سیب‌زمینی پخته شده با سرخ‌کننده هوا – فیت یافت‌های غذایی


سیب زمینی پخته

کلید به سیب زمینی پخته شده با هوا سرخ کن عالی قبل از سرخ شدن در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه آنها را در روغن زیتون و نمک و فلفل بپوش،د. آنها در نهایت از بیرون ترد و در داخل کرکی می شوند.

نظر ویژه

اولین باری که درست ، سیب زمینی پخته در سرخ کن هوا خوب پیش رفت، با تشکر از دستور پخت دقیق. این در حال حاضر یک جزء اصلی در خانه من است! 🙂” – یوهان

شما ممکن است این را در مورد من بد،د یا ند،د، اما من یک ملکه سیب زمینی پخته هستم. سیب زمینی از زم، که یادم می آید غذای مورد علاقه من بوده و حالا که شروع کردم به سرخ ، آن در هوا، زندگی ام کامل شده است.

سیب زمینی های پخته شده در سرخ کن هوا جایگاه ویژه ای در قلب من دارند زیرا واقعاً هر بار عالی ظاهر می شوند. آنها از بیرون بسیار ترد و شور هستند و گوشت سیب زمینی بسیار پف دار و خوشمزه است.

برای سیب زمینی پخته شده در سرخ کن چه نیازی دارید؟

  • سیب زمینی حنایی: نکته شماره 1 ما هنگام سرخ ، سیب زمینی در هوا این است که مطمئن شوید که اندازه سیب زمینی های شما تقریباً ی،ان باشد تا به طور یکنواخت بپزند.
  • روغن زیتون: روغن زیتون برای کمک به ،بیدن نمک و فلفل استفاده می شود.
  • نمک و فلفل: s&p را نادیده نگیرید. بازم میگم از نمک و فلفل نگذرید. واقعا این سیب زمینی ها را درست می کند!

بهترین سیب زمینی برای سرخ ، هوا

بهترین نوع سیب زمینی برای سیب زمینی پخته شده در سرخ کن، سیب زمینی سرخ کن است. ما دوست داریم که سیب‌زمینی‌های رست پوست سفت‌تری دارند، به طوری که وقتی پخته می‌شوند، می‌تو،د آن‌ها را برش دهید و پوست ترد خوبی داشته باشند. گوشت در نهایت نرم و کره می شود، به طور جدی خوشمزه است.

سیب زمینی دیگری که می تو،د با هوا سرخ کنید عبارتند از آیداهو، فینگلینگ و سیب زمینی قرمز. سیب زمینی سرخ کن هوای ترد ما را با استفاده از سیب زمینی قرمز امتحان کنید.

سیب زمینی سرخ شده با روغن زیتون، نمک و فلفل

ایده های برتر

  • ک،یک: کره، خامه ترش، نمک و فلفل.
  • پنیری: سس پنیر، پیاز سبز و پاپریکا.
  • گوشتی: دستور پخت چیلی خانگی، پنیر رنده شده و پیازچه.

سیب زمینی دوبار پخته

آن را امتحان کنید!

سیب زمینی دوبار پخت

سیب زمینی دوبار پخت ایده نهایی شام هستند آنها با پوست سیب زمینی کاملا ترد و خوشمزه ترین فیلینگ پنیری درست می شوند.

دریافت دستور العمل

سیب زمینی پخته در سرخ کن هوا

سوالات متداول

چقدر طول می کشد که یک سیب زمینی در سرخ کن هوا بماند؟

پخت سیب زمینی در سرخ کن هوا بسته به اندازه آن حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد.

آیا هنگام استفاده از سرخ کن بادی، سیب زمینی ها را در فویل می پیچید؟

پیشنهاد نمی کنیم سیب زمینی ها را در فویل حلبی در سرخ کن هوا بپیچید زیرا از ترد شدن پوست سیب زمینی جلوگیری می کند.

آیا می تو،د سیب زمینی را در سرخ کن با هوا بپزید؟

سیب زمینی های پخته را در سرخ کن با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 45 دقیقه بسته به اندازه سیب زمینی های شما بپزید.

کدام سیب زمینی برای پخت بهتر است؟

سیب زمینی رست بهترین برای پخت است.

سیب زمینی پخته با کره در بالا

ذخیره سازی

اجازه دهید سیب زمینی ها کاملا خنک شوند و سپس آن ها را در یک ظرف در بسته بریزید. تا 5 روز در یخچال نگهداری شود.

برای گرم ، مجدد: شما می تو،د سیب زمینی پخته شده را به روش های مختلفی گرم کنید. اگر می خواهید دوباره از سرخ کن بادی استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم به مدت 5 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید، آن را بررسی کنید و تا زم، که داغ شود به پخت ادامه دهید.

پیشنهادات خدمت

وعده غذایی خود را با پروتئین های مورد علاقه خود مانند استیک کبابی، سینه مرغ سرخ شده در تابه یا دنده های پشت بچه کامل کنید. برای دسر، براونی یا فنجان های کره بادام زمینی مورد علاقه ما را امتحان کنید.

،اصر

  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
  • 2 سیب زمینی رست متوسط ​​درشت روی پوست و شسته شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون + بیشتر برای نم نم نم باران
  • تاپینگ اختیاری: کره، پیازچه تازه، فلفل ،د شده تازه، ماست یون،/خامه ترش

دستورالعمل ها

  • سرخ کن را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و سبد سرخ کن هوا را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید یا 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن زیتون بپاشید.

  • نمک، فلفل و پودر سیر را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سیب زمینی های سرخ شده بریزید. از دستان خود برای مالیدن روغن به سیب زمینی استفاده کنید.

  • نمک، فلفل و پودر سیر را روی سیب زمینی ها بپاشید. دوباره از دستان خود برای مالیدن ادویه ها به پوست سیب زمینی استفاده کنید.

  • سیب زمینی ها را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و به مدت 30 دقیقه بپزید.

  • بعد از 30 دقیقه سیب زمینی ها را چک کنید. اگر سیب زمینی ها به صورت چنگالی نرم باشند، آماده هستند. اگر وقتی سیب زمینی ها را با چنگال می کوبید هنوز مقداری مقاومت دارند، آن ها را برگرد،د و 5 تا 8 دقیقه دیگر بپزید.

  • سیب زمینی ها را از سرخ کن بیرون بیاورید و با مواد سیب زمینی مورد علاقه تان لذت ببرید.

نکات و نکات

  • مدت زمان ماندن سیب زمینی ها در سرخ کن بادی بستگی به اندازه سیب زمینی ها و نوع سرخ کن شما دارد. یک سیب زمینی زنگ زده متوسط ​​باید حدود 30 دقیقه طول بکشد، اگر سیب زمینی بزرگتر باشد ممکن است زمان بیشتری لازم باشد.
  • اگر می خواهید طعم یا ادویه بیشتری به سیب زمینی های خود اضافه کنید، می تو،د ادویه های خشک بیشتری را به نمک، فلفل و پودر سیر اضافه کنید.
  • اگر سیب زمینی های شما در سرخ کن هوا دود می کنند، این طبیعی است!

ارزش غذایی

کا،ی: 231کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 37g پروتئین: 5g چربی: 7g فیبر: 5g قند: 2g

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

دستور العمل های سیب زمینی پخته شده




منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-baked-،ato-recipe/