سینه مرغ بوفالو شکم پر


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

سینه های مرغ بوفالو را با پنیر، هویج رنده شده و کرفس ،د شده پر می کنند و سپس حلقه می کنند، نان می ریزند، پخته می شوند و با سس تند می ریزند. صدای فریبنده؟ باید باشد – این چیز خوبی است!

سینه مرغ بوفالو شکم پر

سینه مرغ بوفالو شکم پر

یکی از مش،ان من این دستور پخت سینه مرغ بوفالو پر شده را بیش از یک دهه پیش با من به اشتراک گذاشت. دوست دارم طرفدارانم خلاقیت هایشان را با من به اشتراک بگذارند تا با همه شما به اشتراک بگذارند، به خصوص وقتی که چیز خوشمزه ای باشد. اگر می د،د که من چقدر سینه مرغ شکم پر دوست دارم، می د،د که من تمام این نسخه را داشتم! درست ، آنها بسیار آسان است و ،یبات آنها بی پایان است. چند مورد مورد علاقه من سینه مرغ شکم پر Jalapeño Popper و مرغ شکم پر با اسفناج Alla Parmigiano هستند. و اگر می خواهید ایده های بیشتری برای مرغ بوفالو داشته باشید، این دیپ مرغ بوفالو و سالاد مرغ بوفالو همیشه محبوب هستند!

سینه مرغ بوفالو شکم پر

طرز تهیه سینه مرغ بوفالو شکم پر

  1. چاشنی: برای تهیه مخلوط چاشنی، پنیر چدار، پنیر ،ی خندان، پنیر آبی، کرفس، پیاز سبز، هویج، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. کتلت ها را بچینید و به مقدار مساوی از مخلوط را در وسط پخش کنید. مرغ را رول کنید.
  2. ایستگاه لایروبی: کراکرهای ریتز ،د شده را در یک کاسه کم عمق بریزید. در یکی دیگر، مایونز، یک قاشق غذاخوری سس تند و آب لیمو را با هم ،یب کنید.
  3. کت: مرغ را در مخلوط مایونز بپوش،د و سپس ،ده های آن را بپوش،د. مرغ را حلقه حلقه کنید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید. با مرغ باقی مانده ادامه دهید.
  4. پخت: روی مرغ را به آرامی با اسپری پخت اسپری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای 400 درجه بپزید.

سس ،میش از چه چیزی درست می شود؟

این سس سریع بوفالو از کره ذوب شده، سس تند فرانک و پودر سیر درست می شود.

با سینه مرغ شکم پر چه چیزی سرو کنیم

در اینجا چند ایده برای تهیه غذای جانبی با سینه مرغ شکم پر آورده شده است:

تغییرات و نکات:

  • سس تند: من عاشق سس تند فرانک، اما می تو،د از هر چیزی که ترجیح می دهید استفاده کنید. اگر غذاهای تند دوست ندارید، این دستور احتمالاً برای شما من، نیست، اما همیشه می تو،د سس تند را حذف کنید یا برای یک مرغ شکم پر ملایم کمتر استفاده کنید.
  • جوجه: برای صرفه جویی در وقت من دوست دارم کتلت سینه مرغ نازک از قبل برش خورده ب،م. اگر نمی تو،د آنها را از قبل بریده شده در سوپرمارکت پیدا کنید، می تو،د سینه های بدون استخوان و بدون پوست را ببرید و آنها را بکوبید تا نازک تر شوند.
  • مایو: سس مایو را با یک تخم مرغ یا ماست یون، تعویض کنید.
  • بدون گلوتن: کراکر ریتز را جایگزین پانکوی بدون گلوتن کنید.
  • پنیر: اگر ، خندان ندارید، پنیر خامه‌ای کم‌چرب کار می‌کند.
  • باقیمانده: اگر مرغ شکم پر باقی مانده است، آن را تا سه روز در یخچال یا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
قیمه برای سینه مرغ
سینه مرغ با پنیر خامه ای و سبزیجات
سینه مرغ بوفالو پر شده خام
سس تند را روی سینه مرغ پر شده بریزید

دستور العمل های بیشتر مرغ شکم پر که دوست خواهید داشت:

آمادگی: 15 دقیقه

پختن: 30 دقیقه

جمع: 45 دقیقه

بازده: 5 وعده های غذایی

اندازه خدمت: 1 سینه پر شده

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت را به آرامی با روغن اسپری کنید.

  • چدار، پنیر ، خنده، کرفس، پیاز سبز، هویج، نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

  • کتلت های مرغ را بچینید و مقدار یکنواخت مخلوط را در وسط قرار دهید و در مرکز پخش کنید.

  • در یک کاسه، از ،ده های ریتز ،د شده یا پانکوی بدون گلوتن، یک ایستگاه نان درست کنید.

  • در یک کاسه دیگر سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری سس تند و آب لیمو را به ،وان مخلوط لایروبی مخلوط کنید.

  • سینه‌های مرغ را در مخلوط سس مایونز بغلت،د، سپس در ،ده‌های کراکر بغلت،د و روی تابه‌ای که کمی چرب کرده‌اید، کنار درز را به سمت پایین بچینید.

  • روی مرغ را کمی با روغن اسپری کنید. 30 دقیقه بپزید.

  • در حین پختن مرغ، کره را آب کرده و با سس تند باقیمانده و پودر سیر مخلوط کنید.

  • سس بوفالو را روی سینه مرغ تمام شده بریزید و سرو کنید.

مرحله آ،:

لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.

خدمت: 1 سینه پر شده، کا،ی: 172 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 5 g، پروتئین: 22 g، چربی: 5 g، چربی های اشباع شده: 2 g، کلسترول: 58.5 میلی گرم، سدیم: 799 میلی گرم، فیبر: 0.6 g، قند: 1.7 g

وسایل آشپزی مورد علاقه من


منبع: https://www.skinnytaste.com/stuffed-buffalo-chicken-،s/