طرز تهیه غذاهای محلی استان گیلان؛ بهشت عاشقان غذا کجارو

رستوران آویشو با غذای متنوع گیلکی یکی دیگر از بهترین رستوران‌های گیلکی در تهران است که در شرق تهران واقع‌شده است. رستوران آویشو یک رستوران با فضایی صمیمی و محیطی مناسب برای خانواده‌هاست. شما می‌توانید از غذاهای متنوع و باکیفیت رستوران آویشو سفارش دهید و طعم و مزه غذاهای گیلکی را تجربه کنید. رستوران گیلانسرا یک رستوران مانند رستوران‌های بین‌راهی شمال است یک رستوران که وقتی وارد می‌شوی بوی غذاهای شمال هوش از سر هرکسی می‌برد. این رستوران بدون هیچ تجملاتی در ظروف استیل غذاهای خود را سرو می‌کند.

  • یک یا دو پیمانه آب در قابلمه بریزید، درب آن را ببندید و اجازه دهید خورش به‌آرامی و روی حرارت ملایم بپزد.
  • در همین حین، کشمش از قبل خیس کرده را در روغن در یک تابه سرخ کنید تا کشمش‌ها پف کنند.
  • ماهی شما باید به خوبی برش داده شود و در نمک و فلفل برای دو ساعت مزه دار گردد.
  • پس از پخت سیر و کشیده شدن آب آن، سیرها را با کره، روغن مایع و زردچوبه سرخ کنید تا عطر سبزی سرخ شده بلند شود.
  • خورش قرمه سبزی در استان گیلان به روش‌های مختلفی درست می‌شود.
  • سپس لپه‌ها را همراه با مرغ و پیاز تفت دهید و مراقب باشید که له نشوند.

در دستور تهیه قلیه ماهی شمالی از مغز گردوی آسیاب شده هم استفاده می‌شود. در طرز تهیه سنتی فیبیج در فر، باید سینی فر را چرب کنید و کمی نمک روی آن بپاشید. سپس ماهی را برای یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد. پس از گذشت این مدت، روی ماهی را به کره آغشته کنید و فر را در تنظیمات گریل بگذارید تا روی ماهی نیز مانند کف آن، برشته و طلایی شود. شاه کوکو یا شاکوکوی ماسالی، یک غذای متفاوت، مجلسی و خوشمزه است که در میان خانوادههای تالشی زبان از محبوبیت بالایی برخوردار است و معمولا برای مجالس رسمی سرو می‌شود.

طرز تهیه لوبیا کباب گیلانی خوشمزه 4 نفره

در ادامه طرز تهیه این غذای فوق العاده خوش مزه و ساده را به شما آموزش خواهیم داد. در ادامه طرز تهیه این آش ترش و خوشمزه از انواع غذاهای محلی مازندران را به شما آموزش خواهیم داد. دوره آموزش آشپزی در مرکز آموزش آنلاین آشپزی فراموش نشود.

مرغ شکم پر

در این پست به شما طرز تهیه 7 غذای شمالی با مرغ را آموزش می دهیم، با ما همراه باشید. برای درست کردن این غذا اول سیر له شده را با نمک و زردچوبه تفت می دهیم و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. در ظرف دیگری برنج و انواع سبزیجات خرده شده را می پزیم و بعد از مدتی آرد را به این ترکیب اضافه می کنیم.

برخی افراد، کمی رب آلوچه نیز در مراحل اول پخت در آش می‌ریزند. توجه داشته باشید که برگ سیر بعد از سرخ شدن نصف می‌شود، پس در ریختن آن صرفه‌جویی نکنید. شما می‌توانید به‌جای گوشت مرغ از گوشت اردک و غاز هم استفاده کنید. مغز‌های گردو را داخل مخلوط‌کن بریزید و آسیاب کنید تا به‌شکل پودر درآیند. شمامی‌توانید در این غذا از ۱۰۰ گرم لوبیای چشم بلبلی هم استفاده کنید. شما می‌توانید علاوه بر آب نارنج از آبغوره نیز استفاده کنید.

در فهرست غذاهای محلی و سنتی گیلانی نام «شامی پوک» همیشه در بالای لیست است. شامی پوک یکی از خوشمزه ‌ترین غذاهای نونی استان گیلان است. شامی پوک همان‌ قدر که به سرعت تهیه می‌ شود همان‌قدر هم مجلسی و لذیذ و خوشمزه است. گیلانی‌ها معمولا کال کباب را در کنار سایر غذاها به خصوص غذاهایی که در ترکیب آن‌ها ماهی یا مرغ دارند و نیز واویشکا و یا انواع خورش سرو می‌ کنند.