چلوکباب ایرانی در بین توریست هایی که وارد ایران می شوند هم بسیار محبوب است و در ۲ مدل سرو می شود. بعضی ها این غذای لذیذ را با نان سنگک میل میکنند و بعضی ها با برنج. که البته شعار معروف چلوکباب ایرانی نون داغ و کباب داغ است. در کنار این غذا معمولا ریحان و پیاز و دوغ جذاب هایی هستند که شدیدا به طعم و مزه غذا جذابیت اضافه می کنند. دیزی یکی از شناختهترین غذاهای ایرانی است که از گذشته تا به امروز محبوبیت زیادی بین مردم ایران داشته است. این غذا مختص به استان خاصی نیست و معمولا در تمامی استانهای ایران شناخته شده است.
- با گذر زمان، نام این ظرف با این غذا گره خورده است و امروزه بسیاری از مردم کلمه دیزی را بهعنوان نام غذا و مترادف «آبگوشت» میدانند.
- کباب تابهای، نوعی خوراک است که به طور کلی مواد مورد نیاز آن شامل گوشت گوسفندی چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و البته سماق میشود.
- غذای ایرانی دیزی / آبگوشتبرای تهیه این غذا، گوشت بره را با حبوبات (عمدتاً لوبیا و نخود)، سیب زمینی و گاهی گوجه فرنگی کاملاً می پزند.
- این خورشت در استان کرمان طبخ شده و از انواع آلو میتوان برای طبخ آن استفاده کرد.
- برای ادامهی طرز تهیه بورک حلزونی با مرغ و قارچ اینجا کلیک کنید.
در این مقاله مجله اسنپ اکسپرس قصد داریم ده مدل غذای برنجی خوشمزه را با دستور تهیه به شما معرفی کنیم. غذای سنتی در اکثر مناطق ایران وجود دارد و البته در بعضی از شهرهای ایران شهرت بیشتری دارد. به طور مثال استان گیلان غذا های متنوعی دارد که حتی بعضی از آنها شهرت جهانی دارند.
طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید
قیمه نثار در گویش به اشتباه قیمه نساء هم تلفظ میشود بیشتر در مراسم و مجالس رسمی آن را سرور میکنند. بوی عجیب و مدهوش کننده زعفران و دارچین از فاصله های خیلی دور هم به مسافران پیغام یک تجربه بی نظیر را می دهد. اگر به تبریز سفر میکنید ایمان داشته باشید که معروفترین آش دوغ دنیا! روش های طبخ این آش خوشمزه متفاوت است اما دستور پخت طلایی و اصلی آن نزد مردمان مهمان نواز و خوش ذوق تبریز است. آش دوغ به زبان ترکی آیران آش یا دوغا معنی شده و تفاوت آن با دیگر آشها را میتوان در انواع سبزی های کوهی و همچنین دوغی که برای طعم دار کردن آن اضافه میشود دانست. با توجه به اینکه در شهر همیشه سبز و رویایی تبریز دامپروری بسیار رواج دارد، طعم خاص دوغ به خاطر تغذیه سالم دام ها ملموستر است.
ماهی شکم پر
بهترین مکان برای خوردن غذاهای خوش مزه در شهر بندرعباس رستورانهای کنار بازار مرکزی ماهی فروشان است. غذای خوشمزه ایرانی آلبالو پلواین غذا نسبت به سایر غذاهای تشریفاتی ساده تر و در عین حال خوشمزه و پرطرفدار است. این غذای ترش و شیرین ایرانی را می توان در تابستان با آلبالو تازه یا در فصول دیگر با یخ زده یا مربای آلبالو تهیه کرد. جالب است بدانید که کلسیم موجود در بادامی که در قیمه نثار استفاده میشود، دو برابر پسته است! علاوه بر این پروتئین و ویتامین دی موجود در آن را هم نباید نادیده گرفت.
باقالی پلو نیز همانطور که از نامش معلوم است یک نوع پلو است که با باقالی های سبز مخلوط شده است. بیشتر افرادی که گرسنه میشوند و به هنگام ظهر ناهار نمیخورند، به دلیل افت قند خون دچار عصبانیت، سرگیجه و سردرد میشوند. احساس ضعف و سستی در بدن انسان رخنه کرده و به مرور زمان بدن ضعیف و ضعیفتر خواهد شد. میگو سوخاری برای پیش غذا و غذای آسان و راحت گزینه بهتری است.
نحوه نگهداری گیاهان پرطرفدار
بامیه یکی از سبزیجات مقوی است و معمولا در طرز تهیه انواع غذاها مثل «خورش بامیه» و حتی ترشی بامیه هم به کار میرود. طرز تهیه خورش بامیه مشابه دیگر خورشهای موجود در لیست غذاهای ایرانی است و با انواع گوشتها میتوانید آن را مقویتر و طعمدارتر کنید. یک غذای خوشمزه ایرانی و در عین حال مقوی و ساده، «آبگوشت شله بریون» است. در طرز تهیه شله بریون که اصالتش به اصفهان میرسد از زیره، برنج و گوشت استفاده میشود. بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم میتواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند.