دستور غذای من، شام برای سرگرمی فیله گوشت ، قبل از تفت دادن با مخلوط سیر و رزماری مالیده می شود تا نرم و آبدار شود. باقیمانده ها برای ساندویچ ها به صورت نازک برش خورده اند.
اگر من را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، می بینید که من همیشه شام برگزار می کنم. من عاشق استفاده از غذاهای سالم و خوشمزه برای دور هم جمع ، دوستان و خانواده ام هستم و تعطیلات زمان بسیار خوبی برای انجام این کار است! من اغلب گوشت ، را برای سرگرمی می پزم. تنوع آن هیچ حد و مرزی نمی شناسد. شما واقعاً می تو،د هر ،یبی از طعم ها را درست کنید! من عاشق درست ، این خورش گوشت ، سیر و رزماری هستم وقتی که نیاز به غذا دادن به جمعیت یا حتی فقط خانواده ام دارم.
چرا عاشق فیله گوشت ، با سیر و رزماری خواهید شد؟
- فیله گوشت ، به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی محلی شما پیدا می شود و یک گزینه پروتئینی با کیفیت بالا است که از کشاورزان در سراسر کشور حمایت می کند.
- از کمتر از 5 ماده استفاده می کند و بسیار آسان آماده می شود.
- نه تنها خوشمزه و ساده است، بلکه اگر چیزی باقی مانده باشد، طعم آن در یک ساندویچ یا حتی تاکو روز بعد عالی است.
مواد تشکیل دهنده
- فیله گوشت ،: تکه ای از گوشت ، که معمولاً پخته می شود تا لطیف، آبدار و خوش طعم باشد. مانند همه انواع گوشت ،، مغذی و خوشمزه است، زیرا منبع عالی آهن است.
- روغن زیتون: به پوشاندن گوشت ، با رزماری و سیر کمک می کند.
- رزماری: طعمی قوی چوبی، خاکی و تا حدودی کاج دارد که به خوبی با سیر جفت می شود.
- سیر: تارت و معطر، تا حدودی آجیلی است و طعمی تند دارد که هنگام پخت شیرین می شود.
طرز تهیه گوشت ، با سیر و رزماری
مرحله 1. رزماری تازه را بردارید و ،د کنید. آن را با روغن زیتون به یک کاسه کوچک اضافه کنید.
مرحله 2. بعد از یک هواپیمای کوچک سیر را داخل کاسه رنده کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید. با هم هم بزنید.
مرحله 3. اجازه دهید فیله بنشیند و به دمای اتاق برسد. سپس آنها را خشک کرده و آنها را کوتاه کنید و با ریسمان آشپزخانه بپیچید.
مرحله 4. مخلوط سیر و رزماری را بردارید و قبل از رفتن به سینی پخت آماده شده، آن را به همه طرف فیله ،ید.
مرحله 5. آن را در فر با دمای 425 درجه قرار دهید تا به دمای دلخواه برسد. با استفاده از یک دماسنج گوشت خوان فوری، می خواهید دمای داخلی بین 135-150 برسد.
مرحله 6. بعد از اینکه از فر خارج کردید به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا آب میوه ها پخش شود. سپس نخ را برداشته و برای سرو برش می دهیم.
با تزئین سبزیجات تازه سرو کنید و از سیر و رزماری گوشت ، خود لذت ببرید!
سوالات متداول
بهتر است فیله گوشت ، را سریع بپزید یا آهسته؟
در هر صورت میتو،د نتیجهای خوشمزه بگیرید، اما اگر زمان بیشتری برای پختن در دمای پایینتر داشته باشید، معمولاً نتیجه نرمتر و مرطوبتری خواهید داشت.
غذای جانبی خوب برای رست بیف چیست؟
آیا باید قبل از کباب ،، فیله گوشت ، را سرخ کنم؟
اگر میخواهید پوسته درست کنید، مطمئناً میتو،د قبل از تفت دادن، فیله را در مقداری روغن در یک تابه داغ بپزید، اما برای یک نتیجه نهایی خوشمزه لازم نیست.
دستور العمل های بیشتر گوشت ،
بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!
آیا این غذا را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.
اگر به یک دستور غذای ساده و مورد علاقه برای سرو به خانواده یا جمعیت بزرگتر نیاز دارید، این گوشت ، سوخاری با سیر و رزماری بهترین انتخاب است.
چنگال شما منتظر است.
گوشت ، با سیر و رزماری
لیز دلا کروچه
دستور غذای من، شام برای سرگرمی فیله گوشت ، قبل از تفت دادن با مخلوط سیر و رزماری مالیده می شود تا نرم و آبدار شود. باقیمانده ها برای ساندویچ ها به صورت نازک برش خورده اند.
مقدماتی: 15 دقیقه
آشپزی: 1 ساعت 20 دقیقه
کل: 1 ساعت 35 دقیقه
سنجاق
سهام4
- 2 پری رست بیف (پیچ شده و با ریسمان آشپزخانه پیچیده شده است)
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری رزماری ،د شده
- 3 میخک سیر (رنده شده)
- 2 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری فلفل
-
فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوش،د و با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید. کنار. اجازه دهید رست بیف حداقل 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.
-
در یک کاسه کوچک روغن زیتون، رزماری، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. رست بیف را با یک حوله کاغذی خشک کنید و آن را به طور مساوی با سیر و رزماری از همه طرف ،ید.
-
یک دماسنج دیجیتالی با قابلیت خواندن فوری را در ضخیم ترین ،مت گوشت ، قرار دهید. گوشت ، را به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زم، که آماده شود (زم، که دماسنج گوشت 135 درجه فارنهایت برای متوسط، 150 درجه فارنهایت برای متوسط را ثبت کرد، کباب را بردارید.)
-
از فر خارج کرده و با فویل آلومینیومی بپوش،د و قبل از برش ده دقیقه استراحت دهید تا سرو کنید.
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.
من دوست دارم قبل از گذاشتن در فر، اجازه دهم کباب گوشت من حدود 30-45 دقیقه روی پیشخوان به دمای اتاق برسد. به نظر من این به کاهش انقباض در هنگام برشته ، کمک می کند. در این زمان می تو،د آن را با کمی نمک و فلفل نیز مزه دار کنید.
ارسال: 4اونس | کا،ی: 373Kcal | کربوهیدرات ها: 1g | پروتئین: 50g | چربی: 17g | چربی اشباع شده: 6g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی های تک غیر اشباع: 8g | کلسترول: 145میلی گرم | سدیم: 1288میلی گرم | پتاسیم: 824میلی گرم | فیبر: 0.4g | شکر: 0.02g | ویتامین A: 19IU | ویتامین C: 1میلی گرم | کلسیم: 63میلی گرم | آهن: 4میلی گرم
افشای: این دستور غذا با مشارکت کمیسیون صنعت گوشت ، میشیگان تهیه شده است. از شما برای حمایت از برندهایی که The Lemon Bowl را ممکن می کنند، سپاسگزاریم. همه افکار مال من است
منبع: https://thelemonbowl.com/garlic-rosemary-beef-tender،/