من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
با این خوراکی غنی، خامه ای و فاسد خود را گرم کنید شکلات داغ وگان تهیه شده با شکلات وگان واقعی – یک دستور غذای 4 ماده ای سریع و آسان برای روزهای سرد!
چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت
فقط با 4 ماده و بدون لبنیات، میتو،د یک هات چاکلت وگان غنی، خامهای و به اندازه کافی شیرین درست کنید که برای عصرهای سرد و لحظات جشن عالی است. در حالی که من در تمام طول سال از شکلات داغ لذت می برم، هیچ چیز بهتر از خوردن شکلات داغ پر از خامه فرم گرفته و مارشمالو در حین تزئین، تماشای فیلم های کریسمس و بسته بندی هدایا نیست.
من قبلاً ،یبی از هات چاکلتهای گیاهی خانگی را در طول سال به اشتراک گذاشتهام، اما این یک شکلات داغ غیر لبنی برای تعطیلات (و من،تهای خاص) است که از شکلات وگان واقعی برای خوراکی غلیظتر و منحطتر استفاده میکند. شما نمی تو،د طعم شکلات داغ ساخته شده با شکلات وگان ذوب شده را ش،ت دهید – و هنوز هم ارزان، آشپز خانه پسند، و بی نهایت قابل تنظیم است. به علاوه، بسیار آسان است: مواد را روی اجاق گاز بجوش،د، سپس بگذارید کمی خنک شوند – همین!
به دنبال نوشیدنی های آرامش بخش تر هستید؟ یک تخم مرغ ساده وگان، یک بیسکوف لاته یا یک شکلات داغ مکزیکی غلیظ را امتحان کنید.
اجزاء
تغییرات دستور غذا
علاوه بر تمام سفارشیسازیهای بالا، میتوان طعم بیشتری را به این دستور پخت شکلات داغ خانگی بدون لبنیات اضافه کرد:
- پودر کاکائو: طعم شکلاتی غنی تری می خواهید؟ به هر وعده یک قاشق پودر کاکائو (معمولی یا هلندی) اضافه کنید.
- نارنجیپوست پرتقال را در مخلوط بجوش،د. قبل از سرو بردارید.
- ادویه جات ترشی جات: طعم شکلات داغ وگان با دارچین، جوز هندی، ادویه چای، ادویه کدو تنبل، ادویه شیرینی زنجبیلی (+ کمی م،)، فلفل کاین و غیره.
- عصاره های طعم دهنده / شربت: ی،ی پرتقال، ن،اع، کارامل، گل رز، بادام، و،ل، فندق و غیره. به دلخواه به دور از حرارت اضافه کنید.
- کره آجیل / اسپرد: کره بادام، کره بادام زمینی، نوتلا وگان و غیره را اضافه کنید.
طرز تهیه هات چاکلت گیاهی
مرحله 1: همه مواد را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد و مرتب هم بزنید تا کف قابلمه نسوزد.
مرحله ۲: حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه بجوش،د و هر از گاهی کناره ها را هم بزنید یا بتراشید تا کمی غلیظ شود. بعد از اینکه ، رنگ شد، حرارت را خاموش کنید، مزه کنید و میزان شیرینی آن را تنظیم کنید. درب ظرف را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه قبل از سرو خنک شود.
اگر مخلوط شروع به جوشیدن کرد علاوه بر این، حرارت را بیشتر کم کنید و هم بزنید.
سوالات متداول
بله! برای یک وعده، شکلات گیاهی، شکر و قهوه فوری (در صورت استفاده) را به یک فنجان با مقدار کافی شیر گیاهی اضافه کنید. به مدت 20 تا 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود، سپس باقیمانده شیر گیاهی را به آن اضافه کنید و 40 تا 60 ث،ه در دمای دلخواه حرارت دهید. مراقب باشید – اگر شیر داغ گیاهی به مدت طول، باقی بماند، می تواند بجوشد.
بله، برای دسته های بزرگ عالی است و در مهم، ها گرم نگه می دارد. همه مواد را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید. از عملکرد “گرم نگه داشتن” برای سرویس در طول زمان استفاده کنید.
بله، یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (در صورت نیاز تنظیم کنید) برای نوشیدنی غلیظ تر بدون اضافه ، شکلات اضافه کنید، اما توجه داشته باشید که بهتر است فورا آن را مصرف کنید زیرا به خوبی ذخیره نمی شود.
نکات دستور غذا برای حرفه ای ها
- از شکلات گیاهی با کیفیت بالا استفاده کنید: مطمئن شوید که شکلات وگان واقعی است که با کره کاکائو و طعمی که ترجیح می دهید درست شده است.
- شیر گیاهی خود را با دقت انتخاب کنیدمطمئن شوید که طعم آن را دوست دارید و برای بهترین نتیجه از یک گزینه پرچرب (مانند شیر نارگیل) استفاده کنید. مخلوط شیر نارگیل و شیرهای دیگر یک راه حل عالی است.
- برای شکلات داغ بدون لبنیات: این بهترین کار را با شیر به سبک باریستا، با استفاده از کف کن دستی انجام می دهد.
- برای گرم نگه داشتن او: شکلات داغ گیاهی را در یک قابلمه درب دار (به مدت چند ساعت)، در یک فنجان/ ف،ک عایق یا در قابلمه ای با عملکرد “گرم نگه داشتن” گرم نگه دارید.
ایده ها به منصه ظهور می رسند
- خامه فرم گرفته وگان
- مارشمالو
- شکلات چیپسی
- آب نبات یا فنجان شیرینی زنجبیلی
- سس شکلات/کارامل (یا سایر سس ها/شربت ها)
- کوکی ها/آب نبات ،د شده
چگونه باقی مانده غذا را ذخیره کنیم؟
باقیمانده هات چاکلت وگان خانگی باید به مدت 3-4 روز در یک پارچ در یخچال نگهداری شود. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید و خوب هم بزنید.
همه مواد را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکلات وگان به کف کاسه ن،بد.
حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه بجوش،د. گاهی اوقات کناره ها را بکوبید و ،اش دهید. مخلوط ور میآید، اگر خیلی سریع اتفاق میافتد و میخواهد از قابلمه بیرون بریزد، حرارت را کم کنید و هم بزنید.
هنگامی که به یک قوام غنی و خامه ای رسیدید، حرارت را خاموش کنید، مزه کنید و سطح شیرینی را تنظیم کنید.
قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. روی آن را با درب بپوش،د و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
از گرما لذت ببرید.
- از شکلات گیاهی با کیفیت بالا استفاده کنید: مطمئن شوید که شکلات وگان واقعی است که با کره کاکائو و طعمی که ترجیح می دهید درست شده است.
- شیر گیاهی خود را با دقت انتخاب کنیدمطمئن شوید که طعم آن را دوست دارید و برای بهترین نتیجه از یک گزینه پرچرب (مانند شیر نارگیل) استفاده کنید. ،یبی از شیر نارگیل و سایر شیرهای گیاهی یک راه حل عالی “در بین” ایجاد می کند.
- برای شکلات داغ بدون لبنیات: این بهترین کار را با شیر به سبک باریستا، با استفاده از کف کن دستی انجام می دهد.
کا،ی: 2085Kcalکربوهیدرات ها: 164gپروتئین: 51gچربی: 153gچربی اشباع شده: 36gچربی های چند غیر اشباع: 47gچربی های تک غیر اشباع: 47gسدیم: 10082میلی گرمپتاسیم: 67میلی گرمفیبر: 35gشکر: 115gکلسیم: 9555میلی گرمآهن: 13میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
،ت: نوشیدنی
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: اجاق گاز
رژیم غذایی: سبزی
منبع: https://plantbasedonabudget.com/vegan-،t-c،colate/تحریریه غذا شرقی