سوپ تورتیلا بوقلمون – طعم پوست


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

این سوپ خوشمزه و آسان تورتیلا یک راه عالی برای استفاده از باقیمانده بوقلمون یا مرغ شکرگزاری است.

سوپ تورتیلای ،ی
سوپ نان ذرت مکزیکی

اگر گوشت بوقلمون یا مرغ باقی مانده است و به ایده های شام نیاز دارید، این سوپ آسان ترتیلا را دوست خواهید داشت! بوقلمون (یا مرغ) با پیاز، گوجه فرنگی و ادویه جات پخته می شود و روی آن نوارهای ترد چیپس ترتیلا پخته می شود. در صورت تمایل مقداری آووکادو، پنیر یا خامه ترش اضافه کنید! دستور العمل های باقی مانده سوپ بوقلمون که ممکن است دوست داشته باشید، سوپ پای قوری بوقلمون یا سوپ رشته فرنگی بوقلمون.

سوپ تورتیلای ،ی

سوپ تورتیلا چیست؟

سوپ تورتیلا یک سوپ الهام گرفته از مکزیک است که با پایه گوجه فرنگی بیشتر با مرغ درست می شود، اما در صورت تمایل می تو،د از گوشت بوقلمون یا ، استفاده کنید. با ادویه جات پخته می شود و روی آن نوارهای ترد ترتیلا می پزند.

سوپ نان ذرت مکزیکی

سوپ نان ذرت مکزیکی

5

246 کال
17 پروتئین
16 کربوهیدرات ها
10 چربی ها

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

زمان کل: 40 دقیقه

این سوپ خوشمزه و آسان تورتیلا یک راه عالی برای استفاده از باقیمانده بوقلمون یا مرغ شکرگزاری است.

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 بزرگ پیاز زرد، ورقه های نازک (حدود 1 فنجان)
  • 1 قاشق سوپخوری سیر ریز ریز شده
  • 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • 1 قوطی 15 اونسی گوجه فرنگی ،د شده
  • 1 کوارت آب مرغ یا بوقلمون، 4 فنجان
  • 2 فنجان ها گوشت بوقلمون پخته رنده شده، حدود 13 اونس
  • نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، چشیدن
  • 4 6 اینچی چیپس ذرت
  • 3 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  • گشنیز تازه ،د شده، برای رویه ،
  • مواد اضافی: آووکادو ورقه شده، ماست یون،، خامه ترش، چدار رنده شده یا پنیر جک
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • در یک قابلمه 3 لیتری یا بزرگتر، روغن را روی متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود، حدود 5 دقیقه. سیر، پودر فلفل قرمز و پونه کوهی را اضافه کنید و تفت دهید و مرتب هم بزنید تا معطر شود، حدود 3 دقیقه.

  • گوجه فرنگی و آب گوشت را اضافه کنید، حرارت را روی حرارت متوسط ​​به زیاد بیاورید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را ملایم کرده و به مدت 15 دقیقه بجوش،د.

  • در حالی که سوپ در حال جوشیدن است، روی هر تورتیلا با قلم مو روغن ،ید، سپس روی یک تخته برش قرار دهید. پشته تورتیلا را به نصف برش دهید، سپس به نوارهای عرض 1/2 اینچی ببرید.

  • نوارها را روی یک تابه در یک لایه بچینید (ممکن است لازم باشد از بیش از یک قالب استفاده کنید یا به صورت گرد بپزید.) نوارها را با چند قنادی نمک مزه دار کنید و حدود 10 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند.

  • گوشت بوقلمون را به قابلمه سوپ اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 5 دقیقه دیگر بجوش،د تا گوشت بوقلمون گرم شود.

  • برای سرو، روی سوپ را با یک مشت نوار تورتیلا و گشنیز، به علاوه آووکادو اختیاری، خامه ترش و پنیر پر کنید.

خدمت: 11/2 فنجان، کا،ی: 246کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 16g، پروتئین: 17g، چربی: 10g، چربی های اشباع شده: 1.5g، کلسترول: 46میلی گرم، سدیم: 593میلی گرم، فیبر: 3g، قند: 4g

کلید واژه ها: دستور پخت باقی مانده بوقلمون، سوپ تورتیلا


منبع: https://www.skinnytaste.com/tortilla-soup/