنید: در حالی که ما عاشق بادام هندی تایلندی از Trader Joe هستیم، از هر بادام هندی یا آجیلی که ترجیح می دهید استفاده کنید. نکته کلیدی این است که آن کرانچ لذت بخش را برای تنوع بافت در نظر بگیرید.
سرکه همه کاره: ما از سرکه برنج در سس استفاده می کنیم، اما از آزمایش انواع سرکه نترسید. سیب سیب، شراب سفید یا حتی با،امیک همگی می توانند تنوع طعم جالبی را ارائه دهند.
ذخیره سازی
باقیمانده غذا را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 3-4 روز نگهداری کرد. توجه داشته باشید که بادام هندی ممکن است به مرور زمان به دلیل رطوبت موجود در سالاد نرم شود.
برای احیا ،
اگر سالاد بعد از سرد شدن کمی خشک به نظر می رسد، برای احیای طعم ها، کمی لیموی تازه یا کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. اگر بادام هندی ترد را ترجیح می دهید، به جای مخلوط ، آنها در سالاد، آنها را درست قبل از غذا اضافه کنید.
برای آماده شدن از قبل
اگر قصد دارید این سالاد را طی چند روز بخورید، سس و سالاد را جداگانه نگهداری کنید. این کار از خیس شدن بیش از حد مواد سالاد جلوگیری می کند. به سادگی ،متی را که می خواهید بخورید درست قبل از سرو لباس بپوشید.
پیشنهادات خدمت
برای دستور العمل های خوشمزه تر سالاد، سالاد کلم پیچ آسیایی ترد و سالاد یون، آسان را بررسی کنید. اگر علاقه مند به غذاهای بیشتر از کینوآ هستید، سالاد کینوا مدیترانه ای ما را امتحان کنید.
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/،ney-،-quinoa-kale-salad/