این دستور پخت نان ذرت غذای جانبی عالی برای شکرگزاری یا تعطیلات است. مملو از گیاهان تازه و معطر هستند، آنها خوش طعم و خوش طعم هستند.
این دستور پخت نان ذرت، غذای جانبی تعطیلات رویاهای من است. این ،یبی خوشمزه از دو چیز مورد علاقه من است: نان ذرت خانگی و چاشنی ک،یک روز شکرگزاری. این شامل مکعب های کمی شیرین از نان ذرت است که با گیاهان مرزه و معطر مخلوط شده و تا قهوه ای طلایی پخته شده است. به من بگویید که وسوسه نمی شوید آن را به منوی شکرگزاری خود اضافه کنید!
از نظر فنی، این قیمه نان ذرت در واقع سس نان ذرت است زیرا در یک ظرف پخته می شود، نه داخل بوقلمون. این بدان م،ی است که کاملاً گیاهی است و عالی برای ادامه دادن
اگر در این فصل تعطیلات آماده تغییر از چاشنی ک،یک هستید، این دستور تهیه سس نان ذرت را امتحان کنید. شما (و همه افراد حاضر در میز) آن را دوست خواهید داشت!
مواد تشکیل دهنده سس نان ذرت
برای تهیه این سس نان ذرت به چه چیزهایی نیاز دارید:
- نان ذرت، طبیعتا! توصیه می کنم از این دستور پخت نان ذرت خانگی استفاده کنید. در صورت ،وم، مخلوط نان ذرت مورد علاقه شما یا نان ذرت ،یداری شده در فروشگاه در اینجا نیز کار خواهد کرد. برای تهیه این سس به یک تابه نان ذرت 8*8 اینچی نیاز دارید.
- پیاز، سیر و کرفس – این نتهای معطر طعمی لذیذ به فیلینگ اضافه میکنند. آنها را سرخ خواهید کرد روغن زیتون قبل از مخلوط ، آن با نان ذرت.
- گیاهان تازه – بسیاری از دستور العمل های سس نان ذرت نیاز به یک مخلوط چاشنی مرغ از قبل آماده شده دارند، اما من ترجیح می دهم خودم را با گیاهان تازه درست کنم. مریم گلی، رزماری یا آویشن و جعفری طعمی پررنگ و خاکی به این دستور اضافه می کنند.
- آب سبزیجات – پرکننده را مرطوب می کند.
- تخم مرغ – رطوبت می دهند و فیلینگ را به هم می ،بانند.
- کره ذوب شده – به قهوه ای شدن و ترد شدن بالای فیلینگ در فر کمک می کند.
- و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه فیلینگ نان ذرت
نان ذرت خشک طعم بیشتری نسبت به نان ذرت مرطوب جذب می کند، بنابراین اولین قدم در این دستور پخت نان ذرت است. نان ذرت را در فر خشک کنید.
آن را مکعبی می کنیم و روی سینی فر پهن می کنیم. در فر با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و کمی ترد شود بپزید.
در همین حین، آروماتیک ها را سرخ کنید. پیاز و کرفس را روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند بپزید. سیر را هم بزنید.
سپس، نان ذرت را با چاشنی بریزید. آن را با مواد معطر و سبزیجات سرخ شده به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. پرتاب کنید تا ،یب شود.
فیلینگ را مرطوب کنید با تخم مرغ و 2 فنجان آب سبزیجات. ،یب خوبیه اگر پر ، خشک باقی ماند، 1/2 فنجان آبگوشت دیگر اضافه کنید تا به طور یکنواخت مرطوب شود. مخلوط سس را به یک ظرف پخت 9×13 اینچی چرب شده منتقل کنید و با کره ذوب شده بریزید.
فیلینگ را بپوش،د و بپزید به مدت 25 دقیقه. درب را باز کنید و 15 تا 25 دقیقه دیگر بپزید یا تا زم، که روی آن کمی ترد و قهوه ای طلایی شود.
با جعفری تازه تزئین کنید و لذت ببرید!
نکاتی برای پیشرفت
مانند همه بهترین غذاهای جانبی شکرگزاری، این سس نان ذرت برای آماده سازی عالی است. چند گزینه برای تنظیم از قبل دارید:
- با نان ذرت ادامه دهید. دستور پخت نان ذرت من را تا 3 ماه قبل آماده کنید. سفت بپیچید و فریز کنید تا زم، که برای تهیه فیلینگ آماده شوید.
- چند ساعت قبل از سرو مواد را جمع کنید. آنها را در یک ظرف پخت بچینید، روی آن را بپوش،د و قبل از غذا یک ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید. وقتی برای پخت آماده شدید، درب آن را باز کنید و کره ذوب شده را روی آن بپاشید. سپس آن را طبق دستور پخت بپزید.
- آن را یک روز جلوتر بسازید. کل فیلینگ را 1 روز قبل جمع کنید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. یک شب آن را در یخچال نگهداری کنید. قبل از غذای روز بعد، فیلینگ را با درب، در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا کاملا داغ شود، سپس درب آن را باز کرده و بپزید تا روی آن کمی ترد شود.
نحوه نگهداری فیل نان ذرت
باقیمانده غذا در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز به خوبی نگهداری می شود. دوباره در مایکروویو یا فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
چگونه قیمه های نان ذرت را فریز کنیم
می تو،د این سس را نیز فریز کنید. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس روی ظرف پخت را محکم بپوش،د یا سس را به ظروف فریزر منتقل کنید. تا 3 ماه فریز کنید.
قبل از گرم ، مجدد آن در فر با دمای 350 درجه فارنهایت، اجازه دهید تا فیلینگ منجمد یک شب در یخچال ذوب شود. ،مت های کوچک نیز در مایکروویو به خوبی گرم می شوند.
غذاهای جانبی مورد علاقه بیشتر در تعطیلات
اگر عاشق این دستور پخت نان ذرت هستید، یکی از این مخلفات خوشمزه تعطیلات را امتحان کنید:
فیلینگ نان ذرت
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت 20 دقیقه
خدمت می کند 12
این سس نان ذرت یکی از غذاهای جانبی مورد علاقه من در تعطیلات است. دل،ب و لذیذ است، دارای نان ذرت شیرین، سبک و ترد، عطرهای خوش طعم، و گیاهان تازه مانند مریم گلی و آویشن. دستورالعمل های آماده سازی قبلی را در پست وبلاگ بالا بیابید.
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت 9 در 13 اینچی یا ظرف پخت مشابه را چرب کنید.
-
نان ذرت مکعبی را روی یک ورقه پخت بزرگ پهن کنید و به مدت 10 دقیقه در فر بپزید یا تا زم، که کمی ترد و قهوه ای طلایی شود.
-
روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند تفت دهید. سیر را هم بزنید.
-
نان ذرت برشته شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مخلوط پیاز، مریم گلی، رزماری و جعفری را اضافه کنید. هم بزنید، سپس 2 فنجان آب سبزیجات و تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا نان ذرت به طور یکنواخت مرطوب شود. اگر احساس کردید خشک شد، مقدار بیشتری آب سبزیجات به آن اضافه کنید تا مرطوب شود. من معمولا تا 1/2 فنجان دیگر استفاده می کنم.
-
به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید و با کره آب شده بپاشید. روی آن را بپوش،د و به مدت 25 دقیقه بپزید، سپس درب آن را باز کنید و 15 تا 25 دقیقه دیگر بپزید یا تا زم، که روی آن ترد و کمی طلایی شود. با جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/cornbread-stuffing/
تحریریه غذا شرقی