قارچ گالت – یک زوج آشپز


این گالت قارچ دل،ب، یک دستور پخت تارت خوش طعم و مزه دار است! این ایده شام ​​گیاهی همه را شگفت زده خواهد کرد.

گالت قارچ

آیا به دنبال یک ایده شام ​​گیاهی خیره کننده در پاییز یا زمستان هستید؟ مرزه را امتحان کنید قارچ قارچ! این تارت فرانسوی فرم آزاد فقط برای دسر نیست. آن را با یک فیل شور درست کنید و یک غذای اصلی گیاهی سرگرم کننده است، مانند کیش. این یکی از قارچ‌های گوشتی، لایه‌های لایه‌ای روی یک اسمیر کرکی از ریکوتا و پنیر پارمزان و معطر شده با سیر و آویشن تازه است. این همه در یک پوسته پوسته پوسته و کره ای بسته بندی شده و تا حد کمال پخته شده است. بو به تنهایی قبل از اولین لقمه باعث ترشح بزاق ما شد. آماده برای پختن؟

مواد لازم برای این گالت قارچ

گالت یک تارت فرانسوی روستایی است: یک پای گرد که بدون ظرف پای با استفاده از پوسته شیرینی تا شده درست می شود. درست است: بدون صفحات پای یا نورد و برش دقیق! خمیر را به سادگی باز کنید، مواد را به آن اضافه کنید و روی پوسته بریزید. گالت ها اغلب به ،وان دسر سرو می شوند، مانند گالت هلو یا زغال اخته. اما آنها به ،وان پای های شور نیز کار می کنند، مانند گالت گوجه فرنگی یا قارچ. در اینجا چیزی است که شما برای دستور پخت این گالت قارچ نیاز دارید:

  • قارچ: ،یبی از ،ی (بیبی بلا) و شیتا، طعمی پیچیده و ظریف را ایجاد می کند.
  • روغن زیتون
  • من بید هستم
  • پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، آویشن خشک
  • پنیر ریکوتا
  • پنیر پارمسان
  • سیر
  • آویشن تازه
  • ارد
  • کره
  • نمک
  • پودر خمیرمایه
  • تخم مرغ
قارچ قارچ

نکاتی برای کار با خمیر گالت

،مت اصلی این گالت قارچ که کمی تکنیک می خواهد؟ خمیر شیرینی! در حال حاضر، کار با این خمیر گالت آسان است، اما در هنگام تهیه شیرینی باید به چند نکته توجه کنید. اینجا نکاتی وجود دارد:

  • آرد را بر حسب گرم وزن کنید (یا قاشق و صاف کنید). وزن ، آرد در مقیاس غذا بر حسب گرم دقیق‌ترین اندازه‌گیری را فراهم می‌کند (و به نظر می‌رسد کمتر نامرتب است!) یا می‌تو،د آرد را با قاشق در پیمانه اندازه‌گیری بریزید، سپس آن را با پشت قاشق صاف کنید. این دقیق تر از برداشتن آرد از ظرف است که می تواند منجر به آرد بیشتر در هر فنجان شود.
  • به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر جمع شود. باید حدود 5 تا 6 قاشق غذاخوری طول بکشد، اما بسته به مقدار دقیق آرد، شاید کمی بیشتر باشد.
  • خنک شدن 1 ساعت. سرد ، مهم است، به طوری که کره بتواند جامد شود. در غیر این صورت، پوسته می تواند در فر ذوب شود.
  • به شکل دایره 12 اینچی بغلط،د، سپس فیل را اضافه کنید. ابتدا سطح کار خود را آرد پاشی کنید. خمیر را بردارید و در صورت نیاز در صورت ،بیدن آرد بیشتری به سطح آن اضافه کنید. سپس فیلینگ ریکوتا و قارچ را اضافه کنید.
  • به آرامی آن را تا کنید تا یک پوسته 2 اینچی ایجاد کنید. چین ها را روی هم قرار دهید تا یک دایره در اطراف فیلینگ ایجاد کنید: ع، ها را ببینید.

برای شستن تخم مرغ

قبل از پخت این گالت قارچ، مهم است که روی پوسته تخم مرغ را بشویید و نمک بپاشید. شستن تخم مرغ براقیت طلایی خوبی روی پوسته ایجاد می کند. افشای کامل: تخم مرغ ما تمام شده بود و برای این ع،‌ها (جایگزینی برای شستشوی تخم‌مرغ) مجبور شدیم روی خامه غلیظ تا پوسته ،یم. می تو،د بگویید که در سایر دستور العمل های گالت ما براقیت پوسته را ندارد! بنابراین شستشوی تخم مرغ راهی است که باید انجام شود.

قارچ قارچ

سرو این گالت قارچ

هنگامی که گالت قارچ خود را پختید، هنوز به آن نپردازید! زمان خنک شدن برای دستیابی به بهترین بافت مهم است. در اینجا چیزی است که باید بد،د:

اطلاعات ذخیره سازی

بقایایی از این گالت قارچ دارید؟ آن را در ظرف نگهداری قرار دهید و تا 3 روز در یخچال قرار دهید. همچنین می تو،د آن را 1 روز قبل درست کنید: آن را بپزید، سپس یک شب در یخچال بگذارید. قبل از سرو، آن را حدود 30 دقیقه روی پیشخوان بگذارید تا به دمای اتاق برسد. در صورت تمایل آن را در فر 350 درجه گرم کنید تا کاملا گرم شود.

قارچ قارچ

دستور العمل های بیشتر گالت

شما می تو،د در هر فصل با میوه ها و سبزیجات زیادی یک گالت درست کنید! در اینجا چند دستور پخت دیگر برای امتحان وجود دارد:

دستور پخت این گالت قارچ …

گیاه خواری.

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این گالت قارچ دل،ب، یک دستور پخت تارت خوش طعم و مزه دار است! این ایده شام ​​گیاهی همه را شگفت زده خواهد کرد.


برای خمیر گالت

  • 1 ½ فنجان [210 grams] آرد همه منظوره با قاشق و صاف شده
  • ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • ¼ قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • 10 قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک
  • 5 به 6 قاشق غذاخوری آب سرد
  • 1 تخم مرغ، برای شستن تخم مرغ
  • نمک دریای پولکی، برای پاشیدن

برای پر ،

  • 16 اونس قارچ ،ی، تمیز و برش خورده
  • 4 اونس قارچ شیتاکه، ساقه ها را برداشته و برش داد
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا (یا تاماری)
  • 2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز دودی
  • ½ قاشق چای خوری آویشن خشک
  • ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر، به علاوه مقدار بیشتری برای پاشیدن
  • ¾ فنجان ریکوتا شیر کامل
  • ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • 1 حبه سیر کوچک، رنده شده
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 شاخه های آویشن تازه، برای رویه ،


  1. در یک کاسه متوسط، آرد، نمک کوشر و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. کره را به قطعات کوچک برش دهید، سپس با استفاده از مخلوط کن یا چنگال شیرینی‌پزی، آن را در مخلوط آرد برش دهید تا زم، که عمدتاً مخلوط شود و بافتی سنگ‌ریزه‌ای (با تکه‌های نخودی یا کوچک‌تر) ایجاد شود.
  2. 4 قاشق غذاخوری از آب خنک را روی آرد بپاشید و به تدریج با چنگال هم بزنید تا آرد بیشتر جا بیفتد. 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافی را اضافه کنید تا تمام آرد یکدست شود، با انگشتان دست ورز دهید تا خمیر جمع شود. (در مقابل تمایل به اضافه ، آب بیشتر مقاومت کنید، باید با هم جمع شود!) خمیر را به شکل توپ درآورید و به صورت دیسکی ضخیم صاف کنید. آن را در پ،تیک بپیچید یا در ظرف درپوشی قرار دهید و خمیر را به مدت 1 ساعت خنک کنید. (برای تهیه از قبل، می تو،د خمیر را تا 3 روز در یخچال قرار دهید؛ 30 دقیقه قبل از رول ، در دمای اتاق بگذارید. یا در پ،تیک یا فویل آلومینیومی بپیچید و تا 3 ماه فریز کنید، سپس قبل از اینکه یک شب در یخچال یخ زدایی کنید. متحرک.)
  3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  4. قارچ ها را تمیز کرده و ،د کنید. آنها را با روغن زیتون، سس سویا، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، آویشن و ½ قاشق چایخوری نمک کوشر در یک کاسه بریزید. آنها را در یک لایه روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
  5. در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، سیر، ¼ قاشق چایخوری نمک کوشر و چند فلفل سیاه ،د شده را مخلوط کنید.
  6. روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به شکل دایره 12 اینچی صاف بپیچید و لبه های آن را ناهموار بگذارید (در صورت نیاز خمیر را به اطراف حرکت دهید و زیر آن کمی آرد اضافه کنید تا ن،بد). خمیر را با احتیاط روی یک کاغذ روغنی روی یک ورقه پخت لبه دار منتقل کنید.
  7. مخلوط ریکوتا را به آرامی روی خمیر پخش کنید، سپس قارچ ها را اضافه کنید و حداقل 2 اینچ از خمیر را در اطراف لبه بیرونی باقی بگذارید. لبه‌های بیرونی خمیر را روی فیلینگ تا بزنید تا یک پوسته تقریباً 2 اینچی تشکیل شود، همانطور که در ع،‌ها نشان داده شده است، چین‌ها را روی هم قرار دهید. برگ های آویشن تازه را روی آن قرار دهید.
  8. تخم مرغ را هم بزنید و با برس شیرینی پزی روی پوسته ،ید. سپس روی پوسته را با کمی نمک دریای پوسته پوسته بپاشید.
  9. گالت را به مدت 30 تا 33 دقیقه بپزید تا پوسته قهوه ای طلایی شود. از فر خارج کرده و کاغذ روغنی را به سینی فر منتقل کنید تا خنک شود. حداقل 10 دقیقه خنک کنید، سپس به قطعات برش دهید و سرو کنید. همچنین در دمای اتاق یا سرد عالی است. باقیمانده ها را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو به دمای اتاق برس،د یا در فر گرم کنید.


منبع: https://www.acouplecooks.com/mushroom-galette/