سر سیر تفت داده شده (بدون روش چیپسی)

roasted garlic heads on a platter

فهرست مطالب(پنهان ،)(نشان می دهد)

طرز تهیه غذای جانبی از کله های سیر برشته یک غذای جانبی آسان، خوشمزه و مقرون به صرفه است که ایمنی را نیز تقویت می کند!

سرهای سیر برشته شده در بشقاب

سر برشته سیر یکی از بهترین غذاهای جانبی است که می توان آن را به طور مکرر در ماه های زمستان سرو کرد.

حبه های سیر مملو از گوگرد تقویت کننده سیستم ایمنی هستند و وقتی در فر با چربی سالم انتخابی شما برشته شوند سبک و خوشمزه هستند.

اگر از سیب زمینی صرف نظر می کنید، سرهای سیر برشته با استیک به ،وان یک گزینه کم کربوهیدرات عالی می شود.

یکی از بچه های من آن را به طور منظم به ،وان یک غذای جانبی مقرون به صرفه در دانشگاه درست می کند. من این ایده را از یک استیک‌خانه محلی و مستقل گرفتم که وقتی در شهر هستیم برای شام می‌بریم.

جای تعجب نیست که او از زم، که این تمرین معمولی مصرف چندین سر سیر را هر هفته همراه با غذاهای خانگی خود آغاز کرده است، یک بار بیمار نشده است.

من این غذا را در خانه خودمان هم پذیرفته ام.

من به شدت توصیه می کنم آن را به ،وان یک روش ساده، مقرون به صرفه و خوشمزه امتحان کنید تا به سلامت خانواده در تمام طول زمستان کمک کند.

نکات ارسال

سیر ارگ،ک بسیار ارزان و بسیار خوشمزه تر از سیر تجاری است.

گاهی اوقات سیر ارگ،ک می‌تواند جوانه‌های سبز کوچکی در داخل هر حبه داشته باشد که وقتی بالای سر را جدا می‌کنید می‌بینید.

این مشکلی ندارد و سیر در هنگام تفت دادن همچنان خوشمزه و سالم است.

من استفاده از فویل آلومینیومی را برای بسته بندی هر سر توصیه نمی کنم. این روش معمولی است که در کتاب های آشپزی و اینترنت پیشنهاد می شود.

یک راه حل ساده برای جلوگیری از تراشه این است که سرها را نزدیک به هم روی یک تابه استیل ضد زنگ بچینید و قبل از قرار دادن آنها در فر، آنها را با یک تابه فولادی ضد زنگ کوچکتر بپوش،د (تصویر زیر در دستور پخت).

سیر تفت داده شده در بشقاب

سرهای سیر برشته شده

طرز تهیه سیر برشته به ،وان یک غذای جانبی خوشمزه و مقرون به صرفه که ایمنی را نیز تقویت می کند!

جهت ها

  1. سر هر سر سیر را ببرید. لازم نیست ابتدا سر را جدا کنید. به اندازه کافی ،مت بالایی باید بریده شود تا هر میخک در داخل سر ظاهر شود.

  2. یک قاشق چای خوری روغن زیتون فوق بکر را روی هر سر که برش زده شده است بپاشید تا میخک ها نمایان شوند.

  3. روی هر سر جایی که میخک ها روغن ریخته اند، کمی نمک دریا بپاشید.

  4. هر سر را به سمت بالا، روی یک ورقه پخت فولاد ضد زنگ قرار دهید. میخک ها را با یک تابه کوچکتر بپوش،د تا از سوختن آنها محافظت شود. این یک راه ساده برای جلوگیری از استفاده از فویل آلومینیومی است.

  5. در فر با دمای 375 درجه فارنهایت/190 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت یا تا زم، که حبه های سیر روی آن کمی کاراملی شوند بپزید.

  6. سینی را از فر خارج کرده و سرهای سیر تفت داده شده را در بشقاب بگذارید و بلافاصله سرو کنید. با برداشتن یک میخک در یک زمان با چنگال از هر سر سر میز لذت ببرید. وقتی همه حبه ها خوردند، سر سیر را روی آن بگذارید و به آرامی با چاقو فشار دهید تا سیر برشته شده خوشمزه بیشتری از بین برود!

  7. سرهای باقی مانده را در یک ظرف شیشه ای با درب محکم در یخچال قرار دهید. دوباره گرم کنید و تا 5 روز لذت ببرید.

حقایق تغذیه ای

سرهای سیر برشته شده

مقدار در هر وعده (یک سر)

کا،ی 85
کا،ی از چربی 41

% ارزش روزانه*

چربی 4.5 گرم7%

چربی اشباع 0.5 گرم3%

چربی های چند غیر اشباع 0.5 گرم

چربی تک غیراشباع 3.5 گرم

پتاسیم 120 میلی گرم3%

کربوهیدرات ها 10 گرم3%

فیبر 1 گرم4%

پروتئین 2 گرم4%

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

سیر را روی تخته ،د کنید و ،مت بالایی آن را برای برشته ، جدا کنید

منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/roasted-garlic-heads/

تحریریه غذا شرقی