قالب ژله تمشک – یک غذای مناسب

A red gelatin dessert topped with whipped cream, fresh raspberries, and mint leaves on a white plate.

ک،یکی که هرگز قدیمی نمی شود، ن، قالب ژله این از طریق نسل ها در خانواده ما منتقل شده است، و دلیل خوبی دارد! پودینگ و،لی خامه ای، ژله تمشک و انواع توت های یخ زده یک خوراکی با طراوت و نوستالژیک ایجاد می کنند که شما را به روزهای خوب گذشته می برد.

دسر ژلاتین قرمز با خامه فرم گرفته، توت تازه و یک شاخه ن،ا. یک قاشق در بشقاب کنار آن قرار دهید.

من عاشق این دستور غذای خوشمزه با 3 ماده هستم، و همینطور Nannie! او زیاد اهل آشپزی نبود. او در یخچالش چیزی نداشت، اما برای تعطیلات آمده بود اینجا جایی بود که رفت. من در یک خانواده مذهبی مختلط بزرگ شدم و طرف کاتولیک هر سال طرف یهودی را به کریسمس دعوت می کرد و این چیزی بود که نان آورد. این دستور ژله میوه ای ،یبی عالی از شیرین و ترش است، با بافت خامه ای که در دهان ذوب می شود.

درست ، ژله یکی از ساده ترین دسرهایی است که می تو،د روی کره زمین درست کنید. به سادگی مایع ژله را بپزید و در قالب ژله بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید. روز بعد از ماهیتابه بردارید و خامه فرم گرفته را اضافه کنید و لذت ببرید!

  • پخت و سرو پودینگ و،لی: پودینگ و،لی پایه این دستور غذا است که به آن بافت خامه ای و طعم شیرین می دهد. فقط مطمئن شوید که آن را بپزید و سرو کنید وگرنه به درستی سفت نمی شود!
  • ژله تمشک: ستاره نمایش، ژله تمشک، طعم میوه ای و رنگی زنده به این دسر اضافه می کند.
  • انواع توت های منجمد: اینها لایه ای از بافت و طعم میوه بیشتری را به نوار اضافه می کنند.
  • 6 فنجان قالب ژله: برای اینکه این دسر شکل ک،یک خود را بگیرد به قالب ژله نیاز دارید.
مراحل ساخت قالب ژلاتینی تمشک شامل مخلوط ،، ریختن در قالب و تزیین با خامه فرم گرفته، تمشک و برگ ن،ا.

اگر قالب ژله ای ندارید می تو،د از قالب 9*9 اینچی استفاده کنید و آن را به صورت مربع برش بزنید. می تو،د از تابه هم استفاده کنید و ژله را به صورت خلالی سرو کنید.

ما این دستور غذا را فقط با انواع توت های یخ زده تست کرده ایم، اما قطعا می تو،د از انواع توت های تازه استفاده کنید! بافت و قوام ممکن است کمی متفاوت باشد، اما طعم آن همچنان خوشمزه خواهد بود.

دست در حال برداشتن کیک دسر ژلاتین قرمز روی یک بشقاب سفید.

ترفند ما این است که یک بشقاب بزرگ را روی تابه قرار دهید و تابه را برع، کنید. اگر قالب ژله از تابه بیرون نیامد، با فرو بردن کف تابه در آب گرم، قالب ژله را کمی گرم کنید. این باید کار را انجام دهد!

اضافه ، خامه فرم گرفته را فراموش نکنید!

برای اینکه ژله‌تان شگفت‌انگیزتر شود، قبل از سرو یک لایه خامه فرم گرفته روی آن اضافه کنید. برای افزودن رنگ و طعم نیز می تو،د آن را با انواع توت های تازه یا آب پاش تزئین کنید.

کیک ژلاتین قرمز با خامه فرم گرفته، انواع توت ها و یک شاخه ن،ا در یک بشقاب سفید.

اگر باقی مانده ژله را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 100 دقیقه نگهداری کنید. 3 روز. بافت ممکن است کمی آبکی تر شود، اما همچنان طعم آن خوشمزه است. فقط قبل از سرو آن را هم بزنید.

دسر ژلاتین قرمز با خامه فرم گرفته و انواع توت ها در بشقاب. ،متی گم شده است و یک قاشق در آن نزدیکی است.

  • 4 فنجان آب، پودینگ و،لی و ژله تمشک را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید. روی حرارت متوسط/ زیاد به جوش بیاورید.

  • بعد، توت ها (به اضافه مایع) را در مخلوط ژله هم بزنید.

  • قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط به مدت 15-20 دقیقه خنک شود.

  • مخلوط را به قالب ژله منتقل کنید و روی آن را بپوش،د. آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا مخلوط سفت شود.
  • برای خارج ، ژله از تابه، یک بشقاب بزرگ روی تابه قرار دهید و تابه را برع، کنید. اگر ژله رول از ماهیتابه خارج نشد، با فرو بردن کف تابه در آب گرم، تابه را کمی گرم کنید.

  • با خامه فرم گرفته تزیین کنید و بلافاصله سرو کنید.

  • اگر قالب ژله رول ندارید (این همان قالبی است که ما استفاده کردیم)، می تو،د از یک تابه 9*9 اینچی استفاده کنید و آن را به صورت مربع برش دهید.
  • این دستور فقط در صورتی جواب می دهد که از برند Jello برای پخت و سرو پودینگ و،لی استفاده کنید. هیچ یک از جایگزین هایی که امتحان کردیم جواب نداد.

کا،ی: 97 Kcal، کربوهیدرات ها: 28 g، پروتئین: 3 g، چربی: 0.2 g، فیبر: 2 g، شکر: 12 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/jello-mold-recipe/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D

تحریریه غذا شرقی