سالسا ذرت – طعم پوست


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.
سالسا ذرت با چیپس

به همین راحتی سالسا ی ذرت تهیه شده با لیمو ترش، گشنیز و گوجه فرنگی با چیپس یا روی تاکو یا کاسه های بوریتو مورد علاقه شما سرو می شود!

سالسا ذرت با چیپس

سالسا ی ذرت

این دستور غذا از سالسا ذرت چیپوتل الهام گرفته شده است. من همیشه یک کاسه بوریتو مرغ چیپوتل با سالسا ذرت می گیرم و آنقدر آن را دوست دارم که مجبور شدم دوباره آن را بسازم. فوق العاده است، به خصوص در تابستان که ذرت شیرین در اوج خود است. این طعم سالسا ،یبی عالی از شیرین، تند و تند است – می تو،د حرارت را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید. بیشتر از دستور العمل های مورد علاقه من برای ذرت تابست،، سالاد ذرت کبابی با الهام از مکزیک، سالاد آووکادو گوجه فرنگی ذرت و ذرت کبابی است.

مواد تشکیل دهنده سالسا ذرت

،اصر

  • ذرت تازه: دانه های ذرت را از سه لپه جدا کنید.
  • گوجه فرنگیها: دو گوجه فرنگی کوچک رسیده را بذر و حلقه حلقه کنید.
  • پیازها: پیاز قرمز و پیازچه
  • فلفل هالوپینو: برای سالسا ذرت تند، دانه ها و دنده ها را در هالاپینو نگه دارید. برای فرو رفتن ملایم، آنها را بردارید.
  • گشنیز: گشنیز تازه را ،د کنید.
  • اهک: آب یک لیموترش.
  • نمک و فلفل چشیدن

طرز تهیه سالسا ذرت

  1. ذرت را بپزید: ذرت کبابی مورد علاقه من برای این سالسا است، اما شما همچنین می تو،د کباب، مایکروویو یا آب پز کنید. برای جوشاندن ذرتبلال های پوست کنده ذرت را در آب جوش قرار دهید و 5 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید و خنک کنید. برای مایکروویو ذرتیک حوله کاغذی مرطوب را دور هر خوشه ذرت قرار دهید و حدود 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا ذرت نرم شود. برای کباب ، ذرتبلال های پوست کنده ذرت را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و حدود 10 دقیقه بپزید تا ذغال شوند.
  2. ذرت را آماده کنید: برای جدا ، دانه ها از لپه، آن را در یک کاسه بزرگ کم عمق نگه دارید و ذرت ها را با چاقوی سرآشپز جدا کنید.
  3. تمام مواد سالسا ذرت را با هم ،یب کنید در یک کاسه قرار دهید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.

چه چیزی را با سالسا ذرت سرو کنید

راه های زیادی برای خوردن این سالسا سالم وجود دارد. در اینجا موارد مورد علاقه من است!

چگونه به جلو

اگر این سالسا آسان را برای مهم، سرو می کنید، می تو،د آن را از یک روز قبل درست کنید. روی آن را با پ،تیک محکم بپوش،د و در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. باقیمانده تا چهار روز باقی می ماند.

تغییرات

  • ذرت در فصل نیست؟ از ذرت منجمد استفاده کنید.
  • فلفل: هالاپینو را با فلفل پوبلانو یا فلفل دلمه ای قرمز عوض کنید.
  • گوجه فرنگیها: از گوجه فرنگی یا گی،ی استفاده کنید.
  • گیاهان دارویی: اگر گشنیز را دوست ندارید، آن را با پیازچه جایگزین کنید.
  • لوبیا: مقداری لوبیا سیاه برای فیبر اضافه کنید.
  • پنیر: اگر می خواهید پنیر اضافه کنید، پنیر کوتیجا خوشمزه خواهد بود.
ذرت، پیاز قرمز، گوجه فرنگی، هالاپینو، لیموترش
سالسا ی ذرت
اگر به زیره و غذاهای تند علاقه دارید، حتماً گوشت ، بارباکوآ را دوست خواهید داشت.  گوشت گوساله تند رنده شده در ،یبی از ادوبی چیپوتل، زیره سبز، میخک، سیر و پونه کوهی پخته شده است.
سالسا ی ذرت
کاسه مرغ چیپوتل

ایده های بیشتر برای دستور غذای سالسا:

آمادگی: 15 دقایق

پختن: 0 دقایق

زمان سرد شدن: 1 ساعت

جمع: 1 ساعت 15 دقایق

بازده: 6 وعده های غذایی

اندازه خدمت: 1 /2 فنجان

مرحله آ،:

لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.

*اگر از منجمد استفاده می کنید، ابتدا آب کنید.
برای جوشاندن ذرتبلال های پوست کنده ذرت را در آب جوش قرار دهید و 5 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید و خنک کنید.
برای مایکروویو ذرتیک حوله کاغذی مرطوب را دور هر خوشه ذرت قرار دهید و حدود 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا ذرت نرم شود.
برای کباب ، ذرتبلال های پوست کنده ذرت را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و حدود 10 دقیقه بپزید تا ذغال شوند.

خدمت: 1 /2 فنجان، کا،ی: 57 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 12 g، پروتئین: 2 g، چربی: 0.5 g، سدیم: 10 میلی گرم، فیبر: 2 g، قند: 4 g


منبع: https://www.skinnytaste.com/corn-salsa-with-lime/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*