
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
سینه مرغ سوخاری سوخاری (یک کاسه)
هرج و مرج چندین ایستگاه پخت را با یک بشقاب پر پروتئین سینه مرغ نان شده با یک سالاد ساده از بین ببرید!

تکه های مرغ ترد در سرخ کن بادی
من عاشق این روش آسان و یک قابلمه برای درست ، سینه مرغ سرخ شده با هوا هستم! برای آ، هفته های شلوغ، زم، که می خواهم چیزی سریع، آسان، سرشار از پروتئین و خوشمزه بدون آشفتگی داشته باشم، عالی است. همه چیز - مرغ، ادویه و آرد سوخاری - در یک کاسه با هم مخلوط می شوند، سپس در سرخ کن هوا پخته می شوند تا ترد و طلایی شوند. سینه های مرغ بدون استخوان و پوست آبدار با پوسته ای کاملاً ناقص است که من آن را با یک سالاد مقوی جفت می کنم تا یک غذای رضایت بخش باشد. من دوست دارم اینها را به ،وان ناگت های مرغ سرخ کن برای بزرگسالان در نظر بگیرم. برای دستور العمل های بیشتر سرخ کن بادی، می تو،د از مرغ سرخ کن، سینه های مرغ سرخ کن و مرغ پاپ کورن سرخ کن با هوا لذت ببرید.
چرا این دستور العمل آسان برای سینه مرغ پخته شده با هوا سرخ کن را دوست خواهید داشت

من در اینستاگرام پرسیدم که دوست دارید در این ماه چه چیزی را اینجا ببینید، و بیشتر شما ایده های آسان شام پر پروتئین را خواستید! خوب، این دستور پخت سینه مرغ، که من در ابتدا تست کردم تا تمام جعبه های کتاب آشپزی بعدی ام را بررسی کنم!
- اساسی: مرغ را تکه تکه کنید و سپس مرغ را با مخلوط ، همه چیز در یک کاسه بپزید. ایستگاه های نان چندگانه وجود ندارد.
- صحیح: تکه های ترد و ترد مرغ در سرخ کن هوا بسیار سبک تر از فست فود هستند. آن را با سالاد برای یک وعده غذایی کم کربوهیدرات همراه کنید.
- محدودیت های غذایی: من، برای مراقب وزن، بدون گلوتن (در صورت استفاده از پودر سوخاری GF)، پروتئین بالا، بدون لبنیات (در صورت حذف پکورینو)
اگر دستور تهیه لقمه مرغ سوخاری سوخاری را دارید، خوشحال می شوم آن را ببینم. من را در ع، ها یا ویدیوهای خود در اینستاگرام، تیک تاک یا فیس بوک تگ کنید!

مواد ترد سینه مرغ
در اینجا مواد مورد نیاز برای این لقمه های مرغ سوخاری و سالاد رومی با وینگرت شراب قرمز وجود دارد. برای اندازه گیری دقیق به کارت دستور غذا بروید.

- سینه مرغ: مرغ را به قطعات 1/2 اینچی برش دهید تا اندازه آن حفظ شود.
- آبلیمو گوشت را طعم دار و لطیف می کند.
- ادویه مرغ: نمک و ادویه های ایتالیایی
- روغن به مرغ کمک می کند تا آرد سوخاری و چاشنی ها به مرغ ب،بند و از خشک شدن آن جلوگیری کنند.
- سیر: آن را با چاقو یا پرس سیر ریز ،د کنید.
- پنیر: پکورینو رومانو رنده شده به مواد ترد شوری می بخشد.
- ،ده نان: از آرد سوخاری چاشنی شده برای به حدا،ر رساندن طعم استفاده کنید. اگر نمی تو،د گلوتن بخورید، از پودر سوخاری بدون گلوتن استفاده کنید.
- اسپری روغن زیتون برای جلوگیری از ،بیدن تکه های مرغ به سرخ کن بادی.
- وینگرت شراب قرمز: روغن زیتون، سیر، پیاز قرمز، سرکه شراب قرمز، نمک، فلفل سیاه.
- اقتدار: خیار، آووکادو، کاهوی رومی
طرز تهیه تکه های مرغ سوخاری در سرخ کن بادی
این دستور تهیه ناگت مرغ سوخاری شده آسان نیازی به مرینیت ندارد - فقط مرغ را با مواد پخت مخلوط کرده و در هوا سرخ کنید! کارت دستور غذا در زیر حاوی دستورالعمل های قابل چاپ است.




- سینه مرغ را بپوش،د: مرغ ،د شده را با لیمو، نمک، روغن، سیر، چاشنی ایتالیایی، پنیر و آرد سوخاری ،یب کنید.
- مدت زمان پخت تکه های مرغ در سرخ کن بادی: سبد را با روغن اسپری کنید و مرغ را یک لایه اضافه کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 8 دقیقه سرخ کنید.
- چاشنی پیاز قرمز: پیاز قرمز، سیر، روغن، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا پیازها پخته شوند.
- سالاد را درست کنید: خیار و آووکادو را به سس اضافه کنید. بعد از آماده شدن برای سرو، کاهو ،د شده را اضافه کنید و با روغن و سرکه باقیمانده بریزید.

تفاوت ها
- سرخ کن نیست؟ مشکلی نیست! قطعات مرغ را به مدت 8 تا 10 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید. آن را برگرد،د و 4 تا 5 دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای و پخته شود.
- مرغ: ران های مرغ بدون استخوان و بدون پوست را جایگزین کنید.
- روغن: روغن زیتون را با روغن آووکادو برای مرغ جایگزین کنید.
- چاشنی ایتالیایی: از هر ،یبی از گیاهان خشکی که در دسترس دارید مانند جعفری، پونه کوهی و ریحان استفاده کنید. همچنین می تو،د از سبزیجات صرف نظر کنید و از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.
- پنیر: پکورینو را با پارمزان جایگزین یا حذف کنید تا بدون لبنیات بماند.
- ،ده نان: اگر آرد سوخاری چاشنی ندارید یا از ،ده های بدون گلوتن استفاده می کنید، کمی چاشنی ایتالیایی اضافه کنید.
- پیاز: آنها را با پیاز سبز جایگزین کنید.
- سرکه: سرکه شراب قرمز را با سرکه سیب یا سرکه شراب سفید جایگزین کنید.
- سبزیجات: از هر چیزی که در دست دارید مانند فلفل دلمه ای یا گوجه گی،ی استفاده کنید.
- کاهو: کاهوی جواهری کوچک یا کوه یخ.
جفت کامل
نان مرغ را در کنار غلات، سبزیجات یا سالاد مورد علاقه خود برای یک ناهار یا شام آسان و مفرح سرو کنید. من دستور تهیه سالاد سبز مورد علاقه خود را در زیر آورده ام، اما سالاد آروگولا یا سالاد کلم نیز خوب است.
ذخیره سازی
- یخچال باقی مانده مرغ را تا 4 روز بپزید و سپس در سرخ کن با هوا گرم کنید تا خیس نشوند. اگر می د،د که تمام آن را در یک شب نمی خورید، مرغ نپخته را در یخچال بگذارید و روز بعد آن را در هوا سرخ کنید تا تکه های مرغ نان شده و ترد شود.
- انجماد قطعات مرغ پخته شده: پس از خنک شدن، در سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، فریز کرده و به ظرف دربسته منتقل کنید. تا 3 ماه فریز کنید. برای گرم ، مجدد، 5 تا 7 دقیقه در هوا سرخ کنید.

دستور العمل های بیشتر مرغ سرخ کن با هوا که دوست خواهید داشت

مقدماتی: 10 دقیقه
آشپزی: 15 دقیقه
کل: 25 دقیقه
میوه: 2 سهام
اندازه خدمت: 1 3/4 فنجان مرغ با یک فنجان بزرگ سالاد
در یک کاسه بزرگ، سینه مرغ ،د شده، لیمو، نمک، روغن زیتون، سیر، چاشنی ایتالیایی، پنیر رنده شده و آرد سوخاری را با هم مخلوط کنید.
سبد سرخ کن هوا را با روغن اسپری کنید. در صورت نیاز، مرغ را به صورت دسته ای به سبد سرخ کن بادی اضافه کنید تا سبد بیش از حد شلوغ نشود و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 8 دقیقه با هوا سرخ کنید و سبد را تا نیمه تکان دهید.
در همین حال، در یک کاسه سالاد، پیاز قرمز، سیر، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سرکه، 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. بگذارید 5 تا 8 دقیقه بماند تا طعم پیاز پیدا شود.
خیار و آووکادو را اضافه کنید و هم بزنید. پس از آماده شدن برای سرو، کاهو ،د شده را اضافه کنید و با 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1/2 قاشق غذاخوری سرکه به پایان برس،د، نمک و فلفل را بچشید و به میزان لازم تنظیم کنید.
مرحله نهایی:
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و همچنان دستور العمل های رایگان و باکیفیت را به شما ارائه دهد.ارسال: 1 3/4 فنجان مرغ با یک فنجان بزرگ سالاد، کا،ی: 525 Kcal، کربوهیدرات ها: 19 g، پروتئین: 56.5 g، چربی: 24 g، چربی اشباع شده: 5 g، کلسترول: 170.5 میلی گرم، سدیم: 864 میلی گرم، فیبر: 4.5 g، شکر: 3 g
منبع: https://www.skinnytaste.com/air-fryer-breaded-chicken-،/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*