غذاهای شمالی با ماهی
انتشار: تیر 08، 1403
بروزرسانی: 26 خرداد 1404

غذاهای شمالی با ماهی

من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با یامی شف در ارتباط باشید. بعد از پخت نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید . عدس و لوبیا نیم پز شده را با نیم کیلو سبزی خرد شده( که شامل گشنیز، جعفری، تره، برگ چغندر) در قابلمه ریخته و ۸ لیوان آب اضافه کنید. سبزی را خرد کرده و به همراه روغن مایع در تابه تفت دهید. در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخم مرغ بپزد.

  • سپس یک فنجان آب سرد در قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گردوها روغن بیندازند.
  • اگر به دنبال یک غذای خوشمزه برای مجالس هستید غذاهای شمالی با مرغ بهترین انتخاب خواهند بود.
  • استفاده از مواد اولیه متنوع و تازه امتیاز ویژه غذاهای این منطقه است.
  • برای اینکه غذای تان خوشمزه شود باید بگذارید خورشت جا بیوفتد و آب مرغ و آلو غلیظ شود.

برای تهیه این خورش خوشمزه مازندرانی از موادی مانند گردو، کنجد آسیاب شده، انار دون شده، روغن و گوشت استفاده می شود. این غذای خوشمزه محلی به همراه نیمروی تخم مرغ هم زده خورده می شود. یکی از غذاهای لذیذ و محبوب اهالی مازنداران، آغوز مسما است. این غذای لذیذ با گوشت اردک تهیه می شود که مواد لازم برای تهیه آن، رب انار، گردو، شکر و دانه های سابیده انار است. طرفداران غذاهای ملس باید یک بار امتحانش کنند زیرا بسیار خوشمزه است.

سپس یک عدد پیاز رنده شده و دو حبه سیر رنده شده را به مرغ ریش ریش در یک کاسه بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید و ورز دهید. هویج و سیب زمینی پخته و درشت رنده شده را به همراه نخودفرنگی پخته و قارچ تفت داده شده در کره به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید. مالاوابیج، یکی از غذاهای لذیذ گیلکی است که با مرغ، اردک یا مرغابی، پیاز، رب انار و رب گوجه فرنگی درست می شود.

در روش دوم، یک تابه پر از آب را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب گرم شود، اما نجوشد. سپس کولی ها را دوتا دوتا در آب گرم بریزید و پس از چند لحظه آن ها را دربیاورید. ماهی ها را در سینک بریزید و با فشاری کوچک، پوست آن ها را جدا کنید. توجه دشاته باشید که مایه کولی نباید زیاد در آب گرم بماند؛ زیرا آب پز می شود. سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، تخم مرغ، مرغ، پیاز، آب لیموی تازه، نمک، فلفل و زردچوبه درست می شود.

۶. کوکو چغرتمه یا بادکوبه ای و طرز تهیه آن

البته میزان ترشی و شیرینی آن را می توان با اضافه کردن شکر به خورشت متعادل تر کرد. این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای مازندران است و به دلیل طعم خاصی که دارد، گردشگران زیادی در سفر به این منطقه آنرا امتحان می کنند. غذاهای محلی مازندران یا همان غذاهای شمالی مازندرانی بسیار خوشمزه هستند. شما می توانید این نکات را در آشپزی های خود رعایت نمایید. طرز تهیه هاوریش کدو مازندرانی برای 3 نفرهمانطور که در بخش های قبلی ذکر شده است کدو از پایه های ثابت در بعضی از غذاهای مازندرانی است. طرز تهیه خورش کئی انار مازندرانی مخصوصباز هم یک غذای خوشمزه دیگر.

– ماهی سفید شکم پر( ماهی گردوبیج)

پلاکباب یا پلوکبابی، یکی از غذاهای مجلسی و محبوب گیلانی است که با گوشت و برنج محلی کته درست می شود. این غذای لذیذ را معمولا با باقالی خشک یا تازه، تخم ماهی شور (اشپل)، پیاز و گردو سرو می کنند. سبزی ساطوری خرد شده را به صورت جداگانه در روغن سرخ کنید و آن را به همراه کولی سرخ شده به مغز گردو اضافه کنید. پس از حدود یک ساعت، شکر، نمک، فلفل و آبغوره را به مواد کولی غورابیج اضافه کنید و اجازه دهید تا برای چند دقیقه قل بخورند. در هنگام خرید ماهی کولی، حتما توجه کنید که این ماهی تازه باشد.

در این مقاله قصد داریم شما را با چندین غذای شمالی برتر که هنگام سفر به ایران باید امتحان کنید آشنا کنیم، پس همراه کاملیما باشید. در ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را با نمک، فلفل و آبلیمو و جعفری مخلوط کنید. اگر مقداری گردوی آسیاب شده و سبزی اضافه کنید، خورش مرغ ناردون گیلانی خواهید داشت. ابتدا مرغ را با پیاز و دو حبه سیر ، مقداری فلفل ، زردچوبه و نمک بپزید. به پیاز ادویه ها و را سیر اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز و سیر طلایی شوند.