طرز تهیه غذاهای محلی استان گیلان؛ بهشت عاشقان غذا کجارو
انتشار: تیر 26، 1403
بروزرسانی: 28 خرداد 1404

طرز تهیه غذاهای محلی استان گیلان؛ بهشت عاشقان غذا کجارو

شعله گاز را کم کنید، آب انار، رب انار ترش یا آبغوره را به خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. حتما تا به حال فهمیدید که دانه های انار و رب انار چقدر در غذاهای شمالی نقش مهمی دارد. مواد لازم برای تهیه این غذا سیر، پیاز، دانه های انار، رب انار و مرغ است. اول پیاز و سیر را تفت می دهیم و مرغ را به آن اضافه می کنیم تا سرخ شود.

  • پارکینگ اختصاصی نیز در این رستوران واقع شده تا هیچ مشکلی برای پارک اتومبیل هایتان نداشته باشید.
  • سپس لوبیا چیتی، نخود و باقالی را با آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا نیمپز شوند.
  • در زمان پخت کوکوها در خورش، آن ها را هم نزنید تا له نشوند.
  • بعد از پخته شدن باقلاها تخم مرغ ها را به غذا اضافه می کنیم.

یک غذای خوشمزه و خشزنگ از انواع غذاهای محلی مازندران. این غذا بسیار بذیذ است و از غذاهای محلی استان مازندران است. طرز تهیه آش بشته واش مازندرانی مخصوص را برایتان قرار دادیم تا بتوانید آن را برای عزیزانتان در منزل تهیه کرده و با آنان میل کنید. مواد لازم برای تهیه این غذا بادمجان کبابی، ترکیب سیر و گردوی خرد شده، آب انار ترش، نعناع فلفلی و گیاه محلی است که به آن چوچاق می گویند.

۱۸. خورش ملا قورمه شمالی و طرز تهیه آن

از جمله غذاهای چالوس و مازندران که اصالت بسیار داشته و در بین اهالی بومی این مناطق بسیار محبوب است، بشته واش است. این غذا از خانواده آش ها است اما می توان آنرا با پلو نیز میل کرد و این از جمله ویژگی های متمایز غذای بشته واش محسوب می شود. بشته واش مخصوصاً در روستای کندلوس بسیار محبوب است و تقریباً محال است به این روستا سفر کنید و بشته واش پزان نباشد.

پر کردن شکم ماهی:

خورش را در ظرف سرو بکشید و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. به مرغ، نمک و فلفل بزنید و آن ها را با دستانتان ماساژ دهید تا خوب به نمک و فلفل آغشته شوند. سپس آن ها را در کمی روغن در تابه تفت دهید تا دو طرف آن ها طلایی شود. پیازهای نگینی خرد شده را در یک قابلمه مناسب در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند.

سعی کنید از اشپل ماهی سفید یا ماهی کپور استفاده کنید. اگر به سبزی معطر گیلانی دسترسی ندارید، از نعنا، و جعفری و ریحان استفاده کنید. در زمان پخت کوکوها در خورش، آن ها را هم نزنید تا له نشوند. در سبزی مایه کوکو اشپل می توان از برگ سیر تازه و کمی شنبلیله هم استفاده کرد. کوکو اشپل را می توان هم با نان و هم با برنج سرو کرد. شامی ماسوله ای را با برنج محلی، کره، ماست و پنیر محلی سرو کنید.