سوپ کلاسیک تره فرنگی سیب زمینی – یک زوج آشپز


این دستور سوپ تره سیب زمینی ک،یک و خوشمزه است! تا یک کاسه از این ساده مورد علاقه پاییزی دنج.

سوپ تره سیب زمینی

در اینجا یک دستور سوپ خامه ای است که بالاتر از بقیه است: سوپ تره سیب زمینی! فقط چیزی در مورد حجامت ، دستان خود دور یک کاسه یا لیوان بخار پز وجود دارد که به روح آرامش می دهد، اینطور نیست؟ این ک،یک اسانس شیرین پیچیده تره فرنگی را با سیب زمینی ساده و خامه غنی ،یب می کند تا یک غذای واقعاً مجلل را ایجاد کند. در اینجا چرخش ما در دستور العمل ک،یک است: صاف ابریشمی، و گرم. این سوپ ایده آل زمست، یا پاییزی برای یک گردهمایی یا یک شب ساده هفته است.

مواد لازم در سوپ تره سیب زمینی

سوپ تره فرنگی یک سوپ ک،یک اروپایی است که با سیب زمینی، تره فرنگی، آبگوشت، چاشنی ها و خامه غلیظ تهیه می شود. نسخه های سنتی این غذا در آشپزی و،ی، روم،ایی و فرانسوی وجود دارد. تنوع دیگر این است ویشی سواز یا پارمنتیه که با مواد مشابه درست شده اما سرد سرو می شود.

این چرخش در دستور غذا به روش ک،یک آمریکایی ساخته شده است: ما چند ماده دیگر برای طعم دادن به بدنه سوپ مانند سیر و تره فرنگی اضافه کرده ایم. در حالی که ما عاشق پذیرش دستور العمل های سالم در این وب سایت هستیم، خامه غلیظ واقعاً این سوپ را جمع می کند! این مقدار کمی در هر وعده است و چربی شیر به افزودن غنای لو، کمک می کند. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • کره شور
  • تره فرنگی
  • کرفس
  • سیر
  • سیب زمینی حنایی
  • آبگوشت (سبزیجات یا مرغ)
  • آویشن تازه
  • برگ بو
  • نمک
  • خامه غلیظ
دستور تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

نحوه ب، و تمیز ، تره فرنگی

تره سبزی است که بخشی از پیاز است (سیر) خانواده. آنها شبیه یک پیاز سبز بزرگ هستند، با یک ساقه سفید که به سبز روشن با برگ های سبز تیره تر محو می شود. تره فرنگی معمولاً بسیار ،یف تر از پیاز سبز است: ماسه و خاک می توانند بین لایه های ،مت سفید گیر کنند. به همین دلیل، ب، و تمیز ، تره فرنگی قبل از کار با آنها بسیار مهم است. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. ریشه و سبزی را قطع کنید: با استفاده از یک چاقوی بزرگ سرآشپز، انتهای ریشه تره فرنگی را برش دهید. رویه سبز تیره سفت را برش دهید و دور بریزید.
  2. نصف کنید: تره فرنگی را از طول نصف کنید.
  3. به صورت نازک به صورت نیمه ماه برش دهید: هر دو نیمه را به سمت پایین قرار دهید. سپس با حرکت دایره ای تره فرنگی را به صورت نیم ماه نازک برش دهید.
  4. برش های تره فرنگی را تمیز کنید: تره فرنگی معمولاً بین لایه های آن مقداری شن و خاک دارد. ورقه های تره فرنگی را در یک کاسه آب قرار دهید تا خاک آن ته نشین شود. از دستان خود برای تکان دادن هرگونه ،یفی قابل مشاهده استفاده کنید.
  5. خشک: تره فرنگی را با دستان خود از ظرف خارج کنید، اجازه دهید هر گونه ،یفی و رسوبی در کف ظرف باقی بماند. تره فرنگی را با یک حوله خشک کنید، و شما آماده اید!
تره فرنگی

نحوه استفاده از تره فرنگی

بهترین راه برای استفاده از تره فرنگی چیست؟ برخی از مردم می گویند که می تو،د از آنها برای آبگوشت سبزیجات استفاده کنید، اما برخی دیگر می گویند سبزی تره پتانسیل این را دارد که تلخی را به دستور پخت اضافه کند. توصیه ما؟ ما آنها را دور می اندازیم و به توده کمپوست خود اضافه می کنیم: آنها برای کمپوست عالی هستند! اگر می‌پرسید چگونه کمپوست‌سازی را شروع کنید، در اینجا آموزش Composting 101 ما آمده است.

نکاتی برای دستور پخت این سوپ تره سیب زمینی

هنگامی که تره فرنگی را برای این دستور تمیز کردید و ،د کردید، بقیه سوپ یک نسیم است! در اینجا چند نکته دیگر در مورد تهیه این دستور غذای دلپذیر وجود دارد:

  • از شاخه های آویشن و برگ بو یا یک دسته گل گارنی استفاده کنید. سبزی کامل به سوپ طعم می بخشد که بعد از جوشیدن آن را حذف می کنید. اگر دوست دارید، می تو،د از یک دسته گل گارنی استفاده کنید که گیاهان را در پارچه پنیر و رشته آشپزخانه می بندد. این باعث می شود بعد از دم کشیدن راحت تر از قابلمه خارج شوند.
  • از مخلوط کن استاندارد استفاده کنید نه از مخلوط کن غوطه ور. ما معمولاً روش صاف قرار دادن یک مخلوط کن چوبی را در یک قابلمه سوپ و مخلوط ، آن را دوست داریم. اما با این سوپ، به اندازه کافی خامه ای نمی شود. توصیه می کنیم با دقت به مخلوط کن منتقل کنید (مراقب باشید! سوپ داغ است).
  • روی خامه روشن نکنید. هم زدن با خامه غلیظ در انتها، بدن غنی من،ی را به این سوپ می دهد. وسوسه نشوید که از شیر استفاده کنید: کار می کند، اما به اندازه کافی رضایت بخش نیست.
سوپ تره سیب زمینی

روش های سرو سوپ تره سیب زمینی

چگونه این سوپ تره سیب زمینی را وقتی یک قابلمه بخارپز تهیه کردید سرو کنید؟ این سوپ پوره شده به تنهایی یک وعده غذایی نیست، زیرا منبع پروتئینی ندارد. اما چند ،صر دیگر اضافه کنید تا آن را به یک وعده غذایی تبدیل کنید! در اینجا چند ایده وجود دارد:

دستور العمل های تره فرنگی بیشتر

دوست دارید با تره فرنگی کار کنید؟ در اینجا چند دستور العمل و نکات تره فرنگی وجود دارد:

دستور پخت این سوپ تره سیب زمینی…

گیاهخواری و بدون گلوتن. برای وگان و بدون لبنیات، از یک جایگزین ، وگان یا ، بادام هندی استفاده کنید.

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور سوپ تره سیب زمینی ک،یک و خوشمزه است! دنج تا یک کاسه از این پاییزی ساده مورد علاقه.


  • 3 قاشق غذاخوری کره شور (یا روغن زیتون)
  • 2 بزرگ یا 4 تره کوچک (4 فنجان نازک برش شده)، ،مت های سفید و سبز روشن
  • 3 دنده کرفس
  • 3 حبه سیر، ،د شده
  • 2 پوند سیب زمینی سرخ شده، پوست کنده و ،د شده (5 فنجان مکعبی شده)
  • 4 فنجان آب سبزیجات یا آب مرغ
  • 1 فنجان اب
  • 3 آویشن تازه (یا یک دسته گل گارنی درست کنید)
  • 1 برگ بو
  • 1 ¼ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • ½ فنجان خامه غلیظ
  • پیازچه، برای تزئین


  1. در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید. تره فرنگی، کرفس و سیر را اضافه کنید و 7 تا 8 دقیقه هر از گاهی هم بزنید تا زم، که تره ها خیلی نرم شوند اما قهوه ای نشوند، تفت دهید.
  2. سیب زمینی ،د شده، آب سبزیجات، آب، آویشن تازه، برگ بو و نمک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 20 دقیقه بجوش،د تا سیب زمینی ها نرم شوند. آویشن و برگ بو را بردارید.
  3. به مخلوط کن منتقل کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. خامه را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. چاشنی ها را بچشید و به دلخواه تنظیم کنید.

  • دسته بندی: سوپ
  • روش: مخلوط شده
  • غذا: سوپ
  • رژیم غذایی: گیاه خواری

کلید واژه ها: سوپ تره سیب زمینی


منبع: https://www.acouplecooks.com/،ato-leek-soup/