سوپ سبزیجات ریشه بو داده – لیمو کاسه®

Roasted root vegetable soup drizzled with plain yogurt and topped with roasted butternut squash seeds.

سبزیجات ریشه ای را با روغن زیتون پاشیده و سپس تفت داده تا شیرین و کاراملی شوند در این روش ساده اما رضایت بخش سوپ سبزیجات ریشه بو داده دستور پخت

یک قاشق سوپ سبزیجات ریشه بو داده روی کاسه می چرخد.

فصل سوپ بهترین فصل است، درست است؟ هر فصلی در خانه من قطعا فصل سوپ است. اما مطمئناً چیزی آرامش بخش وجود دارد که وقتی بیرون سرد است یک کاسه گرم خوب برای خود بریزید. سوپ عدس ،ی یا مرغ چیلی سفید آرام پز؟ آن را در کنار سالاد و رول های تازه سرو کنید، و من در بهشت ​​هستم!

این سوپ سبزیجات خامه ای با ریشه بو داده بیشتر یک دستورالعمل تقریبی است تا یک دستور العمل خاص که باید تا انتها آن را دنبال کنید. برای هر گونه سبزیجات ریشه ای که ممکن است در دست داشته باشید ایده آل است، از هر چیزی که در دست دارید از جمله سیب زمینی، جعفری و هویج استفاده کنید. کدو حلوایی، و بیشتر!

چرا سوپ سبزیجات با ریشه بو داده را دوست دارید؟

  • به راحتی قابل تنظیم! اگر لگد بیشتری را ترجیح می دهید، فلفل را دو برابر کنید. شیرین تر می خواهید؟ مقدار بیشتری عسل بپاشید. آیا آن را خامه تر ترجیح می دهید؟ ماست بیشتری هم بزنید!
  • این تعادل عالی بین شیرینی، دودی و طراوت است.
  • به راحتی در یخچال یا فریزر نگهداری می شود، بنابراین یک غذای عالی را آماده می کند!

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده سوپ سبزیجات ریشه بو داده که روی زمینه سفید نوشته شده است.
  • کدو حلوایی: همانطور که از نامش پیداست، کره ای، صاف و تا حدودی طعم آجیلی دارد.
  • ازگیل: کمی شیرین، آجیلی و پر از مواد مغذی.
  • سیب زمینی شیرین: بافت خامه ای پس از پخته شدن، و طعم شیرین.
  • پیاز: من معمولا پیاز زرد در دست دارم، اما می تو،د از پیاز سفید یا پیاز شیرین نیز استفاده کنید.
  • هویج: طعم آن شیرین و خاکی و سرشار از ویتامین است.
  • سیر: هنگام برشته شدن شیرین می شود تا طعمی شیرین و آجیلی به آن اضافه شود.
  • روغن زیتون: روی سبزیجات را بپوش،د تا به طور یکنواخت برشته و کاراملی شوند.
  • فلفل دلمه ای: من دوست دارم از پاپریکا دودی برای طعم دادن بیشتر استفاده کنم.
  • کاین: گرمای خوبی به سوپ اضافه می کند، اما اگر چیزی تند دوست ندارید می تو،د فقط از فلفل سیاه استفاده کنید.
  • عسل: اگر می تو،د از عسل محلی استفاده کنید، اما من معمولاً از عسل شبدر به دلیل طعم نسبتاً شیرین آن استفاده می کنم.
  • ماست: ماست ساده سوپ را کمی خامه‌تر می‌کند و طعم لذیذی به آن می‌دهد.
  • آب مرغ: سوپ را رقیق می کند تا قوام یکنواختی پیدا کند و طعم آن را اضافه می کند.

جایگزین های آسان

  • به راحتی می تو،د به جای ماست از خامه ترش استفاده کنید.
  • برای اینکه غذا کاملا گیاهی باشد به جای آب مرغ از آب سبزیجات استفاده کنید.
  • شما واقعا می تو،د با سبزیجات ریشه بازی کنید! به جای سیب زمینی شیرین یا مقداری سیب زمینی سیب زمینی یوکان استفاده کنید. به جای کدو حلوایی، کدوی بلوط را امتحان کنید. اگر چیزی ندارید، آن را رها کنید!

طرز تهیه سوپ سبزیجات ریشه بو داده

لیز سیب زمینی شیرین را به مکعب های کوچک برش می دهد.

مرحله 1. با پوست کندن و ،د ، تمام سبزیجات ریشه شروع کنید.

سبزیجات ریشه دار و حبه های سیر را در یک کاسه ف،ی بزرگ ،د کنید.

مرحله 2. سبزیجات ،د شده و حبه های سیر کامل را در یک کاسه بریزید و با روغن زیتون بریزید. پاپریکا دودی، فلفل هندی و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.

سبزیجات ریشه ای مخلوط شده را در مخلوط کن ،د کنید.

مرحله 3. سبزیجات را در فر با دمای 425 درجه روی سینی فر به مدت 30 دقیقه تفت دهید. سپس سبزیجات تفت داده شده را به همراه عسل به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سبزیجات ریشه بو داده را در یک کاسه سفید له کنید.

مرحله 4. وقتی یکدست شد، سبزیجات تفت داده شده را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. از طرف دیگر، می تو،د سبزیجات برشته را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید تا آنها را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

آب مرغ را در قابلمه سفید روی اجاق به سوپ سبزیجات اضافه کنید.

مرحله 5. آب مرغ و ماست ساده را اضافه کنید.

با یک قاشق چوبی، سوپ سبزیجات ریشه ای را روی اجاق گاز هم بزنید.

مرحله 6. روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و گرم شود.

سوپ سبزیجات ریشه بو داده با ماست ساده و روی آن دانه کدو تنبل تفت داده شده.

قبل از سرو چاشنی را بررسی کنید و از این سوپ سبزیجات ریشه بو داده لذت ببرید!

سوالات متداول

برای تهیه سوپ بهتر است سبزیجات را کبابی کنیم یا آب پز کنیم؟

برشته ، روش مورد علاقه من است، به خصوص که شما هیچ ماده مغذی را مانند زمان جوشاندن در آب از دست نمی دهید. تفت دادن سبزیجات را نیز کاراملی می کند که طعم آن را افزایش می دهد!

مزایای سلامتی سبزیجات ریشه دار چیست؟

اول از همه، همه آنها منابع عالی فیبر هستند. همچنین حاوی درصد بالایی از آنتی ا،یدان ها و طیف وسیعی از ویتامین ها است.

چگونه می توانم طعم سوپ سبزیجات ریشه بو داده را عمیق تر کنم؟

تفت دادن سبزیجات ابتدا طعم فوق العاده، دودی و کمی شیرین به سوپ شما می بخشد. پختن سوپ طول، تر روی حرارت کم نیز می تواند به عطر و طعم آن کمک کند. من همچنین استفاده از گیاهان تازه را توصیه می کنم!

یک قاشق در یک کاسه سوپ سبزیجات ریشه بو داده در یک کاسه سفید می نشیند.

سوپ آرامش بخش تر

بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این سوپ را امتحان کرده اید و دوستش دارید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

من عاشق اضافه ، مقداری ماست اضافی و کدو حلوایی برشته شده یا تخمه کدو تنبل هستم! آن را امتحان کنید و نظر خود را در مورد این سوپ سبزیجات ریشه بو داده به من بگویید.

قاشق شما منتظر است.

سوپ سبزیجات ریشه بو داده

سوپ سبزیجات ریشه بو داده


لیز دلا کروچه

در این دستور العمل ساده و رضایت بخش سوپ سبزیجات زمست،، سبزیجات ریشه ای با روغن زیتون پاشیده می شوند و سپس تفت داده می شوند تا شیرین و کاراملی شوند.

مقدماتی: 15 دقیقه

آشپزی: 45 دقیقه

کل: 1 ساعت

سنجاق

سهام8

  • فر را از قبل با دمای 425 درجه گرم کنید، سپس یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوش،د.

  • 10 ماده اول را در یک کاسه بزرگ بریزید ( کدو حلوایی را از طریق فلفل قرمز ) و هم بزنید تا به طور یکنواخت با روغن و چاشنی آغشته شوند. در یک لایه پهن کنید و حدود 30 تا 35 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات کاراملی و نرم شوند.

    4 فنجان مکعب کدو پوست کنده، 2 عدد ازگیل، 1 عدد سیب زمینی شیرین، 1 عدد پیاز متوسط، 1 هویج، 8 حبه سیر – کامل 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، 1 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری کاین یا فلفل

  • سبزیجات را از فر خارج کرده و در مخلوط کن یا غذاساز پر سرعت قرار دهید. عسل و نبض را اضافه کنید تا یکدست شود.

    2 قاشق غذاخوری عسل

  • مخلوط را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آب مرغ و ماست ساده را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا حرارت دهید تا داغ شود. ادویه را بررسی کنید و قبل از سرو بر اساس آن تنظیم کنید.

    4 فنجان آب مرغ کم سدیم، 1 فنجان ماست ساده پرچرب

  • اختیاری: دانه های کدو تنبل رزرو شده را در روغن زیتون، نمک و فلفل به مدت 5 تا 6 دقیقه در حالی که سبزیجات در حال تفت دادن هستند برشته کنید تا سوپ را قبل از سرو تزئین کنید.

    دانه کدو تنبل بو داده

لطفا یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

ابتدا تفت دادن سبزیجات یک راه عالی برای افزودن عمق طعم به سوپ شما است. همچنین می تو،د ابتدا سبزیجات خود را کباب کنید!


ارسال: 8اونس | کا،ی: 160Kcal | کربوهیدرات ها: 27.8g | پروتئین: 3.7g | چربی: 4.8g | چربی اشباع شده: 1.2g | چربی های چند غیر اشباع: 3.6g | چربی های ترانس: 3.6g | کلسترول: 4میلی گرم | سدیم: 606میلی گرم | فیبر: 4.5g | شکر: 11.4g




منبع: https://thelemonbowl.com/roasted-root-vegetable-soup/

تحریریه غذا شرقی