فهرست مطالب(پنهان ،)(نشان می دهد)
چگونه با گنجاندن این غذای سنتی در لاته صبح یا بعد از ظهر خود به راحتی آب یا آبگوشت بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید!
یکی از سوالات متداول این است که چگونه می توان به راحتی آب استخوان بیشتری (یا آبگوشت گوشت را برای ،، که گوارش حساسی دارند) به رژیم اضافه کرد.
من قبلاً در مورد چگونگی استفاده از آب استخوان در رژیم غذایی افراد حساس نوشته بودم.
اما در مورد آنهایی از ما که عاشق آبگوشت هستیم و فقط می خواهیم بیشتر از آن استفاده کنیم، چطور؟
یکی از بهترین راه هایی که برای دستیابی به این هدف پیدا کرده ام این است که به سادگی آبگوشت (یا آب گوشت) را با ،مت آب گرم دستور غذای لاته سالم انتخابی خود جایگزین کنید.
نوشیدن نصف فنجان آبگوشت در صبح به خصوص مفید است زیرا فرآیند هضم را برای بقیه روز آماده می کند!
خوردن آبگوشت برای صبحانه در واقع یک روش سنتی در ژاپن است، جایی که من شاهد بودم راهبان در طول اقامت کوتاه من در صومعه در دهه 1980، آب ماهی را همراه با وعده غذایی صبحگاهی خود می خوردند.
در دستور زیر به جای آب از آب مرغ برای تهیه ماچا لاته استفاده می کنم. با این حال، جایگزینی آب گوشت/آب با انواع دیگر از جمله رویبوس لاته، لاته بدون کافئین و لاته کاسنی به خوبی کار می کند.
نکات آماده سازی
اگر به گلوتامات حساس هستید یا می خواهید از نوعی که بیشترین کلاژن را دارد استفاده کنید، حتما آب گوشت را با آب استخوان جایگزین کنید.
اگر می خواهید لاته شما بدون لبنیات باشد از شیر نارگیل استفاده کنید. شیر نارگیل خانگی بهترین است زیرا نسخه های تجاری آن اغلب حاوی مواد افزودنی سمی یا مشکلات بسته بندی هستند.
اگر از شیر خام و با علف استفاده می کنید، مطمئن شوید که شیر را بیش از 118 درجه فارنهایت / 48 درجه سانتیگراد گرم نکنید تا پروبیوتیک ها و آنزیم های مفید حفظ شود!
هرگز از شیر سویا برای تهیه لاته استفاده نکنید. حتی برای ،، که عملکرد تیروئید سالمی دارند، هورمون ها را مختل می کند.
لاته آبگوشت استخوان
چگونه یک لاته براث استخوان درست کنید تا به راحتی کلاژن و پروتئین بیشتری را با یک نوشیدنی خوشمزه و راحت به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
جهت ها
-
پودر ماچا را در یک فنجان بزرگ الک کنید. الک ، مهم است زیرا از ایجاد توده جلوگیری می کند و بافت را بهبود می بخشد.
-
آب مرغ داغ را داخل فنجان بریزید و خوب هم بزنید.
-
شیر را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. اگر شیر خام است، دمای آن را زیر 48 درجه سانتیگراد نگه دارید تا پروبیوتیک ها و آنزیم ها حفظ شوند.
-
در حالی که شیر روی اجاق گرم می شود، شربت ،ما را در فنجان هم بزنید.
-
وقتی شیر داغ شد، آن را به شیشه بریزید، درب آن را ببندید و به شدت تکان دهید تا کف بیشتری اضافه شود. از طرف دیگر، می تو،د شیر داغ را در تابه هم بزنید تا کف بیشتری اضافه شود.
-
شیر کف کرده را داخل فنجان بریزید و کمی هم بزنید. لذت ببرید!
حقایق تغذیه ای
لاته آبگوشت استخوان
مقدار در هر وعده (1 فنجان)
کا،ی 130
کا،ی از چربی 36
% ارزش روزانه*
چربی 4 گرم6%
کربوهیدرات ها 13 گرم4%
پروتئین 9 گرم18%
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،-broth-latte-recipe/
تحریریه غذا شرقی