سس پنیر آبی خانگی | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این سس پنیر آبی خانگی غنی، خامه ای و پر از طعم لذیذ خاکی است. این سس ضخیم و ، برای چیزی بیشتر از سالاد من، است.

سس پنیر آبی روی قاشق

تهیه این سس پنیر آبی خانگی بسیار آسان است و طعم فوق العاده ای دارد. ضخیم و خامه ای با تکه های پنیر آبی ،د می شود، طعم بسیار خوبی دارد. خامه ترش و سرکه به میزان من،ی به سس می افزایند. چیزی که این دستور غذا را بسیار آسان می کند این است که احتمالاً بیشتر مواد اولیه را در آشپزخانه خود دارید.

سس پنیر آبی فقط برای سالاد نیست. این سس خامه ای می تواند به ،وان یک دیپ برای پیتزا و بال ها عمل کند. یا می تو،د آن را روی یک ساندویچ برای رطوبت و طعم پخش کنید. همچنین برای افزودن به یک بشقاب خام سبزیجات حاوی کرفس، هویج، خیار و گل کلم بروکلی عالی است. با این دستور ساده سس پنیر آبی واقعاً می تو،د کارهای زیادی انجام دهید. بیایید در مورد آنچه برای آن نیاز دارید صحبت کنیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • مایو. چربی کامل غنی ترین طعم را به شما می دهد.
  • خامه ترش. باز هم، پر چرب بهترین است زیرا بهترین بافت را دارد.
  • نصف نصف. یا می تو،د از دوغ استفاده کنید.
  • پنیر آبی ،د می شود.
  • سرکه سیب. یا می توان به جای آن از آب لیمو استفاده کرد.
  • نمک و فلفل.

طرز تهیه سس پنیر آبی

1. در یک کاسه متوسط، مایونز، نصف و نیم، خامه ترش، ½ فنجان پنیر آبی، سرکه سیب، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مواد لازم را به یک کاسه اضافه کنید

2. ½ فنجان باقی مانده پنیر بلو را هم بزنید و لذت ببرید!

هم زدن مواد با هم
ع، نزدیک از سس پنیر آبی

نکات و ترفندهای مفید

  • پنیر آبی با کیفیت خوب را انتخاب کنید. پنیر باید سفید یا خامه ای با رگه های سبز مایل به آبی باشد. از هر رنگ سبز، صورتی یا قهوه ای خودداری کنید.
  • بیشتر ،ده پنیر آبی اضافه کنید. اگر می‌خواهید پانسمان ضخیم‌تر باشد، مقداری کرامبل اضافه کنید. همانطور که آنها به قطعات کوچکتر ت،یم می شوند و مخلوط می شوند، سس غلیظ می شود.
  • سرد سرو کنید. این سس پنیر آبی خانگی وقتی سرد سرو شود بهترین طعم را دارد، بنابراین قبل از استفاده آن را در یخچال نگهداری کنید. این نیز باعث ضخیم نگه داشتن آن می شود.
  • قبل از استفاده هم بزنید. سس مایونز و خامه ترش در حین نشستن از سس جدا می شوند، پس حتما قبل از سرو این سس را کمی هم بزنید.

تغییرات این دستور غذا

  • اسید دیگری را جایگزین کنید. این سس پنیر آبی را می تو،د با سرکه سیب، آب لیمو، سرکه سفید یا سرکه شراب قرمز درست کنید.
  • سس Worcester،re را اضافه کنید. این سس دارای طعم بسیار نمکی و اومامی است که به خوبی با پنیر آبی تند و تند مطابقت دارد.
  • شیر دیگری را جایگزین کنید. ما برای این دستور از Half and Half استفاده می کنیم، اما می تو،د از دوغ برای ،بندگی بیشتر یا خامه غلیظ برای ضخامت بیشتر استفاده کنید.
  • گردو را اضافه کنید. گردوی برشته شده و ،د شده می تواند کمی به سس ترد و کمی طعم آجیل اضافه کند.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این سس پنیر آبی خانگی را می تو،د در یخچال نگهداری کنید تا یک هفته در یک شیشه درب دار یا ظرف دربسته.

این سس پنیر آبی خانگی را با چه چیزی سرو کنید

ریختن سس پنیر آبی روی کاهو

امیدوارم شما هم مثل من این سس پنیر آبی خانگی را دوست داشته باشید. طعم خامه ای و غنی آن بسیار متنوع است و می توان آن را با هر تعداد پیش غذا یا وعده غذایی استفاده کرد. همچنین درست ، آن آسان است و از مواد ساده و روزمره استفاده می کند. آن را در یک ظرف درب دار نگهداری کنید تا بتو،د هر زمان که می خواهید طعم سالاد، ساندویچ و پیتزای مورد علاقه خود را افزایش دهید، آن را در دسترس داشته باشید.

دستور العمل های سس سالاد خوشمزه تر:

سس پنیر آبی خانگی

ت،ا شف

این سس پنیر آبی خانگی غنی، خامه ای و پر از طعم لذیذ خاکی است. این سس ضخیم و ، برای چیزی بیشتر از سالاد من، است.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان کل 10 دقیقه

دوره پیش غذا

غذا آمریکایی

خدمات 8 سروینگ ها

کا،ی 204 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="8" data-recipe="22265" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="8" data-recipe="22265" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="8" data-recipe="22265" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • ½ فنجان مایونز
  • ½ فنجان خامه ترش
  • ½ فنجان نصف نصف یا دوغ
  • 1 ½ قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آبلیمو
  • 1 فنجان پنیر آبی ،د می شود، ت،یم می شود
  • ¼ قاشق چایخوری نمک یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه متوسط، مایونز، نصف و نیم، خامه ترش، ½ فنجان پنیر آبی، سرکه سیب، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • ½ فنجان باقی مانده پنیر بلو را هم بزنید و لذت ببرید!

یادداشت

نکات و ترفندهای مفید

  • پنیر آبی با کیفیت خوب را انتخاب کنید. پنیر باید سفید یا خامه ای با رگه های سبز مایل به آبی باشد. از هر رنگ سبز، صورتی یا قهوه ای خودداری کنید.
  • بیشتر ،ده پنیر آبی اضافه کنید. اگر می‌خواهید پانسمان ضخیم‌تر باشد، مقداری کرامبل اضافه کنید. همانطور که آنها به قطعات کوچکتر ت،یم می شوند و مخلوط می شوند، سس غلیظ می شود.
  • سرد سرو کنید. این سس پنیر آبی خانگی وقتی سرد سرو شود بهترین طعم را دارد، بنابراین قبل از استفاده آن را در یخچال نگهداری کنید. این نیز باعث ضخیم نگه داشتن آن می شود.
  • قبل از استفاده هم بزنید. سس مایونز و خامه ترش در حین نشستن از سس جدا می شوند، پس حتما قبل از سرو این سس را کمی هم بزنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این سس پنیر آبی خانگی را می تو،د در یخچال نگهداری کنید تا یک هفته در یک شیشه درب دار یا ظرف دربسته.

تغذیه

کا،ی: 204کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 2gپروتئین: 5gچربی: 20gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 7gچربی اشباع شده: 5gچربی ترانس: 0.03gکلسترول: 32میلی گرمسدیم: 357میلی گرمپتاسیم: 88میلی گرمفیبر: 0.04gقند: 1gویتامین A: 282IUویتامین سی: 0.3میلی گرمکلسیم: 122میلی گرماهن: 0.1میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/،memade-blue-cheese-dressing/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با