سبزیجات مخلوط سرخ شده با سیب زمینی بچه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

اگر به دنبال راهی برای وارد ، سبزیجات تازه به رژیم غذایی خود هستید، این سبزیجات مخلوط سرخ شده با سیب زمینی بچه بهترین راه حل هستند! آنها فقط در 30 دقیقه روی اجاق گاز آماده می شوند و به ،وان یک غذای جانبی آسان یا یک غذای سبک گیاهی استفاده می شوند. در سس قارچ خفه کنید و باور نخواهید کرد که چقدر می توان در یک کاسه سبزیجات رنگارنگ عطر و طعم را جمع کرد!

سبزیجات مخلوط تفت داده شده با سیب زمینی بچه که روی یک بشقاب سفید در پس زمینه ای روشن آبکاری شده اند.

این سبزیجات مخلوطی که به راحتی تفت داده می شوند گواهی بر این است که پخت و پز مبتنی بر گیاه چقدر می تواند خوشمزه و مقرون به صرفه باشد! با یک تابه خوب و تعدادی از سبزیجات تازه یا منجمد مورد علاقه خود، می تو،د یک غذای جانبی یا غذای خوشمزه ای داشته باشید که در تمام طول سال سیر کننده، مغذی و سیر کننده باشد.

چرا این سبزیجات مخلوط سرخ شده را دوست خواهید داشت؟

  • ایده آل برای شب های شلوغ هفته. لذت بردن از غذاهای خوشمزه و مغذی گیاهی نیازی به زمان بر یا پیچیده نیست. این سبزیجات مخلوط سرخ شده با سیب زمینی بچه در عرض 30 دقیقه آماده می شوند و یک راه عالی برای دریافت دوز غنی از فیبر رژیمی، ویتامین ها، مواد معدنی و حفظ احساس رضایت شما هستند (از شما سیب زمینی های دل،ب متش،!).
  • وگان و بدون گلوتن. همانطور که هست، این سبزیجات و سیب زمینی ها به طور طبیعی گیاهی و بدون گلوتن هستند. حتی می توان آنها را با تعویض روغن پخت و پز با آب یا آب سبزیجات مورد علاقه خود بدون روغن درست کرد.
  • آماده ، غذا دوستانه. این دستور العمل سبزیجات سرخ شده را یکشنبه شب دو برابر کنید و بین چهار ظرف ناهار یا شام ت،یم کنید تا یک غذای ساده و سالم آماده کنید.
  • به سادگی چاشنی. اگر با یک انباری محدود کار می کنید، این دستور غذا یک گزینه عالی است. این سبزیجات و سیب زمینی مخلوط به سادگی با نمک، فلفل سیاه، سیر تازه و سرکه با،امیک برای حدا،ر طعم چاشنی می شوند.

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده کاسه سیب زمینی کودک سیر با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • سیب زمینی های کوچولو: هرچه سیب زمینی ها کوچکتر باشند سریعتر پخته می شوند. اگر سیب زمینی بچه در دسترس نیست، سیب زمینی طلایی ،د شده یا سیب زمینی انگشتی را امتحان کنید.
  • معطرها: سیر تازه ،د شده و موسیر یا یک پیاز کوچک بهترین کار را دارند. اگر از طعم پیاز قوی تری لذت می برید، از پیاز استفاده کنید!
  • فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای هر رنگی خوب کار می کند. از فلفل دلمه ای سبز برای طعم تلخ تر و از فلفل دلمه ای زرد، نارنجی یا قرمز برای طعم شیرین تر استفاده کنید.
  • کدو سبز یا کدو: هر کدو سبز تابست، خوشمزه خواهد بود. من معمولا از کدو زرد، کدو سبز تازه یا مخلوطی از هر دو استفاده می کنم. کدو حلوایی زمست، را برای دستور العمل هایی مانند سس پاستا کدو حلوایی یا این کدو اسپاگتی برشته رزرو کنید.
  • نخود فرنگی: نخود فرنگی کنسرو شده، تازه یا منجمد کار می کند. از آنچه دارید استفاده کنید!
  • سرکه بازامیک: پاشیدن کمی سرکه با،امیک اسیدی در پایان تفت دادن، طراوت روشنی را اضافه می کند که طعم سبزیجات مغذی را افزایش می دهد!

افزودنی ها و جایگزین ها

  • از مخلوط سبزیجات منجمد استفاده کنید: اگر از قبل یک کیسه سبزیجات مخلوط منجمد در دست دارید، از آن استفاده کنید. به جای فلفل دلمه ای تازه، کدو سبز و نخود فرنگی، از حدود 5 تا 6 فنجان مخلوط سبزیجات به جای آن استفاده کنید. حتما آنقدر تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  • سبزیجات را عوض کنید: من از کدو سبز، کدو حلوایی، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی استفاده کردم، زیرا آنها همان چیزی بودند که در دست داشتم. به راحتی می تو،د هر یک از سبزیجات را با نوع دیگری از سبزیجات تعویض کنید. به ،وان مثال، سبزیجات نرم تری مانند نخود فرنگی، لوبیا سبز تازه، بوک چوی، گلچه های کوچک بروکلی و حتی سبزی های برگ دار، سرخ شده خوشمزه هستند.
  • سیب زمینی را تفت دهید: آب پز ، سیب زمینی یکی از سریع ترین روش ها برای پختن سیب زمینی در حالی است که در مرکز آن خامه ای و خوشمزه می ماند. با این حال، هزاران راه خوشمزه دیگر برای لذت بردن از آنها در رژیم غذایی گیاهی وجود دارد. یکی از این دستور العمل های آسان را برای تنوع سیب زمینی امتحان کنید:

طرز تهیه سبزیجات مخلوط سرخ شده

  • 1) بچه سیب زمینی ها را در یک قابلمه متوسط ​​قرار دهید و روی آن را با آب بپوش،د. سیب زمینی ها را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بجوش،د و حدود 10 تا 20 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها به راحتی با چنگال سوراخ شوند. پس از اتمام، سیب زمینی ها را آبکش کرده و در قابلمه برگرد،د. یک قاشق چای خوری روغن، سیر ریز ،د شده، نمک و فلفل سیاه را برای طعم دادن بریزید. بپوش،د و گرم نگه دارید.
  • 2) در حالی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، بقیه سبزیجات مخلوط را تفت دهید. در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. پس از داغ شدن، موسیرها را به آن اضافه کنید و بپزید و مرتباً به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زم، که شروع به قهوه ای شدن کمی کنند، هم بزنید.
  • 3) فلفل ها و کدو سبز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود. نخود فرنگی را اضافه کنید و با کمی نمک، فلفل سیاه و سرکه با،امیک مزه دار کنید.
  • 4) سبزیجات مخلوط سرخ شده را با سیب زمینی گرم یا به میزان دلخواه سرو کنید.

سوالات متداول دستور العمل

چگونه سبزیجات را بدون خیس ، سرخ کنید؟

قبل از افزودن سبزیجات، روغن را در تابه گرم کنید. این کمک می کند که سبزیجات به جای خیس شدن، ترد و طلایی در لبه ها شوند. به همین ترتیب، اگر سبزیجات غنی از آب مانند کدو سبز، کدو زرد، قارچ، کلم، بادمجان و غیره می‌پزید، مهم است که آنها را تا زم، که آب آن آزاد و تبخیر شود، تفت دهید. اگر سبزی ها را خیلی زود از ماهیتابه داغ خارج کنید، آب فرصت تبخیر شدن ندارد و سبزیجات خیس می شوند.

آیا هنگام تفت دادن سبزیجات آب اضافه کنم؟

بستگی به ترجیح شما دارد. من بدون روغن نیستم و معمولاً سبزیجاتم را با مقدار کمی روغن زیتون تفت می دهم. اگر ترجیح می دهید بدون روغن بپزید، روغن را با یک پاشیده آب جایگزین کنید و برای جلوگیری از ،بندگی به اضافه ، آب در صورت نیاز ادامه دهید.

آیا با درب تفت می دهم یا خاموش؟

درب را خاموش نگه دارید. این کلید برای تبخیر آب اضافی سبزیجات است. اگر درب آن را بسته نگه دارید، سبزیجات بخار می شوند و توانایی ترد شدن روی لبه ها و ایجاد طعم بهتر را ندارند.

نکات برتر دستور غذا

  • سبزیجات را به صورت یکنواخت ،د کنید. این امکان پخت یکنواخت را فراهم می کند. اگر کدو سبز، کدو حلوایی و/یا فلفل ها به صورت ناهموار بریده شوند، تکه های کوچکتر حالت خمیری پیدا می کنند، در حالی که تکه های بزرگ تر ترد و کم پخته می شوند.
  • از فصل نترسید! این سبزیجات برای طعم دادن به نمک و فلفل سیاه نیاز دارند، اما از اضافه ، چاشنی های اضافی نترسید. کمی تکه فلفل قرمز، مخلوط ادویه جات مانند چاشنی ایتالیایی، پودر پیاز، پودر سیر یا حتی گیاهان تازه را امتحان کنید.
  • روغن پخت و پز من، را انتخاب کنید. هنگام تفت دادن، بهتر است از روغن آشپزی با طعم خنثی با نقطه دود بالا استفاده کنید. انتخاب های خوب شامل روغن زیتون، روغن آووکادو، روغن گیاهی یا روغن نارگیل تصفیه شده است. از روغن هایی مانند روغن بذر کتان، روغن گردو، روغن نارگیل تصفیه نشده (مگر اینکه طعم نارگیل را در سبزیجات خود دوست داشته باشید!) و روغن کنجد اجتناب کنید. برای اطلاعات عمیق تر، این مقاله را بررسی کنید: بهترین روغن ها برای پخت و پز، کباب ،، پخت و پز و فراتر از آن.
سبزیجات مخلوط تفت داده شده با سیب زمینی بچه که روی یک بشقاب سفید در پس زمینه ای روشن آبکاری شده اند.

پیشنهادات خدمت

با سیب زمینی بچه غنی از فیبر، این دستور سبزیجات مخلوط به اندازه کافی سیر کننده است تا به ،وان یک شام سبک از آن لذت ببرید. من شخصا دوست دارم آن را با سس قارچ وگان یا این سس ساده وگان سرو کنم.

اگر می‌خواهید این سبزیجات و سیب‌زمینی سرخ‌شده ساده را به‌،وان یک غذای جانبی سالم سرو کنید، آن را در کنار پروتئین‌های گیاهی مقوی مانند کوفته‌های لوبیا سیاه، BBQ Seitan یا استیک توفو کبابی برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید. یا، همه دستور العمل های شام وگان مورد علاقه من را اینجا مرور کنید!

دستورالعمل های ذخیره سازی

فروشگاه: سبزیجات و سیب زمینی های باقیمانده تا 4 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شوند.

یخ زدگی: منجمد ، سبزیجات سرخ شده توصیه نمی شود، زیرا انجام این کار باعث تغییر بافت سبزیجات، به ویژه سبزیجات غنی از آب مانند کدو سبز و فلفل می شود. از طرف دیگر، بچه سیب زمینی های پخته شده به خوبی یخ می زنند. اجازه دهید کاملا خنک شوند، آنها را روی سینی فر پهن کنید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شوند. به ظرف من، در فریزر منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. کاملاً در یخچال ذوب کنید تا آماده گرم شدن مجدد شود. گرم ، مجدد: سبزیجات و سیب زمینی را می توان در مایکروویو، روی اجاق گاز یا در سرخ کن هوا برای لبه های تردتر گرم کرد. اگر در هوا سرخ می شود، از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و سپس به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زم، که دوباره گرم شود بپزید.

دستور العمل های سالم تر با استفاده از سبزیجات مخلوط

ع، ها توسط آلفونسو رویا

سبزیجات مخلوط تفت داده شده با سیب زمینی بچه که روی یک بشقاب سفید در پس زمینه ای روشن آبکاری شده اند.
  • بچه سیب زمینی ها را در یک قابلمه متوسط ​​قرار دهید و فقط با آب بپوش،د. آنها را به جوش بیاورید و بگذارید بپزند تا نرم شوند و به راحتی با چاقو یا چنگال سوراخ شوند، حدود 10 تا 20 دقیقه بسته به اندازه. پس از اتمام، آب را خالی کرده، به قابلمه برگرد،د و با روغن زیتون، سیر تازه، نمک و فلفل مخلوط کنید. گرم نگهدار.

  • در حالی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. با موسیر (یا پیاز) شروع کنید، بگذارید 3 تا 4 دقیقه بپزد تا کمی قهوه ای شود. فلفل و کدو سبز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا آب خود را از دست بدهند. نخود فرنگی را اضافه کنید و با نمک، فلفل و سرکه با،امیک مزه دار کنید.

این غذا با سس قارچ مخلوط شده سرو می شود.
    • سبزیجات را به صورت یکنواخت ،د کنید. این امکان پخت یکنواخت را فراهم می کند. اگر کدو سبز، کدو حلوایی و/یا فلفل ها به صورت ناهموار بریده شوند، تکه های کوچکتر حالت خمیری پیدا می کنند، در حالی که تکه های بزرگ تر ترد و کم پخته می شوند.
    • از فصل نترسید! این سبزیجات برای طعم دادن به نمک و فلفل سیاه نیاز دارند، اما از اضافه ، چاشنی های اضافی نترسید. کمی تکه فلفل قرمز، مخلوط ادویه جات مانند چاشنی ایتالیایی، پودر پیاز، پودر سیر یا حتی گیاهان تازه را امتحان کنید.
    • روغن پخت و پز من، را انتخاب کنید. هنگام تفت دادن، بهتر است از روغن آشپزی با طعم خنثی با نقطه دود بالا استفاده کنید. انتخاب های خوب شامل روغن زیتون، روغن آووکادو، روغن گیاهی یا روغن نارگیل تصفیه شده است. از روغن هایی مانند روغن بذر کتان، روغن گردو، روغن نارگیل تصفیه نشده (مگر اینکه طعم نارگیل را در سبزیجات خود دوست داشته باشید!) و روغن کنجد اجتناب کنید.

کا،ی: 363کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 75gپروتئین: 13gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 2gسدیم: 505میلی گرمپتاسیم: 2091میلی گرمفیبر: 15gقند: 21gویتامین A: 7411IUویتامین سی: 320میلی گرمکلسیم: 114میلی گرماهن: 5میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: شام نهار

غذا: آمریکایی

روش: صد توپ

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: پاییز، سیب زمینی بچه، بهترین، غذاهای راحت، خوشمزه، شام، آسان، پاییز، سریع، آشپزخانه آتش و خاکی، بدون گلوتن، ایده ها، ناهار، قارچ، مغذی، سیب زمینی، دستور العمل ها، رنه پرس، وگان



منبع: https://plantbasedonabudget.com/garlic-baby-،ato-bowl/